Kuinka hävittää 4 kg vatsarasvaa joka viikko, kahden helpon dieettivinkin avulla. Ilman harjoittelua! Khloe Kardashian käytti tätä yksinkertaista kikkaa polttaakseen rasvaa vyötäröltään ja jaloistaan! Skip to main content

Kuinka hävittää 4 kg vatsarasvaa joka viikko, kahden helpon dieettivinkin avulla. Ilman harjoittelua! Khloe Kardashian käytti tätä yksinkertaista kikkaa polttaakseen rasvaa vyötäröltään ja jaloistaan!


Äskeittäin julkaistussa haastattelussa Khloe Kardashian paljasti kuinka hän polttaa 3 kiloa rasvaa joka viikko. Ilman dieettiä tai harjoittelua - syömällä vain yhtä eksoottista hedelmää.
Kun Khloe Kardashianilta kysyttiin hetki sitten olleessa televisiohaastattelussa hänen dramaattisesta painonpudotuksestaan, vastaus yllätti koko yleisön. Aiemmin oli luultu, että painon tippuminen skip oli kovan harjoittelun ja vähäkalorisen dieetin ansiota, mutta Khloe kertoikin että kiitos kuuluu erikoiselle eksoottiselle hedelmälle Blogissaan hän kertoo asiasta näin: "En voi vieläkään uskoa, miten helppoa se oli. En muuttanut ruokavaliotani tai päivittäisiä rutiinejani, mutta rasva vain suli kuin voi. Rakastan tätä!!! Viimeinkin dieetti joka yksinkertaisesti toimii."
Khloe Kardashian ei ole ainoa julkisuuden henkilö, joka on käyttänyt tätä rasvanpolttoihmettä. Hänen lisäkseen Jessica Simpsonin ja Jennifer Lopezin kerrotaan tiputtaneen painoaan näillä kahdella dieettituotteella. Niiden yhteiskäytön on osoitettu kliinisissä testeissä tiputtavan painoa 3 kg seitsemässä päivässä ja sen lisäksi poistavan kuona-aineita kehosta. Ja mikä parasta, se toimii oikeasti! Tiedämme, mitä ajattelet ja meilläkin oli omat epäilyksemme.

Kim Kardashian kertoo että tuotteiden FatKiller ja DragonSlimXtreme yhdistelmä oli pääsyy siihen, että hän tiputti painoaan 16 kg vain kuudessa viikossa.
Olet saattanut kuulla erittäin suositusta FatKiller-tuotteesta uutisissa. Tämä dieettiravinne on saanut merkittävästi kansainvälistä huomiota. FatKiller sisältää paljon etuja, erityisesti sen suuren antioksidanttimäärän ansiosta. Kun yhdistät sen tehokkaaseen kehon sisäiseen puhdistukseen, luot omasta kehostasi koneen joka polttaa rasvaa hurjalla nopeudella. Mikäli olet skeptinen, et ole yksin. Kun kuulimme ensi kerran tästä dieettiyhdistelmästä, luulimme tuloksissa olevan kyse vain väliaikaisesta painon putoamisesta.
Kuitenkin, aloimme kuulla onnistumistarinoita ympäri maailmaa ja päätimme, että ehkäpä tätä kannattaa tutkia. Mikä kiinnostavinta, kaikki nämä tarinoiden ihmiset olivat tiputtaneet painoaan ilman suuria muutoksia elämänrytmiinsä.

Amandan onnistumistarina FatKiller tuotteesta
Koska niin moni julkkis oli kertonut onnistuneensa tuotteiden FatKiller ja DragonSlimXtreme avullla, mekin halusimme varmistaa, että se toimii kuten olimme kuulleet. Nopean toimistoäänestyksen jälkeen päätimme, että päätoimittajamme Brenda Davis kokeilee tuotetta. Hän on yrittänyt tiputtaa painoaan 7 viikon päässä oleviin häihinsä. Seuraavassa hänen päiväkirjansa 4 viikon ajalta, jolloin hän käytti molempia tuotteita.

Brendan kokemukset FatKiller ja Dragon Slim Xtreme -tuotteista

Että sain kokeiltua FatKiller ja Dragon Slim Xtreme -tuotteita, tilasin ne molemmat verkosta. Vaikka saatavilla onkin paljon eri Cambogia-johdannaisia tuotteita, valitsin merkiksi FatKiller, koska se on kliinisesti testattu ja hyväksytty Teksasin Austinissa toimivan GPN-laboratorion toimesta - organisaatio on tunnettu tiukoista säädöksistään ja ohjeistaan painonpudotustuotteiden saralla.
FatKiller ja Dragon Slim Xtreme -pullot toimitettiin vain muutaman päivän kulutta tilauksesta ja toimituskulutkin olivat todella maltilliset. Tuote FatKiller on yksi markkinoiden vahvimmista ja puhtaimmista dieettituotteista.
Omien kokemuksieni pohjalta, tuotteella FatKiller on todistetusti näitä kliinisiä vaikutuksia:
  • Paino tippuu neljä kertaa enemmän kuin dieetillä ja harjoittelulla;
  • Parantaa energiatasoja;
  • On täynnä antioksidantteja;
  • Tekee hyvää sydän- ja verisuonijärestelmälle sekä ruoansulatukselle.
Samaan tapaan DragonSlimXtreme tuotteella on todistetusti näitä kliinisiä vaikutuksia::
  • Auttaa pääsemään eroon kehoon vuosien aikana kertyneistä kuona-aineista;
  • Poistaa "liejun" suoliston seinämistä;
  • Lopettaa ilman kertymisen ja turvotuksen;
  • Auttaa säännöllisen aineenvaihdunnan saavuttamisessa.
FatKiller ja tuotteet kuten Dragon Slim Xtreme tarjoavat 100 % tyytyväisyystakuun.

 Hollywood-tähdet ovat rummuttaneet sekä FatKiller ja DragonSlimXtreme tuotteista. He tunnustavat, että se on syy heidän hämmästyttävien tuloksiensa takana. 
"FatKiller on yksi markkinoinen halvimmista luonnonlääkkeistä. Hedelmön kuoresta saatava aineosa voi vauhdittaa painonpudotusta. Siitä luonnollisesti saatava hydroxycitric-happo (HCA), voi tutkijoiden mukaan joka kaksin- kolminkertaistaa painonpudotustahdin." - Tohtori Oz

Brendan 4 viikon painonpudotustulokset:


 Ennen ja jälkeen -kuvat Brenda Davisista. Oikeanpuoleinen kuva on otettu vain 4 viikon ajan jatkuneen tuotteiden FatKiller ja DragonSlimXtreme 

"Kuinka tein sen?"

Kokeilin tuotteiden FatKiller ja Dragon Slim Xtreme yhdistelmää:
Sekä FatKiller ja DragonSlimXtreme toimitettiin 4 päivän kuluttua tilauksesta.
  1. Ota FatKiller-pilleri joka päivä (aamulla)
  2. Ota Dragon Slim Xtreme-pilleri joka päivä (illalla)

Viikko 1

Kun olin käyttänyt molempia tuotteita viikon, olin kuin ällikällä lyöty tuloksista. Energiatasoni olivat parantuneet ja en ollut enää nälkäinen. Erittäin tervetullut FatKiller-tuotteen sivuvaikutus on se, että se vähentää ruokahalua.
Parasta oli, että minun ei tarvinnut muuttaa mitään päivärutiinejani. Seitsemäntenä päivänä menin vaa'alle ja en meinannut uskoa silmiäni. Olin tiputtanut kaksi kiloa. Mutta en ollut vieläkään täysin vakuuttunut, koska onhan tosiasia, että dieetin alussa katoaa paljon nestettä. Odotan ja katson minkälaisia tuloksia tulee seuraavilla viikoilla. Mutta hyvältä vaikuttaa! Ensi kertaa moneen vuoteen painan alle 50 kiloa!

Viikko kaksi

Kun olin käyttänyt molempia lisäravinteita kaksi viikkoa, viikko alkoi yhä paremmalla energialla ja nukuin paremmin kuin ennen. En herännyt enää keskellä yötä, enkä myöskään maannut hereillä sängyssä koska en saanut unta. Kehoni pystyi vihdoin rentoutumaan (tämä varmaan liittyi kuona-aineiden poistumiseen). Näiden lisäksi, painoni oli tippunut kolme kiloa, joten yhteensä painoni oli vähentynyt viidellä kilogrammallla vain kahden viikon aikana.

Pakko myöntää, että alan ymmärtää tämän dieetin eroavan muista dieeteistä.

Viikko kolme

Kolme viikkoa aloituksesta ja kaikki epäilykset ja skeptisyys on tiessään! Olen nyt käyttänyt yhdistelmää kolmen viikon ajan ja vaatekokoni on pienentynyt kaksi numeroa. Ja olen siltikin aivan täynnä energiaa. Muita dieettejä noudattaessa on tyypillistä, että energiat katoavat ensimmäisen kolmen viikon aikana. Tuotteiden FatKiller ja Dragon Slim Xtreme avulla ne ovat kuitenkin pysyneet korkealla, ja koko päivän ajan. En tunne enää itseäni uniseksi kolmen aikaan iltapäivällä! Tuntuu myös että mahani ruoansulatus toimii paljon paremmin.

Viikko neljä

Neljän viikon jälkeen tulokset ovat hämmästyttäviä. Olen tiputtanut yhteensä 12 kg siitä kun aloitin FatKiller ja Dragon Slim Xtreme -dieetin! Nyt kaikki Women's Health'in toimistolla ovat hiukan kateellisia minulle, koska kokeilin tätä. Käyttämällä FatKiller ja Dragon Slim Xtreme -tuotteita, painoni tippui 4 kg lisää neljännellä viikolla. Tulokset ovat uskomattomia! Ja ollakseni ihan rehellinen, minussa ei ole ihan hirveästi lisää tiputtamisen varaa. Jatkan kuitenkin tuotteen FatKiller ottamista koska se sisältää niin paljon antioksidantteja ja vitamiineja, jotka saavat ihoni näyttämään upealta.
En voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Tiputin 12 kg neljässä viikossa, ilman mitään erikoisdieettiä ja ilman intensiivistä harjoittelua.

Tämä toimii myös sinulle

Tiivistettynä, jos epäilet kuinka hyvin tämä dieetti toimii, sinun täytyy kokeilla sitä itse. Testituloksemme ovat aitoja. Meillä Women's Health'illa oli omat ennakkoluulomme, mutta ne karisivat nopeasti. Oman tutkimuksemme päätyttyä on mukava nähdä kuinka monet ovat onnistuneet tämän dieetin avulla.
FatKiller ja DragonSlimXtreme tuotteiden yhteiskäyttö takaa parhaat tulokset.


Kommentit:Rajoitetun ajan tarjous lukijoille. Vain 20 pulloa saatavilla.

Huomio: Brenda käytti sekä tuotetta FatKiller että tuotetta Dragon Slim Xtreme tullakseen hoikaksi, suosittelemme että teet samoin saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.
Päivitys: joka loppuu: 14.02.2017

Tilaa FatKiller nyt!Tämä erikoistarjous päättyy: 14.02.2017

Tilaa DragonSlimXtreme nyt!Tämä erikoistarjous päättyy: 14.02.2017

Comments