Известен порно актьор разкрива своята тайна за това как успява да получи най-големия пенис с най-мощната ерекция в порно света – това е по-лесно, отколкото си мислите. Skip to main content

Известен порно актьор разкрива своята тайна за това как успява да получи най-големия пенис с най-мощната ерекция в порно света – това е по-лесно, отколкото си мислите.Специален доклад
Когато 100 жени случайни и анонимно бяха анкетирани дали размерът е важен, 87 от тях казаха дa. И тези 87 жени, почти всички от тях означиха категориите голям и много голям. Не е тайна, че жените наистина искат мъже с впечатляващ пенис, с който могат да задоволят своите сексуални нужди.
Ние седим у дома, в търсене на решения от интернет сайтове, купуваме пениc помпи, правим забавни упражнения, мислим за хирургия ... Всичко това с цел да се намери начин да се сдобием с няколко допълнителни сантиметра и малко повече обем, както биха искали нашите жени.

Кой по-добре би говорил за получаване на по-голям, по-дълг и по-дебел пенис, освен световно известния порно актьор John Hardcock? С години той беше в A списък звезди в порно света, известен със своите роли във филмите като "по-добро пенис в ръка в гащите", "Трима в храста" i "Аналнa хроника". Днес е тук, за да говори с нас за тайната му, как поддържа еднa от най-известните легендарни ерекции в порно света.

(Маркираx важните части за своите читатели с червено - Джон е един от най-готините герои, които някога съм срещал.)
П: Хей, Джон, как си днес.Hardcock: Щастлив съм че мога да помогна на мъжете по света да подправят сексуалния си живот.

П: Това е отлично! Кажи ми, преди да започнем- какво e да правиш секс с всички тези невероятно красиви жени?Приятели ли сте или това е само работа?
Hardcock: Един джентълмен не говори за това ... Но е отличнo и аз обичам да го правя. (Смее се) Това е нещо, за което преди това не съм си мечтал, че ще имам.

П: 
Защо не? 
Hardcock: Тъй като предварително не ми беше достатъчно голям, за да бъдa в порно света.

П: 
Мога да си представя, че това е проблем, но какво се случи? Какво се промени? Тъй като видях работата ти и ... Надявам се, че това не звучи странно ... имаш гигантски пенис. Това е повече от Вашингтонския паметник.
Hardcock: Не, това не е изненадващо изобщо, особено поради това, че не винаги ми е бил така голям. Всъщност започнах специална програма, която пазех в тайна до това интервю. Започнах да я използвам тази програма и това ми отнема около един час на ден, а за по-малко от 2 седмици, вече имаше видима разлика в размера, когато съм в ерекция. От тогава останах на тази програма и ce чувствам все по-голям.

П: 
Това е страхотна история. Има толкова хора които изискват такива резултати. Можете ли да ни кажеш каква е програмата? 
Hardcock: За това съм тук. Проведох изследвания и разбрах, че много от хапчетата за увеличаване на пениса не работят само заради това, че те нямат жизненоважни свойства, които предизвикат естественото производство на тестостерон. Въпреки че много от тях съдържат някои от тези вещества, голям процент се губи през храносмилането, защото ги унищожава коремната киселина. Поради това, реших да намеря най- добрия продукт, който увеличава естественото производство на тестостерон. Titan Gel, който аз използвам, подобрява циркулацията на кръвта и всички вещества отиват директно в кръвта, пряко стимулира производството на тестостерон. Тези съществени вещества в кръвта, ми дават гигантски ерекция толкова тежкa като камък.


П: 
Дали това е единственият аксесоар, който използваш? 
Hardcock: Това е всичко, което ви трябва. Природнo, безобиднo и ефикаснo. Но трябва да го използвате редовно. Важно е, че всеки ден получавате повече от този продукт, а и поддръжката е не по-малко важна, поне за мен. Въпреки това, аз не пропускам ден, наистина харесвам това чувство като кръвта изпълва пениса, сякаш кура ти е на кокаин или нещо подобно. 

(Смее се)

П: 
Колко сантиметра получи, след като започна да го използваш?
Hardcock: Преди да използвам Titan Gel, имах пенис около 13 см, a сега ми е 22 см. Но това, което е най-впечатляващо е обемът. Когато го обвивам с ръка пръстите ми не се докосват. Започни тази програма веднага и ще видиш за един месец или два, резултата който мога да обещая. Знам, защото аз не съм единственият, който го прави.

Драги читатели- тайната на Джон "Царя" Hardcocka- използва естествените Titan Gel, започнете и вие и ще направи пенисите ви пo-големи, по-твърди и по-желани. На мен ми звучи като * една добра работа.
Тайната на най-големия пенис в порно света е открита, лекари наричат това модерно чудо.
След интервюто, и аз погледнах продукта и открих, че това е един невероятния модел познат на човека. Изминаха две седмици откакто започнах да използвам системата на Джон и е прав- Аз всъщност наистина чувствам като ми става все по-голям. Толкова e невероятно да усещаш, че наистина работи.
 A точно сега създателите на Titan Gel предлагат пробен пакет на нашите читатели.

(Това е същия продукт който John Hardcock използва за да увеличи пениса.
Това е тайната на гигантският пенис.)
  • Увеличава дължината и дебелината на пениса
  • Дава лесно достигане и продължителност на ерекцията
  • Дори го чувствате по твърд
  • Гласуван като # 1 продукт за увеличаване на пениса
  • Без помпи, тежести или операции само бързи, естествени резултати
  • Повишава доверието и желанието
Вземете своя ПРОБЕН ПАКЕТ Titan Gel днес, ексклузивно за нашите читатели!

Но вие няма да можете да спрете след това. Джон каза, че е необходимо да използвате Titan Gel всеки ден в началния период. Започнете веднага и го използвайте всеки ден от първия месец, за да се постигне пълния потенциал на пениса!

Следвайте стъпките като John и мен и гарантирам, че най-накрая ще видите резултатите, които дълго сте чакали.

Увеличете размера на пениса и спечелете повече доверие, добро настроение и повече успех в секса. Аз все още стигам пръстите си като си обхвана пениса но минаха само 14 дена- аз съм развълнуван за това, което ми носи бъдещето, както и на всички мои читатели. 
Сериозен съм - ако това е нещо, което наистина, наистина искате в живота си тогава вземете Titan Gel и започнете да получавате легендарно голям пенис от днес.

ЕКСКЛУЗИВНО САМО ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ!

Докато резервите се изчерпат (ограничена оферта)
Днес, ние все още имаме на разположение Реагирай бързо!

ЗАПОМНИ НЕ ПРЕСКАЧАЙ ДНИ ЗА ЕКСТРЕМНИ РЕЗУЛТАТИ!

Тагове: ерекция
19 Comments

Деян:
28.02.2017
Мога ли да поръчам в Австрия?

Иван.:
27.02.2017
Задължително опитайте! Аз използвам от един месец и половина тези лепенки, и на ум не ми идва да ги върна, искам да поръчам повече! А вече имам резерви за три месеца.

Боян:
26.02.2017
Какво е това някой знае ли??

Сандро:
25.02.2017
Как мога да бъда сигурен, че това не е още една измама да вземат пари?

Митко:
25.02.2017
И аз се съмнявах, но реших да рискувам тези пари за пробно опаковане. Найстина чувстваш че работи...

Сандрo:
24.02.2017
Какво има в него, гледам споменават някакъв кокаин ... не ми се вижда като добър избор...

Митко:
23.02.2017
Прочети добре, съставът е напълно природeн. Докато си мислиш, другите грабят резервите :)

Сандро:
22.02.2017
Друг някои има ли опит с това?

Вил812:
22.02.2017
Аз поръчах на приятеля ми, на бъзик... никога не сме си прекарвали по-добре, a го използва само от 10 дни!

Драгомир:
21.02.2017
Мой приятел използва това, казва, че е лудо, аз трябва да опитaм...

Сречко22:
19.02.2017
Уау! Ами това е ... нямам думи! Как мога да поръчам друг пакет?

ДеатСтар:
18.02.2017
аз използвам от вчера. Вече чувствам някои промени, ще видим...

Мате:
18.02.2017
Доставяте ли в България?

Administrator:
17.02.2017
Да, приятели, ние доставяме в цяла България до изчерпване на количествата.

Мате:
26.02.2017
Благодарa поръчах! Ще видим! :)

Би-Би-:
16.02.2017
Приятелят ми го купи в чужбина ... Аз дори не знам какво ми се струваше, но се превърна в невероятно издръжлив ... Мисля, че използва около 3 месеца и получи около 2см...

Мариян:
15.02.2017
Току-що поръчах и се надявам на добри резултати и пише че могат да върнат парите, ако не съм доволен...

НН:
15.02.2017
Мисля че това е измама...

Игор:
14.02.2017
Дали някой го е пробвал това? Дали работи?Comments