Hur jag gick från 196 till 138 kg på bara 31 dagar. Bästa Alternativet till Dieter&Fitness Skip to main content

Hur jag gick från 196 till 138 kg på bara 31 dagar. Bästa Alternativet till Dieter&Fitness

Hej, kompisar! Alla har märkt att jag har gått ner i vikt och börjat att bomba mig med frågor. Jag försökte mitt bästa till att skriva ett svar till alla och stötta er alla, men misslyckades - med så många meddelanden att svara på skulle jag behöva leva på nätet. Så, jag bestämde mig för att skriva denna post för att svara på frågan: " Hur lyckades du förlora 27 kg? " (Det betyder inte att du inte kan skriva till mig eller fråga någonting, det gör bara livet enklare för mig).

Min omvandling tog bara EN MÅNAD! FANTASTISKT RESULTAT, ELLER HUR?

Bakgrund

Jag har aldrig varit smal men jag märkte att jag gick upp mer och mer i vikt. Tre förskräckliga veck visade sig på min mage, jag såg ut som en bulldog i bikini, och mina höfter, ben och rumpa blev större och större! Jag beslutade mig för att se till att få en frisk och hälsosam kropp på alla sätt, så jag slutade äta fet och friterad mat och slutade även med sena måltider. jag gick ut och sprang på morgonen, tränade på gymmet på eftermiddagen, men istället för att gå ner i vikt ökade jag mer och mer! Efter en månad ökade min vikt till förfärliga 88 kg! Jag fortsatte att göra min diet mer och mer strikt, exkluderade kött, bröd, pommes frites, och sötsaker. Jag slutade med att äta frukt och grönsaker och drack inget annat än vatten. Jag testade några väldigt dyra viktminsknings-teer och men inget verkade fungera för mig. Efter ett tag kom de förlorade kilona tillbaka till min kropp.

Varken dieter eller drycker hjälper, det är bara lurendrejeri!
Att träna är för svårt och det tar för lång tid att se framsteg. Så vad bör jag göra?

Efter massor av dieter och träningstimmar samt tusentals kronor som betalats till den personliga instruktören gav jag upp totalt. En dag kom jag in på en artikel om Fatkiller och beslutade mig för att ge det ett försök. Även om jag hade hört att många kändisar förlorat vikt med detta kaffet så var jag skeptisk. Men eftersom att jag hade testat allt och blivit desperat hade jag inget val! dessutom, jag kollade in omdömena och de var imponerande!

Miljontals kvinnor i Europa och Amerika blev av med sina extra kilon tack vare Fatkiller. Enligt efterforskningen förlorade 96.7% 12-17 kg på tre veckor!

Så, det var bestämt! Jag besökte deras webbsida , dubbel-kontrollerade alltid och beställde Fatkiller. Det kom inom några veckor. Jag läste instruktionerna och började ta två piller dagligen, med frukost och lunch.

Fatkiller-systemet är något som du aldrig har sett förut!

Resultat

Efter endast två veckor, var resultaten fantastiska! - Jag förlorade 13 kg! Svullnad var borta och min hy blev mycket bättre! Höfterna och magen blev märkbart mindre - Och mitt humör blev bättre! Jag började tro att jag skulle kunna bli vacker igen utan dieter eller träning! Så jag fortsatte att äta allting som jag ville! Jag var för trött på svältande och träning ...
Vid slutet av den tredje veckan förlorade jag 6 kg till! Jag blev mer vältränad och det inspirerade mig till att ta trapporna istället för hissen varje gång. Vad som verkade vara hård träning blev en enkel härlighet för mig! Jag kunde inte tro att det hände bara för att jag följde de simpla instruktionerna på Fatkiller-paketet! Om jag kunde göra det - så kan alla! Tre veckor hade passerat och ytterligare 12 kg försvann!
Jag uppnådde min målvikt inom 31 dagar. Min mage försvann, Jag tappade 28 kg och fick kroppen som jag aldrig vågat drömt om!

Till och med nu så kan jag inte tro på vad jag ser i spegeln:

Förresten, Fatkiller testades av Nationella Forsknings-Akademin 2012. Resultaten skulle ha varit en bomb men de offentliggjorde aldrig.


Jag förmodar att det var för att det skulle göra så att farmaceutiska företag, träningsklubbar, nutritionister, och överprisade företag gick i konkurs!
Inte konstigt: Fatkiller är väldigt billigt!

Nu fortsätter jag att rekommendera Fatkiller till mina vänner och kollegor. Viktigt: beställ från den officiella produktwebbsidan annars kan du få en förfalskning. Jag är glad över mina resultat och tror att du också kommer att bli nöjd! Glöm stereotyperna: du behöver ingen diet och träning för att få en fin figur!

Sluta drömma om en perfekt kropp! Bara få det!


Här är svaren till frågorna som jag emottager i de sociala nätverken varje dag:

Har du några bristningar?
Nej, Fatkiller lämnar inga hudbristningar på grund av klorogensyrorna som det innehåller.
Vad hände med huden? Klarade det av att skärpa så snabbt?
Ja det gjorde det! Varken mina vänner som testade Fatkiller eller jag hade några problem med hudbristningar eller celluliter
mer!
Vad bör jag äta! Vilken dietplan bör jag följa?
Som jag har sagt, så är emot alla de dieter - och du behöver verkligen dem inte om du tar Fatkiller regelbundet.
Är det sant att du inte bör äta efter 18.00 om du inte vill öka i vikt?
Det är en stereotyp! Du borde äta när du känner dig hungrig! Självklart, så är det bättre för din hälsa och metabolism om du äter 4-5 gånger om dagen men inte för mycket!
Alla som förlorat vikt genom att bara ta Fatkiller, vänligen, dela era resultat här! Ni kommer hjälpa att övertyga andra personer om att det verkligen hjälper! Hälsningar!


2/10/2016

Hej där! Jag har bra nyheter! Fatkiller företagsrepresentanterna kontaktade mig för att erbjuda en 50% rabatt för beställning här!


Skaffa Fatkiller med en 50% rabatt NU!

Artikelbetyg
Ditt betyg
4.67 (271)

02.10.2016 - 11:57 Louise Kristiansson
Kära Stina Frisk, tack för att du inspirerat mig till att äntligen bli av med gruvliga kilon. Tre veckor har passerat och jag har förlorat 23 kg. Min vikt är nu 101 kg, och som du lovade, så är det inte längre fluktuerande. Bästa hälsningar, Louise Kristiansson.

03.10.2016 - 01:11 Henrietta Davidsson
jag hade drömt om en smal kropp länge, läste om Fatkiller på denna sida för tre månader sedan. Jag tvekade till att beställa men blev övertalad av min mamma. Det är inte ett dyrt pris för att förverkliga en dröm! Nu går vi ner i vikt tillsammans, dock lyckas hon mer än mig =(

03.10.2016 - 16:57 Vera Fransson
Så glad att jag hittade denna blogg. Kommer verkligen att testa Fatkiller

04.10.2016 - 11:21 Josefina Claesson
Hej Stina Frisk! Jag följde ditt råd och testade Fatkiller och... du har faktiskt räddat min familj och mitt äktenskap =) Stina Frisk, du är en fantastisk tjej! Min man har förändrats mycket gentemot mig nyligen, jag har fått bättre självförtroende... Jag mår STRÅLANDE! =)

05.10.2016 - 08:30 Britta Valgren
Hej tjejer, jag ansluter mig snart till smal-teamet!! Jag har just emottagit mitt Fatkiller! Tack för att ni delat med er av era resultat, de har motiverat mig till att börja denna kurs. Förhoppningsvis kommer jag äntligen att bli av med allt fett. Jag kommer att skriva här om mina framsteg också xoxo

06.10.2016 - 08:30 Sandra Frisk
Hej, Britta Valgren! Jag är glad för din skull! Det viktigaste är harmoni i insidan men det är omöjligt utan harmoni med din egen kropp. Jag ser fram emot att se dina första framsteg. Och kom ihåg: Det är bättre med små framsteg än inga alls! Lycka till!

07.10.2016 - 11:28 Fanny Stenberg
Kära Stina Frisk! Jag är väldigt glad att jag har hittat din hemsida och letar efter stöd här. Jag har testat många metoder för viktminskning men tyvärr har mina resultat inte levt upp till mina förväntningar. Min höjd är 140 centimeter och min vikt är 97 kg - det är dåligt!!! Jag behöver förlora minst 36 kilo och Fatkiller verkar vara mitt sista hopp.....

08.10.2016 - 17:31 Sandra Frisk
Hej, Fanny Stenberg! Jag är inte den enda som har blivit smal genom att ta Fatkiller! Min vän har också testat det och det FUNGERAR, så jag ger dig en 100% garanti att du inte kommer att bli besviken igen. Vi är alla nöjda med våra resultat och önskar dig detsamma!
Damer, jag vill fråga er en gång till, vänligen, spendera några minuter för att dela era resultat eftersom delning är att bry sig! Det kan vara ditt meddelande som övertalar någon annan till att äntligen bli smal, vacker och lycklig!!

10.10.2016 - 02:44 Doris Haraldsson
Fick det igår och börjar ett nytt liv idag! Kan inte vänta till första framsteget~

11.10.2016 - 15:16 Tove Breding
Kära Stina Frisk! Tack så mycket! jag förlorade vikt väldigt snabbt men ännu viktigare, den har inte kommit tillbaka som den brukade! Det är ett mirakel! Jag rekommenderade Fatkiller till mina tjejvänner för jag kan inte se dem svälta sig själva till döds längre.

13.10.2016 - 07:11 Nora Jansson
Jag har en dejt imorgon och vi ska gå ut och äta på något lyxigt ställe. För några veckor sedan skulle det har varit en mardröm att gå dit och äta mat utan att veta hur många kalorier den innehöll. Men nu bryr jag mig inte längre! Jag vet att jag kan äta precis vad som helst och jag kommer inte att öka i vikt längre. jag gick ner 27.5 kg med hjälp av Fatkiller på bara en månad! Tack, Stina Frisk!

15.10.2016 - 02:38 Jonna Forsgren
Wow Stina Frisk, uppnådde du verkligen det på en månad? Kanske bör jag skaffa Fatkiller jag med... Jag ökade ytterligare 1.4 kilo, det är hemskt...

17.10.2016 - 01:42 Klara Jonasson
Jag förlorade 33 kg på 6 veckor!!!! Otroligt! Tack Stina Frisk!!!

19.10.2016 - 04:31 Jonna Forsgren
Grattis Klara Jonasson! Ditt resultat är extraordinärt! Nu har jag inga tvivel om Fatkiller!!!

21.10.2016 - 11:10 Dagny Juhlin
Jag delar med mig av mina resultat som jag lovat. Systemet är excellent. Jag klarade av att förlora nästan 30 kg på bara sex veckor. WOW!

23.10.2016 - 21:48 Karin Magnusson
Glöm alla tvivel, detta fungerar verkligen! Min vän förlorade också vikt med Fatkiller - runt 18 kg på 2 månader om jag minns rätt. Imponerande va?

26.10.2016 - 12:30 Caroline Edlund
Tack för era omdömen, tjejer! Ni motiverade mig till att beställa grönt kaffe och jobba för att förbättra mig själv! Jag har redan förlorat 5 kg, bara 6 ifrån min målvikt!

26.10.2016 - 20:40 Isabelle Dahl
Mina tre kusiner förändrades helt efter att de drack detta kaffe i några månader. De gick från typiska extrastorleks-tjejer till underbara vackra kvinnor!

27.10.2016 - 04:50 Jonna Forsgren
Så, här är några av mina resultat: Jag förlorade 19.5 kg utan ett enda gympass! Alla är så förbluffade av det lol

27.10.2016 - 13:02 Sandra Frisk
Hej, Jonna Forsgren! Jag är väldigt glad för din skull! Men vad jag kommer ihåg så ville du förlora lite mer vikt. Det var en bra början! Fortsätt så! Lycka till! xxx

27.10.2016 - 21:14 Mimmi Hallman
Hej, Stina Frisk! Jag läste ditt inlägg och beslutade mig för att beställa Grönt Kaffe. Jag ska träffa mina gymnasiekompisar snart, det var längesedan som vi sågs och det vore tråkigt att dyka upp och väga 115 (!!!) kg och bära storlek XXL!!! Jag brukade vara så smal när jag var 17 år..... Nu väger jag 68 kg och köpte en M-storleksklänning för kvällen. Jag har fortfarande mycket att förbättra men jag är riktigt tacksam för att du har gett mig motivation till att börja! Hälsningar!

28.10.2016 - 05:27 Emma Strandkvist
Dina framgångar är förbluffande... Men förstod jag det rätt att du inte följer någon diet? jag är äcklad över tanken av en till low-carb diet eller liknande... inget mer svältande tack!

28.10.2016 - 13:41 Sandra Frisk
Emma Strandkvist, du har förstått rätt. Fatkiller kräver inte att du följer någon dietplan alls. Vi vet alla att slutar du med dieten kommer din vikt tillbaka - vilket inte händer om du tar Fatkiller. Så oroa dig inte, bara ge det ett försök och du kommer att se!

28.10.2016 - 21:56 Philippa Åkergren
Jag vill dela detta!!!! Jag förlorade 20 kg efter tre månader!!!!! Fatkiller är en riktig skatt! Min man och jag ska ha vår andra smekmånad ;)

29.10.2016 - 06:12 Elina Sjölund
Jag började med att ta Fatkiller för fyrtio dagar sedan och förlorade 23 kg. Det är synd att säga att jag vägde 136 kg och jag var för besvärad för att gå på stranden på semestern...

29.10.2016 - 14:29 Elin Alexandersson
Jag behöver verkligen förlora 14 kg så snabbt som möjligt... jag kom in på denna hemsida och blev fascinerad av alla kommentarer och resultat... Jag kommer definitivt testa Fatkiller och se vad som händer

29.10.2016 - 22:47 Sofie Mårtensson
Min syster köpte Fatkiller från USA förra året. Först tänkte jag att det var otroligt - hur kan man förlora vikt utan dieter och träning ungefär - men hon övertygade mig till att pröva... Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt... Jag började att ta Fatkiller i februari och i maj! JAG VAR TVUNGEN ATT BYTA UT MIN GARDEROB HELT OCH HÅLLET! Allt var för stort för mig!!!! Jag gick från 68 till 46 kg på bara en månad!!!!! 2 år passerade men min vikt har inte förändrats!!!! Jag är en lycklig tjej nu!! För att dra en slutsats, testa bara Fatkiller i några veckor... och du kommer att se...

30.10.2016 - 06:06 Sandra Frisk
Wow, Sofie Mårtensson, resultaten är verkligen imponerande! Kära tjejer! Jag vill be om ursäkt för att jag inte har kunnat skriva ett svar till er alla, men jag läser min inkorg och vill säga att jag är glad och stolta över er och era bedrifter!

30.10.2016 - 14:25 Rebecka Sundsten
Det var så längesen att det är konstigt att jag vägde 136 kg... Nu är min vikt 120 och vad jag än äter eller gör förändras den inte! Jag är stolt över att dela mina framstegsbilder med er:

30.10.2016 - 22:45 Ulla Halvarsson
Kära Sandra Frisk och alla andra som har skrivit ett omdöme här! Jag har för få ord för att förklara min uppskattning och belåtenhet... Jag är 33 år och de senaste åren har jag gått igenom helvetet på grund utav min vikt.Till och med den enklaste träningen var en utmaning för mig, jag hade grymma huvudvärkar, blev snabbt utmattad och svag... Jag läste era inlägg och beslutade mig för att testa Fatkiller - och resultaten visade sig bli över mina förväntningar! Nu är min vikt 63 kg - men jag brukade väga 91 kg! Jag tappade dessa 28 kg på tre månader! Jag mår jättebra, jag känner mig 10 år yngre! jag har inte andnöd och min rygg gör inte ont längre!

31.10.2016 - 07:07 Maria Norberg
Jag drack något Kinesiskt tee för viktminskning och det hjälpte verkligen mig att tappa fem kilo, men jag ökade dem igen på två veckor. Vänlige, berätta, kan det vara samma historia med Fatkiller?

31.10.2016 - 09:11 Sandra Frisk
Hej, Maria Norberg. Oroa dig inte, detta händer inte. Bara titta på bilderna på alla damer och på mig - vi förlorade vikt snabbt och har inte ökat ett kilo sedan dess! Klorogenetisk syra hjälper verkligen och det hjälper din kropp att ta kontroll över fettet som den ökar. Du borde testa att ta Fatkiller i en vecka och du kommer att se effekten direkt!

,gå ner i vikt ,gå ner i vikt snabbt ,viktminskning ,gå ner i vikt fort ,viktnedgång,gå ner i vikt tips ,gå ner i vikt på en vecka ,snabb viktminskning ,banta snabbt ,hur går man ner i vikt ,gå ner i vikt mat ,att gå ner i vikt ,hur går man ner i vikt snabbt ,snabb viktnedgång ,bästa sättet att gå ner i vikt ,gå ner i vikt snabbt diet ,ner i vikt ,hjälp att gå ner i vikt ,gå ner i vikt snabbt och enkelt ,går ner i vikt ,vad ska man äta för att gå ner i vikt ,gå ner snabbt i vikt ,banta ,gå ner i vikt snabbt och effektivt ,hur man går ner i vikt ,viktnedgång snabbt ,viktminskning tips ,tappa vikt snabbt ,gå ner i vikt snabbt tips ,viktminskning snabbt ,gå ner i vikt träning ,vill gå ner i vikt ,snabbaste sättet att gå ner i vikt ,viktnedgång tips ,hur man går ner i vikt snabbt ,tappa vikt ,jag vill gå ner i vikt ,hur kan man gå ner i vikt ,tips för att gå ner i vikt ,gå ner i vikt snabbt piller ,bli smal snabbt ,ner i vikt snabbt ,gå ner i vikt med promenader ,hjälp med att gå ner i vikt ,gå ner 10 kg ,gå ner 30 kg ,gå ner 15 kg ,gå ner20kg ,vill gå ner i vikt snabbt ,bästa sättet att gå ner i vikt snabbt ,diet för att gå ner i vikt ,hur kan man gå ner i vikt snabbt ,mat för att gå ner i vikt ,tips på att gå ner i vikt ,gå ner i vikt snabbt träning ,kostschema viktminskning ,tappa vikt fort ,går ner i vikt snabbt ,gå ner snabbt i vikt på en vecka ,hur ska jag gå ner i vikt ,gå snabbt ner i vikt ,

Comments