Μυκητίαση ποδιών και νυχιών ποιους κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε. Skip to main content

Μυκητίαση ποδιών και νυχιών ποιους κινδύνους κρύβει η πάθηση και πώς θα απαλλαγείτε.

Σήμερα, ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου MD θα σας αποκαλύψει, πώς τα σύγχρονα επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τέτοιες επικίνδυνες και δυσάρεστες παθήσεις, όπως οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, στο σπίτι, μέσα σε ένα μόλις μήνα.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Σήμερα, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση με το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια ως ένα αισθητικό "ελάττωμα" και πιστεύουν, ότι το πρόβλημα αυτό δεν ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία. Είναι όμως έτσι; Ας μάθουμε!
Ο Δρ. Ανδρέας Βασιλείου στην εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας", αποκαλύπτει πώς θα θεραπεύσετε τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια
Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται "ονυχομυκητίαση" συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων. Αυτό σημαίνει, ότι αν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, τότε η εξελισσόμενη μυκητίαση θα αυξήσει τις πιθανότητες επιδείνωσης της παθήσεως!
Συνεπώς, ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια μπορεί να εξελιχθεί ως σοβαρό επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή του ατόμου! Εδώ, θα ήθελα να σημειώσει τα εξής:
Αρχικά, η μυκητίαση δεν είναι ένα απλό πρόβλημα στα πόδια και τα νύχια, αλλά μια πλήρηςπαρασιτική μόλυνση του οργανισμού. Το πρόβλημα της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα, τα οποία χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν "καταφύγιο". Δεύτερον, η μυκητίαση από μόνη της δεν αποτελεί θανάσιμη απειλή, αλλά δρα ως καταλυτικός παράγοντας σε όλες τις παθήσεις, που πιθανώς έχετε ήδη.
Απλά μιλώντας, αν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με το στομάχι ή το συκώτι σας, τότε η παρουσία της μυκητίασης θα επηρεάσει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αυξήσει την πιθανότητα για επιδείνωση του χρόνιου προβλήματος.
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου: Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης
Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης; Πώς μπορεί να διαγνωσθεί αν υπάρχει ήδη απειλή;
Ας απαριθμήσουμε τα συμπτώματα της ονυχομυκητίασης:
  • - Σκάσιμο των εσωτερικών πτυχώσεων των δακτύλων (ως κανόνας, μεταξύ του 1ου και του 2ου ή του 4ου και του 5ου δακτύλου).
  • - Εξογκώματα στο δέρμα
  • - Φαγούρα
  • - Κοκκινίλα
  • - Αίσθηση καψίματος
  • - Παχύτερα δάκτυλα, εύθραυστα και κατεστραμμένα νύχια

Όλα ξεκινούν στην περιοχή της πατούσας, συχνότερα ανάμεσα στα δάκτυλα. Το πρώτο σύμπτωμα της μυκητίασης στα πόδια είναι η φολίδωση του δέρματος, μαζί με κάψιμο και φαγούρα.
Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, σχεδόν το 20% των Ελλήνων πάσχει από μυκητίαση. Μερικοί ασθενείς βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια και είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, όμως κάποιοι άλλοι έχουν αφήσει τη μυκητίαση να προχωρήσει αρκετά και η θεραπεία θα χρειαστεί χρόνο. Επίσης, το πρόβλημα είναι, ότι δεν αναζητούν όλοι την ιατρική βοήθεια. Πολλοί, για κάποιο λόγο, πιστεύουν, ότι η μυκητίαση θα εξαφανιστεί από μόνη της ως δια μαγείας και όλα θα γίνουν όπως πριν. Στην πραγματικότητα όμως, τα παράσιτα αυτά δεν εξαφανίζονται εκτός κι αν κάνετε κάτι γι' αυτό. Η μυκητίαση θα εξαπλωθεί περαιτέρω στο υπόλοιπο σώμα, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το πόδι και τα νύχια.
Θεραπεία της μυκητίασης στα πόδια και τα νύχια
Τώρα, φτάσαμε επιτέλους στο κύριο μέρος, πώς δηλαδή θα θεραπεύσουμε το πρόβλημα αυτό. Σύμφωνα με τη συμβατική ιατρική, που προσφέρουμε στα νοσοκομεία και τις κλινικές, τα μολυσμένα νύχια αφαιρούνται χειρουργικά, ενώ μετά ακολουθεί μια περίοδος ανάρρωσης, διάρκειας 1-2 μηνών. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μια αρκετά "βάρβαρη" μέθοδο, δεδομένου ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Ωστόσο, οι γιατροί προτείνουν τη μέθοδο αυτή στο 99%των περιπτώσεων! Σηκώστε τα χέρια, όσοι δεν θα θέλατε να λύσετε το πρόβλημα χειρουργικά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου Λοιπόν, μπορώ να δω πάρα πολλά χέρια σηκωμένα!
Τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι, για να θεραπευτεί η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια, και προσπαθούμε σκληρά να εντάξουμε τους τρόπους αυτούς στο ιατρικό σύστημα.
Πολλά ειδικευμένα ιατρικά κέντα και ιατρεία προσφέρουν στους ασθενείς τους διάφορες μεθόδους θεραπείας της ονυχομυκητίασης. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικά η τιμή. Το κόστος των συνεδριών, για τη θεραπεία της μυκητίασης, ανέρχεται περίπου στα 1000 ευρώ. Ξεκάθαρα, δεν είναι μια λύση προσιτή για όλους.
Φυσικά, δεν ήρθα σήμερα στο στούντιο, για να τελειώσουμε την εκπομπή με μια απαισιόδοξη δήλωση. Η κα. Νίκη Ιωαννίδου, η οποία υπέφερε από μια παραμελημένη περίπτωση ονυχομυκητίασης μόλις πριν ένα μήνα, θα με βοηθήσει να φέρω λίγη αισιοδοξία στο θέμα αυτό. Κατάφερε να θεραπεύσει το πρόβλημα με μια ειδική spray ενάντια στα παράσιτα και τους μύκητες .

Η καλεσμένη της εκπομπής

Νίκη Ιωαννίδου
Ξεκινήσαμε μια ανεξάρτητη δοκιμή της sprayς, στο ιατρικό μας κέντρο. Με βάση τα αποτελέσματα, μπορεί να λεχθεί, ότι η spray πραγματικό βοηθά όλους τους ασθενείς. Στο 97% των περιπτώσεων, θεράπευσε πλήρως τη μυκητίαση από τα πόδια και τα νύχια του ασθενή. Μετά τη θεραπεία, η spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μιας περαιτέρω επιδείνωσης, η οποία ανάλογα τις συνθήκες, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά την τιμή, η spray Fresh Fingers είναι 30-40 φορές φθηνότερη, σε σχέση με τις επεμβάσεις στα ιατρικά κέντρα. Και μπορούμε να πούμε, ότι η αποτελεσματικότητα είναι και ακόμα μεγαλύτερη.
Ορίστε οι φωτογραφίες της Νίκης (ήταν μία από τις συμμετέχουσες στην ομάδα δοκιμής). Αυτά είναι τα αποτελέσματα της sprayς, κατά τη διάρκεια εφαρμογής 30 ημερών.
Το αποτέλεσμα της sprayς, κατά τη διάρκεια των 30 ημερών
Είμαστε 100% πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα της sprayς
Πρώτον, αποτελεί ένα επίσημα πατενταρισμένο προϊόν, το οποίο έχει περάσει από κλινικούς ελέγχους. Δεύτερον, έχουμε δοκιμάσει το προϊόν σε δικούς μας ασθενείς, ανεξάρτητα από τις επίσημες στατιστικές. Όπως ήδη έχω γράψει, έχει δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το spray Fresh Fingers περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: Κλοτριμαζόλη, η οποία με τις αντιμυκητισιακές και καταπραϋντικές τις ιδιότητες, σας απαλλάσσει από τη φαγούρα και καταστρέφει τις αποικίες των μυκήτων. Εκχύλισμα μελιού, που δρα αντισηπτικά και μαλακτικά, ενώ καταπραΰνει το δέρμα, κάτι πολύ σημαντικό μετά από μια μακρά, κουραστική μέρα. Βιταμίνες, οι οποίες θρέφουν την επιδερμίδα και Λιμονένιο, το οποίο προσφέρει ένα ηρεμιστικό, καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Το spray εξαφανίζει τη μυκητίαση (περιλαμβανομένων των μυκήτων, που θα μπορούσαν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά) και επιλύει πολλά προβλήματα, όπως φαγούρα, φολίδωση, δυσάρεστη αίσθηση στα πόδια και φυσικά την κακοσμία.
Είναι πραγματικά μια μοναδική θεραπεία, η οποία γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε όλο τον κόσμο. Το Υπουργείο Υγείας έχει συμπεριλάβει την spray στη λίστα των φαρμάκων, τα οποία μπορούν να πωληθούν στη χώρα μας, σχεδόν στην τιμή του κόστους. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να μπορούν να αγοράσουν την spray με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε την spray στο Διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να υποβάλει μια παραγγελία και να αγοράσει την spray για προσωπική χρήση. Η παράδοση γίνεται μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Η εφαρμογή της δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.
Φυσικό προϊόν για τη μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια
Αυτή τη στιγμή, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε με τους φαρμακοποιούς, όμως όλοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από το Fresh Fingers. Όμως η θέση μας είναι διαφορετική: θα πρέπει να πωλείται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να μπορεί να αγοραστεί από ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται (κάτι πολύ σημαντικό, λόγω της μαζικής εμφάνισης της μυκητίασης).
Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την εφαρμογή της sprayς;
Η spray Fresh Fingers δεν αποτελεί χημικό φάρμακο, άρα δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων μας, η spray χορηγήθηκε σε 17254 ασθενείς του κέντρου μας και κανένας δεν παρουσίασε αλλεργία στα συστατικά. Η spray δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει αποτελεσματικά το σώμα από τους διάφορους μύκητες, περιλαμβανομένων των πιο επικίνδυνων. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω, ότι η spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από παιδιά.
Για να συνοψίσω, θα ήθελα να αναφέρω ένα παλιό ρητό "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πνίγεται". Η μυκητίαση στα πόδια και τα νύχια δεν είναι απλώς ένα αισθητικό ελάττωμα, αλλά μια σοβαρή ασθένεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες. Καλύτερα να φροντίσετε το πρόβλημα τώρα κιόλας, πριν να είναι πολύ αργά.
Υ.Γ. Κάναμε ένα αίτημα προς τον κατασκευαστή της sprayς. Τώρα, υπάρχει η δυνατότητα μόνο για τους αναγνώστες μας, για παραγγελία του Fresh Fingers στη μισή τιμή!

Μείνετε υγιείς και τα λέμε την επόμενη φορά!
Δρ. Ανδρέας Βασιλείου, εκπομπή "Βελτιώστε την Υγεία σας".
05.02.2017

ΣΧΟΛΙΑ:

Τελευταία σχόλια: 30 από 426

06.02.2017Μαρία Αθήνα
Παράγγειλα την spray για μένα. Η κατάσταση με τα νύχια μου ήταν απελπιστική... Νόμιζα ότι έπρεπε να τα αφαιρέσω... αλλά μόλις χρησιμοποίησα την spray για 30-40 μέρες, τα νύχια μου επέστρεψαν στην κανονική τους μορφή! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένη είμαι!
07.02.2017Νίκος Πάτρα
Όταν άρχισα να βάζω την spray δεν περίμενα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έλυσα αυτό το πρόβλημα και η μυκητίαση εξαφανίστηκε!
07.02.2017Ναταλία Θεσσαλονίκη
Παράγγειλα την spray Fresh Fingers, ήρθε με κούριερ την επόμενη ημέρα. Ολοκλήρωσα ένα πλήρες πρόγραμμα θεραπείας. Τώρα αναρωτιέμαι πώς ζούσα με τους μύκητες.
07.02.2017Τζένη Αθήνα
Βάζω την spray εδώ και δύο εβδομάδες, σήμερα είναι η 16η μέρα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! Δοκίμασα πάρα πολλά προϊόντα, σχεδόν δηλητηρίασα το σώμα μου με αντιμυκητιακά φάρμακα, αλλά τα νύχια μου παρέμεναν το ίδιο. Ένιωσα πολύ χαρούμενη μόλις τελικά θεραπεύτηκα! Ορίστε μια φωτογραφία πριν και μετά την spray, ρίξτε μια ματιά:
07.02.2017Μιχάλης Λάρισα
Παράγγειλα και εγώ την spray. Μου είπαν θα τη στείλουν μέσα σε λίγες μέρες, ανυπομονώ να τη λάβω.
08.02.2017Ντέλια Αθήνα
Είχα προχωρημένη μυκητίαση και έφταιγα εγώ, γιατί άφησα την ασθένεια νομίζοντας, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Συνειδητοποίησα, ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά, όταν η φλεβίτιδα που έχω χειροτέρεψε. Οι γιατροί μου συνέστησαν να αφαιρέσουμε τη μυκητίαση σε ιδιωτική κλινική, με λέιζερ, 7-8 συνεδρίες, η κάθε μία με κόστος 250 ευρώ. Ο μισθός μου είναι 400 ευρώ! Και σίγουρα δεν θα ήθελα να αφαιρέσω όλα μου τα νύχια. Δοκίμασα μετά παραδοσιακές μεθόδους, χωρίς αποτέλεσμα. Ήμουν όμως τυχερή και βρήκα πληροφορίες για αυτή την spray Fresh Fingers και την παράγγειλα. Δεν περίμενα αποτέλεσμα. Όμως, η μυκητίαση εξαφανίστηκε μέσα σε 1,5 μήνα! Εντελώς! Δεν το πίστευα ότι μπορούσε να έχει αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!
08.02.2017Ελένη Αντωνάκη Χανιά
Όσοι έχουν μύκητες στα πόδια ουσιαστικά είναι και τυχεροί! Εγώ είχα μύκητες στα χέρια μου, μπορείτε να φανταστείτε τι απαίσιο ήταν;! Οι άνθρωποι τρόμαζαν όταν έβλεπαν τα χέρια μου και εγώ ντρεπόμουν πολύ... Αλλά τίποτα δεν με βοηθούσε. Τώρα χρησιμοποιώ την spray για δεύτερη βδομάδα και δείτε τα αποτελέσματα!
08.02.2017Κατερίνα Αθήνα
Παραγγέλνω τακτικά, καθώς το χρησιμοποιεί όλη μου η οικογένεια. Βοήθησε το γιο μου πολύ όταν είχε πρόβλημα.
08.02.2017Κώστας Π. Θεσσαλονίκη
Αγόρασα την spray λόγω των μυκήτων που είχα. Ειλικρινά είχα κουραστεί πολύ από αυτό. Έβαζα την spray για μερικές εβδομάδες και εξαφανίστηκαν.
08.02.2017Άννα Παπαδάκη Πρέβεζα
Η συνέντευξη είναι πολύ ενδιαφέρουσα ευχαριστούμε πολύ! Μας ανοίξατε τα μάτια!
08.02.2017Βίκυ Καβάλα
Μήπως είναι καμιά απάτη; Γιατί πουλιέται μόνο στο ίντερνετ;
08.02.2017Μαριαλένα Αθήνα
Βίκυ διάβασες το άρθρο; Πωλείται στο διαδίκτυο γιατί οι φαρμακοποιοί όπως πάντα θέλουν το κέρδος τους! Πώς μπορεί να είναι απάτη εφόσον πληρώνεις όταν λάβεις το προϊόν; Εγώ παράγγειλα, ήρθε με κούριερ, τσέκαρα τα πάντα και μετά πλήρωσα. Έτσι κι αλλιώς, όλα πωλούνται στο διαδίκτυο τώρα, από ρούχα μέχρι έπιπλα.
08.02.2017Μαργαρίτα Καλαμάτα
Δεν είχα δει την πιστοποίηση στην ιστοσελίδα. Εφόσον έχει πιστοποίηση, είναι ασφαλής. Θα κάνω κι εγώ μια παραγγελία.
08.02.2017Στέλλα Πάτρα
Τα νύχια μου ήταν διαρκώς κατεστραμμένα και πονούσαν, προσπάθησα να κάνω κάτι με με μια ειδική spray, πήρα μέχρι και χάπια. Είχαν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Τώρα βάζω την Fresh Fingers και μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στη φωτογραφία. Έτριβα με αυτή τα νύχια μου για 3 εβδομάδες, αλλά αποφάσισα να ολοκληρώσω τη θεραπεία του ενός μήνα.
08.02.2017Νίκος Δημητριάδης Κοζάνη
Ευχαριστούμε για τη συμβουλή. Απαλλάχτηκα επιτέλους από τους μύκητες. Πολύ άσχημο πράγμα να τους έχεις!
09.02.2017Έλενα Αθήνα
Διάβασα τις μαρτυρίες και κατάλαβα ότι πρέπει να αγοράσω κι εγώ την spray. Θα κάνω παραγγελία.

Comments