Rasvanpolttajien väärinkäyttö aiheuttaa lihasten surkastumista Skip to main content

Rasvanpolttajien väärinkäyttö aiheuttaa lihasten surkastumista

Mallimaista ulkonäköä jahdatessaan monet tytöt laihtuvat tunnistamattomiksi. Nyt siitä on tullut helpompaa kuin koskaan ennen, kun markkinoille on ilmestynyt voimakas luonnollinen rasvanpolttaja nimeltä Fat Killer. Lääkärit ovat antaneet varoituksen!
 
Siitä hetkestä lähtien jolloin uusi rasvanpolttaja Fat Killer ilmestyi markkinoille, tarinat nopeasta painonpudotuksesta ovat tulleet yhä yleisimmiksi. Päästäkseen eroon liikakiloista mahdolllisimman nopeasti, ihmiset ylittävät reippaasti suositellun päiväannoksen. Ja tämä johtuu siitä, että ne jotka ovat jo kokeilleet tehotonta vihreää kahvia ja muita ravintolisiä, jotka tuottavat näkyviä tuloksia vain käytettynä isoissa määrissä, luulevat että sama pätee myös Fat Killeriin. Tämä rasvanpolttaja on todellinen kehon rasvasolujenn tappaja ja siksi sitä tulee käyttää vain tiukasti ohjeita noudattaen. Jo ensimmäisten viikkojen aikana pudotetuista kiloista innostuneet ihmiset saattavat menettää kontrollin jahdatessaan tuloksia.
Kaikki jotka ovat noudattaneet Fat Killerin laihdutusohjelmaan kertoivat jyrkästä kehon massan määrän laskusta, jopa 7 kiloa viikossa. Jotkus heistä pudottivat noin 10-20 kiloa kuukaudessa! Silti innostuksen tilalle tuli nopeasti pelko. Laihduttajat kadottivat syömisensä hallinnan: vaikka he söivät kaloririkkaita ruokia, he eivät onnistuneet saamaan takaisin grammaakaan. Edes palattuaan normaaliin dieettiin, naiset jatkoivat laihtumista lihomisen sijasta.


Tuhansia Fat Killerin avulla liian paljon painoa liian lyhyessä ajassa haastateltaessa, epätavallisia oireita kuten pahoinvointia, oksentamista tai heikkoutta ei raportoitu.
Itsenäisen laboratoriotutkimuksen mukaan:
Fat Killer aiheuttaa intensiivistä painonpudotusta ja tekee ruoansulatuksesta viisi kertaa nopeamman! Siksi naiset kaikkialla maailmassa ylistävät tämä laihdutustuotteen etuja ja päätyvät yliannostamaan!

Miksi Fat Burner saa meidät laihtumaan?

1. Polysakkaridit, Fat Killerin pääraaka-aineettekevät ihmisen aineenvaihdunnasta 5 kertaa nopeamman, siten osallistuen kehon rasvasolujen merkittävään vähenemiseen. Tuloksena, kaikki ruoasta saatavat rasvat poltetaan onnistuneesti ilman fyysist ponnistelua ja tarpeelliset ravinteet säilyvät.
2. Fat Killer sisältää beta-sitosterolia, ainetta, joka polttaa kaiken ylipainoon johtavan huonon kolesterolin maksasta.
3. Fat Killer stimuloi aivolisäkkeen kasvuhormonin (nuoruushormonin) eritystä. Tämä saa ihon näyttämään paremmalta, ehkäisee ikääntymistä ja parantaa unen laatua.
Optimaaliseen painonpudotukseen (5 kilosta 15 kiloon kuukaudessa), sinun tulee ottaa kaksi kapselia Fat Killer päivässä. Ihanteellisesti hoidon tulisi kestää noin kaksi kuukautta.
Lyhyessä ajassa paljon laihtuneiden keskuudessa tehty tutkimus vahvisti, että kukaan niistä nuorista naisista ei noudattanut suositettua annostusta, ylittäen sen 3-5 kertaa! Siten paino putosi paljon nopeammani - jopa 5-10 kiloa viikossa. Innostuneena tuloksista, monet eivät pystyneet lopettamaan, mikä taas johti dramaattiseen painonpudotukseen.
Ravitsemusinstituutti varoittaa kovin opean painonpudotuksen laukaisevan vakavia terveysongelmia!
Verrattuna gojimarjoihin ja muihin painonpudotustuotteisiin Fat Killer on todellinen rasvasolujen tuhoaja, erittäin korkealla prosentilla 97,8%. Ole kuitenkin tietoinen riskistä, jonka innostumisen myötä liioittelu ja annostuksen ylittäminen aiheuttaa. Pidä mielessä, että painonpudotuksen tulisi olla hidas ja vaaraton prosessi. Siksi päätettyäsi tilata Fat Killer päästäksesi eroon liikakiloista, muista, että päivittäisen enimmäisannoksen ei tulisi ylittää 2 kapselia huolimatta kehonpainostasi.
Pidä huolta terveydestäsi!

Kommentit

Hillevi (Tampere) 
08.11.2017 - 16:52
Erinomainen artikkeli ja kuten aina, erittäin hyödyllistä tietoa! Paljon kiitoksia! Painoni on nyt kaukana täydellisestä, mutta olen jo alkanut laihtuaFat Killer avulla! Kiitos taas!
Raisa (Lahti) 
09.11.2017 - 06:06
Kuulin tästä tuotteesta joa aiemmin, mutta en aiemmin löytänyt hyvää nettisivua. Kiitos, kun jaoit linkin. Sain operaattorilta soiton, joka vahvisti Fat Killer-paketin saapumispäivän. Olen niin intona! Ei enää dieettaamista!! Kiitos)
Maija (Naantali) 
09.11.2017 - 21:51
Olen jo laihtunut Fat Killer avulla, tilasin ne sivulta ravintoneuvojaystävän neuvosta. 
Tulokseni kolmessa viikossa: 
1. viikko -6 kiloa 
2. viikko -10 kiloa 
3. viikko -11 kiloa. Kuvani alla: 
Katariina (Kannelmäki) 
10.11.2017 - 16:15
Olen ottanut kapseleita nyt 2 viikkoa ja hyvät uutiset ovat, että en pudota vain painoa, vaan myös kokoa! En aio postata kuvia ennen kuin olen saavuttanut lopullisen tavoitteeni.
Jaana (Porvoo) 
11.11.2017 - 13:24
3 kuukautta sitten ravintoneuvoja neuvoi minua kokeilemaan tätä supertuotetta. Joten tein niin ja aloin ottaa ravintolisää aamuin ja illoin. Laihduin 20 kiloa! (Voit itse verrata kokoani ennen ja jälkeen). Olen super innoissaan ja suosittelen kaikille, jotka haluavat laihtua - vain Fat Killeravulla!!! Erittäin terveellistä ja nopeaa!!!
Mari (Helsinki) 
12.11.2017 - 13:25
Wau! Erittäin vaikuttavaa. Olen jo tilannut oman tuotteeni. Painoni on nyt 75 kiloa, pituus 161 cm. Alan laihduttaa ja etsiä kumppania... Olen kyllästynyt olemaan sinkku.
Kaarina (Kiikoinen) 
13.11.2017 - 16:23
Olen yrittänyt laihduttaa monilla eri dieeteillä, mutta en ole pudottanut paljon, liikaa vaivaa. Olin kuullut Fat Killer, mutta en luottanut kuulemaani. Hienoa että jaoitte tietoa ja olen nyt valmis kokeilemaan, kiitos paljon! Toivottavasti se toimii nyt!!!
Katja (Rovaniemi) 
14.11.2017 - 22:25
Onnistuin laihtumaan 17 kiloa. Noudatin vain ohjetta ja tilasin sen tältä nettisivulta. Pudotetut kilot eivät ole palanneet ja selluliitti on kadonnut. Super hoikistava tuote! Suosittelen kovasti niille, jotka eivät ole löytäneet toimivaa ratkaisua
Katja (Rovaniemi) 
16.11.2017 - 07:39
Kiitos artikkelista! Minäkin tilasi Fat Killer painon pudotukseen ja laihduin 9 kiloa! Kiitos!
Karoliina 
17.11.2017 - 20:10
Onnistuin laihtumaan 20 kiloa kolmessa kuukaudessa! Voitko kuvitella? Kukaan
Helena (Joensuu) 
19.11.2017 - 12:06
Vau.. 3 kuukautta on niin lyhyt aika ja olet laihtunut niin paljon! Eikö ihosi ole alkanut roikkua?
Helena (Oulu) 
21.11.2017 - 07:33
Ei roiku yhtään ja selluliittikin on kadonnut
Annika (Tampere) 
23.11.2017 - 06:37
Olen niin motivoitunut tuloksistanne, tytöt! Aloitan huomenna! Aika muuttua! Minäkin olen jo tilannut Fat Killer ja haluan laihtua!
Birgitta (Hanko) 
25.11.2017 - 09:25
Pyrin lukemaan tämä sivuston jokaisen artikkelin, koska niistä saa aina arvokkaita ja käytännöllisiä neuvoja. Olen jo pitkääm yrittänyt päästä eroon 15 liikakilosta vatsassani ja vyötärölläni... Vaikuttaa, että Fat Killer on mahdollisuuteni muuttaa kaikki! Kiitos!
Pauliina (Seinäjoki) 
27.11.2017 - 16:05
Naisilla on vain yksi ongelma 
- miten laihtua näyttääkseen paremmalta 
Kaikenlaisia dieettejä on valtavasti 
mutta paras on Fat Killer
Fat Killer avulla laihtuminen: 2 viikkoa - 10 kiloa pois!
Natalia (Kouvola) 
30.11.2017 - 02:43
Jaan täysin intosi. Tunnen oloni kovin kevyeksi ja inspiroin itseäni!! Olen ottanut Fat Killer ravintolisää vasta viikon, mitähän seuraavaksi tapahtuu))))))
Pauliina (Lahti) 
02.12.2017 - 17:25
Olen kärsinyt ylipainosta koko ikäni, toivoen koavasti, että tämä auttaisi. Tilaa nyt!

Comments