Как да се грижим за косата си през лятото? Skip to main content

Как да се грижим за косата си през лятото?


Здравейте, драги читатели…! Нямам търпение да споделя с вас една страхотна новина. Най-накрая открих страхотен продукт за грижа за косата! Нямате си представа от колко време търся нещо такова. Без преувеличение, отне ми години… Още от първата употреба се влюбих в него. Досега не съм опитвала нещо толкова добро, а и не мисля, че ще намеря. Хубавото си е хубаво :)
Много съм придирчива, когато стане дума за коса. Смятам, че косата е най-красивото нещо, с което природата е дарила жените. Нищо не ни прави по-красиви и по-женствени от красивата и здрава коса. Но, както много други, и аз се боядисвам през месец (не харесвам естествения си цвят), което определено не действа добре на косата. Освен това, моята коса не е от най-гъстите. Опитвала съм много различни продукти, както и народни лекове и рецепти, така и скъпи професионални шампоани и балсами. Казано на кратко, опитах всичко, което ми бяха препоръчали приятелки или фризьорки, или което съм намирала сама. Не мога да кажа, че всичко това е загуба на време и пари, на ЗНАЧИТЕЛНА сума пари, но все пак не постигнах търсения ефект или поне не и за дълго.
Но на първо място се притеснявах как да защитя косата си лятото и по време на почивка. Тъй като пътувам много, знам какъв разрушителен ефект може да има слънцето върху косата. Обикновено като се върна от почивка косата ми изглежда ужасно!
Hair Trimming
Отгоре на всичкото, по време на ваканцията не винаги имам времето и възможността да си правя овлажняващи маски, да не говорим за професионална грижа в салон. Затова винаги съм искала да имам под ръка ефективен продукт, който да е лесен за употреба и да има видими резултати след 1-2 нанасяния.
И най-накрая великият ден дойде и аз го открих! Miracle Oil е най-добрият продукт за грижа за косата, няма да спра да го повтарям! Достигнах до това прозрение на една ваканция във Филипините. Забелязах колко красива, копринена коса имат азиатките, дълга и гъста, неустоима! Затова реших да разбера как се грижат за косите си. Като се има предвид климата и непрестанното слънце, какъв продукт използват? В разследването си стигнах до един фризьорски салон, където фризьорът ми препоръча Miracle Oil. Той каза, че той самият го ползва и го препоръчва на всички клиенти. Отсега казвам, че не знам в кои магазини се продава, но аз го намерих и си го поръчвам оттук. И препоръчвам и вие така да направите. Сайтът е проверен и няма да ви измамят.
Hair Trimming
Наистина много харесах продукта. Той отговаря на всички мои нужди и най-хубавото е, че е едно за всичко. На първо място, както се надявах, резултатите не се забавиха. След първата употреба косата ми стана по-копринена и най-важното толкова блестяща, че не може да се опише с думи!
Второ, решава проблема с цъфтящите краища. Както много други момичета и на мен ми е мъчно да ги отрежа. Веднага щом започнах да използвам Miracle Oil, забравих за този проблем. Без цъфтящи краища, само здрава и красива коса.
Трето и най-важно, косата ми започна да расте два пъти по-бързо. Нито един косъм не пада. Бях истински изненада, изобщо не смеех да очаквам такова нещо. Открих панацеята за коса! Miracle Oil реши всичките ми проблеми, това е цялостна грижа, за която можех само да мечтая. Сега косата ми не я страх от слънцето!
Аз съм повече от щастлива от покупката и горещо го препоръчвам на всички. Вярвайте ми, никога няма да съжалявате!

Коментари

Криси Григориева

Luni 27, Februarie 2017
Много ти благодаря, че сподели този продукт! Последвах твоя съвет и си поръчах Miracle Oil и аз също съм доволна. Направо мога да кажа, че съм щастлива, че го направих. Преди имах сериозен проблем с косата, накрая вече си мислех, че ще оплешивея, всяка надежда беше умряла. Сега след като започнах да употребявам Miracle Oil, косата ми не капе повече и е доста по-гъста.

Иляна Цонева

Luni 27, Februarie 2017
Използвам Miracle Oil от доста време и съм влюбена! Определено ми помага, купих си го, исках косата ми да расте по-бързо защото не харесвах прическата си. Ето вижте резултата - за една година стигна до кръста.

Милена Георгиева

Marţi 28, Februarie 2017
Преди много време чух за този продукт. Препоръча ми го и фризьорката. Поръчах си оттук. Определено ми харесва. Косата ми е неустоима!

Теодора Ангелова

Miercuri 1, Martie 2017
Баща ми го използва против оплешивяване. Първо с мама му се смеехме ама се оказа, че омага. Плешивото петно почти се е закрило.

Адела Кръстева

Miercuri 1, Martie 2017
Дъщеря ми ми го подари за рождения ден и съм възхитена! Сега всички мои приятелки, роднини и колеги го ползват също. Изобщо няма да съжалявате от покупката.

Comments