Egy igazi férfinek erős pénisszel kell rendelkeznie! Most elmondom, hogyan lehet a tiéd is ilyen, 2 hét alatt! Skip to main content

Egy igazi férfinek erős pénisszel kell rendelkeznie! Most elmondom, hogyan lehet a tiéd is ilyen, 2 hét alatt!

Sziasztok, srácok! Nem köntörfalazok egy percig sem, a nők imádják, ha a pasijuknak erős szerszáma van. Ez már biztos! Persze, az érzések is fontosak. A gyengédség, a bizalom, és még sok egyéb. De amikor benne vagy egy nőben, akkor csak tisztán a testi dolgok számítanak. A hossz és az átmérő kritikus fontosságú! A nők nem csak hallani szeretik a nagy számokat, hanem érezni is!
Lehet, hogy azokat a lányokat, akik kezdők vagy túlságosan félénkek, nem érdeklik ezek a dolgok, de egyáltalán minek érdekelnének az ilyen nők? Jobban szereted az unalmat a tűzijáték helyett? Ha igen, hagyd ki ezt az oldalt, mert nem lesz szükséged az itt található információkra.
Ha egy igazi tigrislányra vágysz az ágyban, aki a hátadba karmol és olyan hangosan sikít, hogy még a szomszéd utcában is feláll mindenki farka, akkor bizony a szokásos 15 centi helyett neked is igazi MÉRETRE lesz szükséged, legalább 18 centire.

Szóval, hogyan növeszthetünk vastag és hosszú farkat?

Ahogy azt már mondtam, nem fogok köntörfalazni. Nem vagyok önzetlen, és a terméket, amiről beszélni fogok, korábban PÉNZÉRT reklámoztam. De a helyzet az, hogy ez a cucc, amit reklámoztam, nem kamu, tényleg hatásos, MAGAMON próbáltam ki, és nekem segített. Nézzétek csak meg a lenti képeket.

Előzmények

Régebben szegény voltam egy fillér nélkül, reménytelenül állás után kutatva.
A szülővárosomból Budapestre költöztem, kerestem a helyem a világban. Erős, magas srác voltam. Egy a több százezerből a fővárosban. Ilyen-olyan munkákkal próbáltam fenntartani magam. Dolgoztam biztonsági őrként egy építkezésen, voltam értékesítő egy bútorboltban, még a modellkedést is kipróbáltam, üzletvezető voltam egy szépségszalonban, reklámokban szerepeltem, és én nyitottam meg egy híres magyar divattervező budapesti műsorát is, és még a Versace angliai öltönykollekcióját is reklámozhattam. Úgy éreztem, halványan rám mosolygott a szerencse, mikor felkértek egy klip mellékszerepre. Tíz másodpercig látszottam benne, és leginkább csak a hátamat mutatták.
Lehet, hogy csak véletlen volt, de nem hiszem, hogy bármi is ok nélkül történne. Mindig vannak mögöttes okok és törvényszerűségek, amelyeknek egyszer ki kell derülniük. Hacsak nem egy csatornán lefolyó szardarab vagy. A rendező és az operatőr azonnal tudták, hogy ha a macsó imidzset erőltetnénk, akkor elveszteném az állást, mert nem elég jó a farkam. Izmos voltamde a szerszámom nem volt több, mint 13-14 centi.
Szomorú 13 centi
A videó után felfigyeltek rám, felajánlottak egy sztriptíztáncosi állást. A közönség elfogadott, de a lányok nem őrültek meg értem. És ÉN TUDTAM, miért nem. Tennem kellett valamit.
Rengeteg pénzt fizettem egy vadiúj amerikai pénisznagyobbító gélért. A férfi, akitől megvettem, esküdözött, hogy mennyire hatékony volt. Tisztában volt vele, hogy ennyi pénzért szétverném a fejét, ha nem hatna a termék. De erre nem volt szükség.
Használni kezdtem a használati utasításokat követve a gélt, a legfőbb szabály az volt, hogy "rendszeresen alkalmazzam"! 5 nap után 2,5 centit, majd egy hét után további 3 centit nőttem. Egy hónap elteltével 20 centis lettem! 
Természetesen, a növekedéssel együtt a nagyobbodás üteme is lelassult, hiszen közeledtem a genetikai korláthoz, amelyet nem sokan érnek el. Valamilyen oknál fogva, az anyatermészet nem akarja, hogy tökéletesen kiteljesedjünk.
Ezután lett belőlem a mostani Balazs. 1999-ben szingli voltam, és az erkölcs akkortájt lazább volt Budapesten. A lányok azonnal látták aDRASZTIKUS változást. Egyébként, az izmaim ugyanakkorák maradtak, szóval pontosan tudom, hogy miért változtam Balazs.
Végre volt VALAMIM, amit megmutathatok az izmaimon kívül is
Srácok, szeretnék még néhány szót szólni arról, miért bíztam meg ebben a gélben ahelyett, hogy azt a rengeteg pénzt különböző masszőrökre, vákuumos készülékekre, súlyokra, vagy egyéb cuccokra költöttem volna. Ne feledjétek, a péniszetek nem csupán egy izom. A megkeményedés és a felállás nem a rostok összehúzódásának, hanem az üreges szövetek vérrel történő megtelésének köszönhető. A híres Viagra is pontosan ez alapján működik, hiszen feldobja a péniszbe jutó véráramlást.
Szóval, a pénisz nem egy izom, ezért LEHETETLEN, hogy gyakorlatokkal edzd meg!
Ha valaki azt állítja, hogy ez lehetséges, az csak egy rakás LÓSZAR. A pénisz hajszálerekből és üreges szövetekből álló testrész. Ha nagyobb farkat szeretnél, akkor ezeknek az üregeknek a kapacitását kell megnövelned. Ez a szövetek rugalmasságának javításával történik! A gél különleges anyagok segítségével javítja a rugalmasságot, nem csoda történik. Ahogy telik az idő, a pénisz "megtanulja" és megszokja ezt az új méretet, így a gélre nem lesz szükség.
Szeretném hozzátenni, hogy az összes alkotóelem tökéletesen természetes, és nem okoz mellékhatásokat. Ahogy láthatjátok, egészséges vagyok és remekül érzem magam.
És most jöjjenek a szelfik, amiket korábban említettem. Gyertek, és irigykedjetek! Ezt az eredményt BÁRMELYIKŐTÖK elérheti. És ha az anyatermészet nem spórolt rajtatok, akkor még sokkal nagyobbak is lehetettek!
A lányoknak nem kell látniuk a péniszem, már a nadrágomon keresztül megérzik azt és eksztázisba kerülnek
A hatalmas péniszem nem csupán a barátnőm kielégítésére szolgál, hanem az önképem része lett. A fellépéseim során a nők nem látják a péniszem, de érzik azt, amitől eksztázisba kerülnek. Színészként, pont erre van szükségem.
És az utolsó, amit megemlítenék, egy jó hír. Magyarországon, a terméket Titan Gel-nek hívják. Ez minden követelménynek megfelel, mellesleg, a technika előrehaladásának köszönhetően, az ár is sokkal alacsonyabb, már elérhető áron hozzájuthatunk a beszállító hivatalos weboldalán keresztül. Ma már semmi akadálya sincs az igazi férfivé válásnak.
Férfi akarsz lenni? Akkor légy az!
Vásárlás a TITAN Gel hivatalos weboldalán
U.I. A csomag természetesen tökéletesen megbízható, nincs semmilyen felirat rajta, nagy a titoktartást ;)

Két napjaHmm... Szuper, kicsit irigy lettem. Lehet, megyek, és megrendelem én is =))

Két napjaKöszi, én tegnap vettem a csomagot a postán, már el is kezdtem használni a gélt. Mellesleg, az ár tényleg átlagos... ráadásul 50%-os kedvezményt kaptam rá, volt valami különleges ajánlat...

Két napjaA testvérem az Egyesült Államokban él, és azt mondta, hogy ez a gél (legalábbis a megfelelője) NAGYON népszerű... Mindenki elégedettnek tűnik, de még nem tudom, mitévő legyek...

Két napjaSzia, Balazs! Na ez lenyűgöző! Szuper, szólok a férjemnek is, hogy olvassa el a cikked :)

Két napjaMár a második hete használom folyamatosan, és a péniszem 3 centivel lett NAGYOBB! A szexuális teljesítőképességem olyan erős lett, hogy a barátnőm azt hiszi, gyógyszert szedek! :) Hát, Balazs, kösz, tesó!

Két napjaÉn is kedvezménnyel vettem meg, és tetszett! Köszi!

TegnapÉn is ezt a gélt használtam, +4 centit nőttem, de aztán abbahagytam... Ami elég, az elég :)))

TegnapMegkaptam az értesítést a postáról, megyek is, átveszem a csomagot, később írok majd az eredményeimről

TegnapÉn is ismerem ezt a gélt, a férjem fedezte fel régebben, azóta használja. Hát, legalább +3 centit nőtt azóta :D

TegnapHali! Nem jutok szavakhoz, ez valami szuper! Meg is rendeltem, várom, hogy megérkezzen a csomag.

TegnapSzerintem jó úgy hagyni magunkat, ahogy eredetileg vagyunk.

TegnapEz már rég nem újdonság. Mindenki ismeri ezt a gélt, csak azok nem, akik nem hajlandóak megnöveszteni a péniszüket. Én +5 centinél járok!

TegnapEzt a gélt már régóta használják az USÁ-ban, de Magyarországra szokás szerint minden utoljára jut el...

TegnapHali, szomszéd! Én pár hónappal ezelőtt rendeltem meg ezt a gélt, és az eredmény túlszárnyalta minden elvárásom... Egyébként, az enyém még vastagabb is lett, itt egy kép róla:

TegnapÉn csak kíváncsiságból rendeltem meg, meglátjuk, mi történik majd. Egyelőre minden világos.

TegnapKöszi a linket, én a barátomnak akarom megrendelni. Nagyon szeretem, de már kicsit unom a 12 centijét :)))

TegnapKöszi! Én 2 hónapig használtam, és +5 centit nőttem...

TegnapNagyon szépen köszönöm! Nekem is sikerült 50%-os kedvezménnyel megrendelnem!

TegnapBazdmeg! Na ez már VALAMI! Nagyon köszi a cikket, megmutatom a haveroknak is majd... :)))

Comments