Разберете как да се повиши вашата пениса Skip to main content

Разберете как да се повиши вашата пениса

Здравейте, всички. Който ми следи блога от достатъчно време, знае за моите развратни приятели. Неотдавна трима приятели (аз, моят най-добър приятел Тошо и Марин) решихме да си спретнем скромна оргия. Никой от нас нямаше опит в това отпреди, а идеята дойде от „общата“ ни - Катя...

Моят живот по някакъв начин се дели на "преди" и "след +9 см
Признавам, че това беше най-лошата нощ в живота ми, очаквах супер якия секс, но в крайна сметка се превърна в пълно разочарование...Признавам, че това беше най-лошата нощ в живота ми, очаквах супер якия секс, но в крайна сметка се превърна в пълно разочарование...
Тогава моят член се оказа абсолютно ненужен, направо ме хвана срам и по средата на изпълнението аз просто си тръгнах. Сега си спомням за този срам като за кошмар. Катето даже се опитваше да ме утешава, казва - размерът не е важното и т.н. Като по този начин просто и аз, и самочувствието ми отидохме по дяволите. Преди това се смятах за ебач № 1, момичетата никога не са се оплаквали! Да чукам мощно, така че накрая да не може да стои на краката си, това е моят стил. Но след като веднъж видях впечатляващия хуй на Марин, не спираше да ме мъчи огромната разлика в сантиметрите. Даже започнах да свършвам преди мацката! Само си представете - 10 минути, аз успявах да свърша и това беше. Слуховете за това фиаско, се разнесоха с тревожна скорост.
След известно време Тодор си призна, че по-рано също не е можел да се похвали с размера си и сподели, че е опитал хиляди безполезни боклуци, с които можеш да го увеличиш бързо и без никакви операции. От хапчетата, които се предлагат, се оказа, че даже НЕ МОГА ДА ГО ВДИГНА.Предполагам, че всеки мъж, попаднал в тази ситуация, ще опита всичко, което му попадне.
И както се оказа, не всички методи са толкова трудни и опасни за "приятеля там долу". От един приятел научих за единственото ЕФЕКТИВНОсредство за увеличаване на члена. Той успял да добави почти 5 см към дължината си, с помощта на специалната добавка Hammer of Thor. Като разбрах за това, реших и аз да опитам.
Добавката трябва да се пие преди секс. Тогава специалните ензими, които съдържа, проникват в организма и активират мощно притока на кръв към тъканите на пениса, като по този начин ерекцията става по-силна и издържаш по-дълго. По този начин тъканите безопасно се издължават и членът се уголемява и на дължина, и на дебелина. И така за съвсем кратко време, увеличих моя с цели 9 сантиметра!
Отначало, меко казано, бях в шок, гледайки как всяка седмица нараства с няколко сантиметра. Повярвайте ми, това е единственият начин да се превърнеш в бог в леглото! Изобщо не се правя, без новия ми размер никога нямаше да се навия на „реванш“ в груповия. Но този път всичко мина идеално. Катето така се захласна от моя, че момчетата не можеха да я откъснат от мен.
Трябва да купувате добавката само от официалния сайт, защото тук има гаранция за качество. В интернет че има много лекове, но те няма да постигнат нещо особено, само може да ти подпухне малко. Официалният дистрибутор гарантира, че ще получите оригиналния продукт и ще постигнете увеличаване на члена на дължина и дебелина.

ПОРЪЧАЙ

194 коментара
Алексей Иванов
Яко! Хайде разкажи и за груповия, де)
21.02.2017
1
Митето Бесния
Дай повече инфо, че наскоро и моята се оплаква, че искала да ме усеща по-дълбоко.
21.02.2017
4
Денис Карапетков
Каква е тази добавка? Кой я е използвал... и къде да купя? Искам да доставя на моето бебче най-якото ебане!
21.02.2017
7
Vankata P.
Здравейте! поръчах от официалния сайт, платих като дойде доставката. За 23 дни нарасна с 4 см. Ама от време забравях да си го пия иначе предполагам че щеше да е повече. По принцип това е добра алтернатива на скъпите операции и хапчета.
22.02.2017
11
Орлин Маев
Пиех по 2 пъти на ден. Имам нужда от бърз ефект) гледайте преди и след:
22.02.2017
9
Илия Георгиев
Успях да завържа сериозна връзка едва след като започнах да пия тази добавка. Между 9 и 13 е добър резултат. След време ще повторя.
23.02.2017
5
Simeon Pantev
ya mi kajete malko poveche. ne moga da razbera na kakvo se dylji tozi efekt?
23.02.2017
8
александър григоров
И на мен ми е интересно, но няма никаква химия. На сайта производителят пише, че съдържа само естествени съставки. Билки и др.
24.02.2017
15
Mehmet Aliev
predi vreme cuh za tazi dobavka, mnogo priateli sa polzvali i sa uspeli. taka ce kupuvaite smelo!
24.02.2017
0
Владимир Коцев
Вече имах час за операция, но след това случайно попаднах на този блог и си поръчах добавката. Пия я вече трети ден, усещам, че нещо вече се променя, формата и диаметъра на члена ми се увеличиха! По-късно ще пиша пак
17
Алекс Филипов
И аз ще си поръчам сега, няма да е никак лошо да подавя някой друг см
25.02.2017
21
Georgi Todorov
какво мислите - да зарежа ли мацката защото постоянно ми опява за размера? Все нещо не и стига, разбираш ли...
25.02.2017
9
Димо Димо
Що за глупости? или верно работи?
26.02.2017
5
Юлия Манева
Момичетата искат качествен секс, поръчай и няма да съжаляваш! Гаджето ми вече от 2 месеца го пие и сега е с +7 см. Сексът сега носи такова удоволствие и е толкова як! Получавам по 3 оргазма само заради размера.
26.02.2017
18
Андрей Андреев
На мен това ми помогна да намеря щастието и да направя семейство. След като ми се смяха моите момичета бях толкова депресиран, че просто исках да изключа света или по-скоро аз да се изключа от света. После в интернет намерих коментари за Hammer of Thor и реших да опитам. В крайна сметка, +3.7 см за няколко седмици. Искам да поръчам пак.
27.02.2017
2
Александър Чолаков
Ето моят резултат! Благодаря за историята!
27.02.2017
47
Мария Белчева
Супер, сега ще поръчам, на моя няма да му навреди да опита
28.02.2017
31
Гошо - малкия
Купувах си "Hammer of Thor" когато живеех на запад, преди 3 години, тогава ми нарастна с 4 и половин сантиметра и ефектът се запази до сега
28.02.2017
11
Самуил Кантарджиев
Гледайте, бе! Е това се казва хуй!
28.02.2017
38
Иван Братанов
здравейте, днес получих доставката и всичко изглежда ок. моят е 8 см. надявам се да се увееличи докъм 13-14 см
01.03.2017
57
Александър Шойлев
Здравейте всички, благодаря за инфото. Вече го пия от седмица и резултата е + 1,7 см на седмица, продължавам.
02.03.2017
3
Поръчай

Comments