atuurlijke alternatieven voor steroïden. Voor de allereerste keer! – bouw spieren op terwijl je vet verbrandt zoals de Hollywood-sterren! Skip to main content

atuurlijke alternatieven voor steroïden. Voor de allereerste keer! – bouw spieren op terwijl je vet verbrandt zoals de Hollywood-sterren!

Dit artikel werd gecreëerd door Men's Health Life en onthult de waarheid achter celebritydiëten.

DOOR RICHARD MASON
Onze journalist Richard Mason onderzoekt een nieuw spierproduct snel aan populariteit wint onder Hollywood-trainers en hun cliënteel.
RELATED VIDEOS
(MHL) - De afgelopen maanden bereikten ons veel reacties van lezers over twee nieuwe producten die mannen helpen vet te verliezen en spieren op te bouwen in minder dan een maand. Zelfs beroemdheden zoals Dwayne "The Rock" Johnson and Jason Statham gebruikten deze twee producten om grote hoeveelheden lichaamsvet te verliezen en tegelijkertijd een enorme spiermassa op te bouwen.
Zoals klinisch bevestigd werd, helpen beide producten het lichaam te ontslakken, het lichaamsvet aanzienlijk te verminderen en een pak spieren op te bouwen. De combinatie van beide is onverslaanbaar voor wie een gespierd lichaam wil. In dit artikel vertellen wij je precies hoe deze producten werken en waarom ze een speciaal artikel verdienen.
We weten dat het kweken van spieren vaak voelt als een onmogelijke uitdaging. We hebben al tal van programma's om spiermassa op te bouwen getest en het lijkt wel alsof alles duur is en niet echt werkt. De reden waarom de meeste programma's falen, is volgens ons het feit dat deze programma's het dagelijks leven vaak te veel beperken. Sommigen doen je onmogelijke hoeveelheden eiwit opnemen, anderen doen je te veel koolhydraten eten. In beide gevallen moet men zijn voedingsgewoonte drastisch wijzigen. In dit artikel gaan we dieper in op een nieuwe, beloftevolle trend, die volgens ons gebruiksvriendelijk is en concrete resultaten levert.
Trainers noemen dit nieuwe supplement "het natuurlijke alternatief voor steroïden" waarmee je spieren opbouwt terwijl je vet verbrandt...
Het product waarover we het hebben is MaxManMisschien heb je in de pers al meer gehoord of gelezen over dit supplement als het volledig veilige en krachtige "geheim" dat wereldwijd gebruikt door beroemdheden en bodybuilders. Vandaag onthullen we het geheim en leren we je hoe je gratis een gespierd celebritylichaam krijgt. In dit artikel kom je meer te weten over deze twee veelbelovende nieuwe producten, MaxMan en TentiGoPower.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
HOLLYWOODELITE GEBRUIKT SPIERSUPPLEMENTEN ZOALS MAXMAN EN TENTIGOPOWER OM OVERTOLLIG LICHAAMSVET TE VERLIEZEN EN INTUSSEN SPIEREN TE KWEKEN.
De hoge concentratie anti-oxidanten in MaxMan's en zijn krachtige eigenschappen maken het een spieropbouwmachine Wij waren aanvankelijk ook sceptisch. Toen we voor het eerst hoorden over deze combinatie die vet verbrandt en spieren opbouwt, fronsten we meteen onze wenkbrauwen.

Ondanks onze twijfels over MaxMan zagen we dankzij de talloze dat het de moeite waarde was om dieper op deze trend in te gaan. We vonden het zeer interessant dat deze mensen resultaten zagen zonder hun levensstijl of eetgewoonten drastisch te veranderen. Combineer MaxMan met TentiGoPower en je hebt een automatische spieropbouwmachine.
Ron de Vries uit Amstelveen heeft in 5 weken tijd niet alleen 4 kg lichaamsvet verloren, maar gelijktijdig ook 10 kg spiermassa opgebouwd, dit alles dankzij MaxMan enTentiGoPower Op zijn blog schrijft hij het volgende:

"Ik kon niet geloven hoe makkelijk het ging. Ik moest mijn voedingsgewoonten helemaal niet veranderen. Ik nam gewoon twee tabletten per dag en het vet smolt weg als sneeuw voor de zon. Ik heb nu spieren waarvan ik zelfs niet wist dat ze bestonden. Mijn sixpack is echter het beste. De vrouwen zijn er gek op."
MaxMan en TentiGoPower
werden besproken in een artikel over de prestatie van olympische atleten en spieropbouw in ESPN Magazine.
De redactie van Men's Health Life wou het programma met MaxMan en TentiGoPower zelf uitproberen. Ik wilde het proefkonijn zijn voor de test omdat ik aan het trainen was voor een fitnesswedstrijd en moest afslanken en veel kilo's aan spiermassa wou bijwinnen. Om MaxMan en TentiGoPower te testen, bestelde ik een monsterverpakking voor MaxMan. Hoewel er veel aanbiedingen voor spierproducten bestaan, heb ik gekozen voor deze site omdat ze een van de meest geloofwaardige leveranciers op de markt zijn. Bovendien is de concentratie van bestanddelen die voor de opbouw van spiermassa noodzakelijk is, bij andere producten vaak zeer klein, terwijl deze leverancier een van de meest geconcentreerde en zuiverste producten op de markt heeft. Bij de redactie vonden we allemaal dat het product voor mijn test de beste resultaten zou opleveren.
MaxMan is een van de meest geconcentreerde en zuiverste producten voor spieropbouw op de markt. We besloten dat dit de meest nauwkeurige resultaten zou geven voor mijn test.

MaxMan het werd klinisch bewezen dat:

(Dit is de eerste stap in het programma. Dit product is een hemodilator die droge spiermassa opbouwt. Het is volstrekt legaal en veilig en er zijn geen bijwerkingen zoals dat bij steroïden vaak het geval is.)
 • De prestaties en lichaamskracht verbetert
 • Meer bloed in de spieren pompt en door de aders en bloedvaten te verwijden
 • Voedingsstoffen sneller doorgeeft aan de spieren. De groei van droge, stevige spiermassa wordt daardoor versneld.
 • Spieren helpt zich te definiëren en te vormen
 • Positieve seksuele bijwerkingen heeft (Echt waar, mijn favoriete spier lijkt ook groter. Waarschijnlijk door de verwijde bloedvaten)
Hoewel we eerder sceptisch waren, wilden we zelf te weten komen of de supplementen de beloften konden waarmaken. De meeste succesverhalen vertellen over een combinatie van MaxMan en een supplement met aminozuur om het beste resultaat te bereiken. De idee is dat MaxMan je zal helpen het meeste gewicht te verliezen en energie te hebben, terwijl het aminozuursupplement het makkelijker maakt om vet te verliezen en je lichaam efficiënter calorieën laat verbranden. Na verder onderzoek hebben we ervoor gekozen TentiGoPower te testen als ons tweede supplement.

TentiGoPower het werd klinisch bewezen dat:

(Dit is de tweede stap in het programma. Dit product is een hemodilator die droge spiermassa opbouwt. Het is volstrekt legaal en veilig en er zijn geen bijwerkingen zoals dat bij steroïden vaak het geval is.)
 • De prestaties en lichaamskracht verbetert
 • Meer bloed in de spieren pompt en door de aders en bloedvaten te verwijden
 • Voedingsstoffen sneller doorgeeft aan de spieren. De groei van droge, stevige spiermassa wordt daardoor versneld.
 • Spieren helpt zich te definiëren en te vormen
 • Positieve seksuele bijwerkingen heeft (Echt waar, mijn favoriete spier lijkt ook groter. Waarschijnlijk door de verwijde bloedvaten)
Zowel MaxMan als TentiGoPower werd binnen 4 dagen na mijn online bestelling geleverd. Om het product te testen, nam ik elke ochtend één tablet van MaxMan en elke avond één tablet van TentiGoPower gedurende 4 weken.
 1. Neem één tablet van MaxMan per dag (in de ochtend)
 2. Neem één tablet van TentiGoPower per dag ('s avonds)

DIT WAS MIJN RESULTAAT - 7,5 KG SPIERMASSA ERBIJ IN SLECHTS 1 MAAND TIJD:

WEEK 1:

Reeds na één week was ik zo verrast over het effect van de beide producten op mijn lichaam Ik zat boordevol energie, maar had zo goed als geen honger. Het onderdrukken van een hongergevoel is een positieve bijwerking van MaxMan Ik voelde mij echt fantastisch. Bovendien moest ik niets aan mijn levensstijl veranderen.
Op dag 7 woog ik mezelf (op zo'n nieuwe digitale weegschaal die je vet- en spiermassa meet) en kon ik mijn ogen amper geloven: mijn spiermassa was reeds met 2 kg gestegen. Maar toch was ik nog niet helemaal overtuigd. Men zegt dat men bij de start van zulke spierprogramma altijd veel water verliest en in het begin is het altijd gemakkelijk om spieren op te bouwen. Ik wilde afwachten hoe de weken erna zouden verlopen. Maar ik was positief gestemd! Ik woog voor het eerst sinds jaren minder dan 80 kg!

WEEK 2:

Na 2 weken gebruik van beide producten, had ik meer energie en sliep ik beter dan voorheen. Omdat mijn lichaam zich 's nachts volledig kon ontspannen, werd ik midden in de nacht niet meer wakker of duurde het geen eeuwigheid alvorens ik ingeslapen was (ik schrijf dit toe aan de succesvolle ontslakking van mijn lichaam). Bovendien verloor ik nog eens 3,5 kg vet waardoor ik na amper 2 weken 70 kg woog. Mijn sixpack werd meer en meer zichtbaar en mijn vriendin kon het amper geloven. Geweldig!
Op dat moment begon te geloven dat deze spierproducten echt helpen.

WEEK 3:

Na 3 weken waren al mijn vooroordelen en twijfel weggeblazen. Ik heb 6,5 kg aan spiermassa gewonnen en 4 kg vetweefsel afgebouwd. Al het vet aan de zijkanten van mijn buik was helemaal verdwenen. Mijn buik was afgelijnd en ik had eindelijk een sixpack. Deze producten zijn gewoon geweldig. Ik verloor een hoop vet en bouwde ongelooflijk veel spieren op.
Ik had ook nog steeds veel energie. Meestal voel je je rond de derde week van andere programma's slap en futloos. Maar met MaxMan en TentiGoPower nam mijn energieniveau geen duik. Het bleef de hele dag hoog! Ook mijn spijsvertering functioneert veel beter. Ik heb niet langer last van een onaangenaam en opgeblazen gevoel na het eten.

WEEK 4:

Mijn resultaten na week 4 waren ongelofelijk. Ik won maar liefst 8 kg aan spiermassa sinds ik met het MaxMan en TentiGoPower programma begonnen ben! Iedereen bij Men's Health Life wil de producten nu testen. In week 4 verloor nog 3,5 kg extra vet bovenop de 8 kg aan spieren die ik had gewonnen. Ik was helemaal klaar voor de fitnesswedstrijd. Ik ga MaxMan zeker blijven innemen, omdat het echt goed voor de spieropbouw is en het mij helpt om mijn huidige spiermassa te handhaven. De resultaten waren consistent en geweldig.


"Ik kon niet tevredener zijn over mijn resultaten. Ik won 8 kg aan spieren in 4 weken. Zonder bijzonder dieet of speciale training."
Tot slot kan ik je alleen maar aanraden om het gewoon zelf te proberen als je vet wilt verliezen en spiermassa wilt winnen maar nog aan dit programma twijfelt. Op basis van mijn eigen test voor Men's Health Life kan ik je zeggen dat de resultaten echt zijn. Ook bij de redactie van Men's Fitness hadden wij aanvankelijk onze twijfels, die echter snel als sneeuw voor de zon verdwenen. Na onze eigen poging kijken wij dan ook met plezier uit naar iedereen die met dit programma succes zal boeken.
Bereik je ideale gewicht met het MaxMan en TentiGoPower combinatieprogramma.
BELANGRIJK: *We hebben beide producten samen getest, dus het is belangrijk dat je MaxMan en TentiGoPower in deze methode gebruikt om soortgelijke resultaten te bereiken.

EXCLUSIEF VOOR ONZE LEZERS!

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT
Op 07.03.2017 zijn er nog steeds producten beschikbaar. Wees snel!

STAP 1
Bestel nu


STAP 2
Bestel nu

GEBRUIK BEIDE PRODUCTEN VOOR EXTREME RESULTATEN

ONDERWERPEN: ATLETENGEZONDHEID

19 ReactiesDan
 • enkele seconden geleden
Mijn broer had al op jonge leeftijd problemen met zijn gewicht. Onze huisarts vond dat we een goed dieet moesten proberen zodat hij ongeveer 50 kg aan overtollig lichaamsvet kon verliezen. IK hoop echt dat dit de oplossing is. Bedankt Mens Health

Brandon
 • enkele minuten geleden
Een vriend van mij heeft een Ripped-kuur gevolgd en mij het product 3 weken geleden aanbevolen. Ik heb het product besteld en na 3 dagen ontvangen (ik kreeg helaas geen korting op de verzendkosten). De resultaten zijn tot hiertoe fantastisch en ik ben benieuwd wat dat na week 3 en 4 zal geven.

Corey
 • enkele minuten geleden
Ik heb mijn voornemen om gewicht te verliezen al 2 maanden uitgesteld, maar nu begin ik er eindelijk aan. Ik heb de proefpakketten al besteld en ga nu 30 minuten sporten. Bedankt Mens Health voor de motivatie! Mvg, Tom

Brian
 • enkele minuten geleden
Deze producten zijn super! Mijn beste vriend Karl is dankzij deze methode al enorm afgevallen en heeft nu een fantastisch lichaam. Ik kon het bijna niet geloven en daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar informatie en heb ik dit artikel gevonden. Ongelooflijk dat er zelfs monsterverpakkingen zijn. Karl heeft, geloof ik, meer dan € 600 uitgegeven en was desondanks super enthousiast... ik kan mij niet inbeelden wat hij zou gezegd hebben indien hij alles voor minder dan € 20 had gekregen. Dit is ongelooflijk. Hartelijk bedankt!

David
 • enkele minuten geleden
Dit klinkt vrij eenvoudig te doen, ik fitness dus ik denk dat een beetje hulp geen kwaad kan. Dit is een uitgelezen kans om het eens te proberen

Jordan
 • enkele minuten geleden
Yes! Eindelijk een programma waar ik veel van mag verwachten. Ik heb het al besteld en houd jullie op de hoogte!

Rich
 • enkele minuten geleden
Bedankt voor al het werk dat je leverde om deze producten te beoordelen, veel van de aangeboden producten zijn echt bedrog Ik heb dezelfde producten besteld als deze hier en kan niet wachten om ze uit te proberen.

Steve
 • enkele uren geleden
Ik heb vorige week een testpakket besteld en ik moet zeggen: petje af voor de klantenservice. Ik zal ook in de toekomst bij jullie bestellen. Ja, en het programma functioneert sensationeel goed! :)

Sean
 • enkele uren geleden
Ik heb het 5 dagen geleden besteld en vandaag per post ontvangen. Richard, ik hou je op de hoogte over mijn vooruitgang. Wat een lichaam trouwens! Petje af!

Vlad
 • enkele uren geleden
Mijn vrouw en ik moeten beiden afvallen omdat wij binnenkort familieleden zullen terugzien die we al meer dan 25 jaar niet meer gezien hebben. Wij hebben het product al besteld en zullen het testen, bedankt. De familie Jansen

James
 • enkele uren geleden
Bedankt voor dit artikel. Ik heb al veel reclame van dit product gezien, maar nog nooit de moed gehad om het te proberen. Hartelijk dank.

Jerry
 • enkele uren geleden
Ik wil er op wijzen dat er merken zijn van dergelijke producten die niet de authentieke componenten bevatten die werden onderzocht en die ingrediënten van lage kwaliteit bevatten. Jullie zouden dit moeten vermelden in jullie artikel. Het is echter positief dat de merken die jullie aanraadden onberispelijke topbedrijven zijn. Ik gebruik precies die merken jullie vermeldden.

Bob
 • enkele uren geleden
Blijkbaar zijn de waardebonnen nog geldig. Bestellen dus zolang het nog gaat!


David
 • enkele uren geleden
Deze producten zijn geweldig! Ik kon het bijna niet geloven en daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar informatie en heb ik dit artikel Ongelooflijk dat er zelfs monsterflessen zijn. Mijn vriend heeft dit geprobeerd en was super enthousiast... ik kan mij niet inbeelden hoe enthousiast hij zou zijn als hij met zoveel korting kreeg. Dit is een geschenk uit de hemel, hartelijk bedankt!

Blake
 • enkele uren geleden
P.S. - voor alle mannelijke lezers, ik heb gemerkt dat dit product echt werkt, mijn 22-jarige broer gebruikt het al maanden.. dus probeer het eens!

Jospeh
 • enkele uren geleden
Vandaag bestel ik mijn producten. Ik was het al 2 maanden aan het uitstellen nadat ik het artikel las. Ik heb alvast een voorrraad besteld van 5 maanden. Ik hou jullie op de hoogte van de resultaten!

Aidan
 • enkele uren geleden
Enkele weken geleden heb via de tv meer over deze producten vernomen. Ik wist echter niet waar ik ze kon bestellen, tot ik jouw site vond en de aanbieding voor de flessen. Ik gebruik deze producten nu al bijna twee maanden en ik ben er echt weg van, mijn resultaten zijn ongelooflijk :) Bedankt voor dit artikel en de test.

Roger
 • enkele uren geleden
Mijn vrienden en ikzelf zijn verheugd dat het programma eindelijk in de pers aandacht krijgt. Succes aan iedereen die gebruik maakt van deze geweldige ontdekking

Gordon
 • enkele uren geleden
Hoe goed heeft de methode bij jullie gefunctioneerd? Ik wil enkele kilo's afvallen en spieren bijkweken zodat ik er beter uitzie zonder T-shirt. Heb het product al besteld.

Comments