Uspio sam uštedjeti i do 75% na računu za električnu energiju uz pomoć ovog inovativnog uređaja Skip to main content

Uspio sam uštedjeti i do 75% na računu za električnu energiju uz pomoć ovog inovativnog uređaja

Dosta vam je nevjerojatno visokih računa za struju koji vam stižu svaki mjesec?? Već vam ponestaje ideja za smanjenje potrošnje električne energije? Jedva uspijevate podmiriti dugove distributeru električne energije? Pod stresom ste pri samoj pomisli na račun za struju? Ne želite više prisiljavati vlastitu obitelj da štedi energiju, da zimi živi i spava u hladnom, a ljeti u pakleno vrućem stanu, samo kako biste mogli spojiti kraj s krajem? Pa, dragi prijatelji, i ja sam nekada bio u vašoj koži, tako da točno znam kako se osjećate. Ali za razliku od vas, pronašao sam način kako jednom zauvijek riješiti ovaj problem!
Zovem se Martin Marić i u daljnjem tekstu svojeg vlastitog bloga pljunut ću u lice svim lopovima, varalicama i lažljivcima koji sišu novac iz džepova svima vama, malim ljudima, i sile vas da plaćate nepoštene i kriminalno visoke račune za struju koju koristite vi i vaše obitelji. A reći ću vam i zašto vaš račun za struju i novac koji dugujete strujnim monopolistima apsurdno je visok, iako radite apsolutno sve što je u vašoj moći da štedite,Baš usred recesije, kada vam ne bi moglo biti teže i kada zaslužujete predah jer ionako jedva spajate kraj s krajem, i dalje vam stižu nevjerojatno visoki računi za struju koje je teško platiti i koji se gomilaju. To je sramota! Naučit ću vas kako srezati račune za struju do 75% svaki mjesec, a u isto vrijeme imati topao, ugodan i udoban dom, te slobodu korištenja uređaja do mile volje. Očitanja potrošnje struje bit će točno onakva kakva želite da budu. Nećete morati brinuti ili razmišljati o njima; na kraju krajeva, vrijeme u kojem živimo samo je po sebi dovoljno stresno. Sve ovo možete postići bez odricanja od udobnosti i sigurnosti vaših obitelji. Nećete se više morati ponašati poput nacista, vičući po cijele dane na djecu da ugase svjetla, isključe televizor ili smanje grijanje. Zapravo, ako jednostavno napravite ono što ću vam u nekoliko sljedećih odlomaka objasniti, a što smo napravili ja i preko 3000 drugih Hrvata prije vas, svaki put kad vam dođe novi račun za struju, otrčat ćete do poštanskog sandučića sretni poput djeteta, iznenađeni količinom ušteđenog novca. A vjerujte mi, uštedjet ćete. Godišnja ušteda bit će vam dovoljna da si možete priuštiti novi TV, auto, ili čak obiteljsko ljetovanje.
Koristite struje koliko god želite i uštedite i do
75% svaki mjesec na vašem računu za struju!
Tko sam ja da dajem takva obećanja? Kao što sam rekao, ime mi je Martin Marić. 46 mi je godina i diplomirani sam inženjer. Radim kao električar već preko 20 godina. Živim u Splitu sa svojom prekrasnom suprugom i dvije krasne curice, i već 2 godine štedim novac svaki put kada mi stigne račun za struju. Uspio sam smanjiti račune za struju brže, jeftinije i lakše nego što biste ikad mogli zamisliti.Nisam više jedan od onih koji se stalno žale kako je teško priuštiti si struju u Hrvatskoj, i da vam iskreno velim, i nije me briga što svake godine cijena struje raste.
Pretprošle zime temperature su znatno pale - mislim da se ne sjećam hladnije zime - i za struju za studeni i prosinac dobili smo račun od ukupno 4500kn. To je gotovo pola moje mjesečne plaće, a supruga mi je tada bila nezaposlena jer se brinula za djecu, tako da je jedini prihod u našem domaćinstvu bila moja plaća, i vjerujte mi, to nije bilo dovoljno za pokriće osnovnih troškova, a sve zbog tako visokih računa za struju. Nitko mi u to vrijeme nije mogao posuditi novac pa sam bio prisiljen uzeti zajam od banke kako bih platio račune, jer bi inače distributer električne energije mom domaćinstvu isključio struju usred zime. A ono najgore tek se spremalo: prognoze su nagoviještale tri još hladnija mjeseca, od siječnja do ožujka; bio sam vrlo zabrinut i nisam znao što da napravim. Morao sam poduzeti neke drastične mjere, inače bi računi postali još nepodnošljiviji. Odlučio sam okupiti svoju suprugu i kćerkice i porazgovarati s njima o smanjenju potrošnje struje. Jedne večeri oko dva tjedna poslije Nove godine, svi smo zajedno večerali nakon što su se djeca vratila s igre u snijegu. Ja sam, još za stolom, rekao da ćemo morati uvesti neke promjene kako bi se lakše nosili s visokom cijenom struje. Rekao sam im da ćemo odsad morati gasiti svjetla kad god nismo u prostoriji, dobro zatvarati vrata da zadržimo toplinu i oblačiti se slojevito, čak i kada smo u kući, da grijanje ne mora raditi duže od 4-5 sati dnevno. Rekao sam im i da ćemo rublje prati jednom tjedno jer perilica koristi mnogo struje, isto kao i bojler. Pričao sam s njima oko sat vremena dajući im savjete za uštedu energije i savjete za smanjenje potrošnje struje. Rekao sam svojoj obitelji sve što mi je bilo na umu, nadajući se da će ove preventivne mjere barem malo pomoći u smanjenju nemogućih računa za struju, te da ćemo uspjeti uštedjeti nešto novca.
Čitav se sljedeći mjesec moja obitelj držala plana. Zbilja sam se nadao i bio sam siguran da ćemo dobiti znatno manji račun za struju od računa za prošli mjesec. Dopustio sam da mi se supruga i curice smrzavaju usred zime; zbog mene su često bile prehlađene i živjele su bez osnovnog komfora samo zato da bi nam uspjelo uštedjeti nešto novca. Kad je račun napokon stigao, bio sam bijesan! Bijesan na oštru zimu, bijesan na glupog distributera struje zbog previsokih računa i zbog previsokih cijena, ali najviše bijesan na sebe samog. Bijesan što nisam bio sposoban svojoj obitelji osigurati ono osnovno za dobar život, kao što je toplina zimi. Još se sjećam trenutka kada me kćerka došla usred noći zamoliti da pojačam grijanje barem malo, jer ni ona ni njezina seka nisu mogle zaspati. Bio sam bijesan kad sam shvatio kroz što su sve radi mene morale proći. Bio sam vrlo deprimiran i vlastiti mi se život činio potraćenim. Iznevjerio sam one do kojih mi je u životu bilo najviše stalo. Osjećao sam se beznadno i bespomoćno, kao da su mi ruke vezane i nema ničega što bih mogao napraviti da se situacija poboljša. No kad sam se sljedećeg jutra probudio, odlučio sam da ću, bez obzira na sve, naći neko rješenje i svojoj obitelji osigurati toplinu, udobnost i komfor, a da si istovremeno možemo priuštiti korištenje kućanskih aparata kad god nam je to potrebno.
Kao električar, znao sam dovoljno da provedem stručnu pretragu i pronađem efikasno rješenje za probleme s visokim računima za struju. Odlučio sam sjesti i započeti online pretragu web stranica i foruma, nadajući se da rješenja ima. Čitao sam o metodama smanjenja utroška struje, načinima optimiziranja i efikasnijeg korištenja struje, alternativnim izvorima energije i još koječemu. Pročitao sam na desetke članaka, razno raznih recenzija, akademskih publikacija, blogova inženjera i profesora, kao i svjedočenja i objava običnih ljudi. Tražio sam i čitao oko tjedan dana, i konačno pronašao proizvod kojime je mnogo ljudi bilo zadovoljno, proizvod sa stotinama pozitivnih komentara. Pronašao sam i njegovu službenu stranicu koja je sadržavala sve tehničke informacije i ostale detalje. Definitivno sam bio zainteresiran, no ne i nagovoren na kupnju, sve dok nisam popričao sa svojim starim prijateljem, inženjerom koji je inače zaposlen u inozemstvu. Rekao mi je da njegova obitelj koristi taj uređaj već tri mjeseca, te da im je prvi račun za struju koji je stigao nakon ugradnje uređaja bio manji za 50% u odnosu na prethodni, a da je i u iduća dva mjeseca ostao nizak. Tada mi je to zvučalo nevjerojatno, gotovo kao znanstvena fantastika ili nekakvo čudo. Ali on mi je objasnio kako uređaj radi, koji mu je mehanizam i koja inovativna tehnologija stoji iza njega, a koja ga čini jedinstvenim i učinkovitim, te daje zajamčene rezultate. Priznajem da sam se u početku dvoumio, no odlučio sam isprobati; na kraju krajeva, nije bilo preskupo, tako da nisam imao što izgubiti. Ni sekunde ne žalim zbog ove odluke. Žalim jedino zbog toga što mi je obitelj tako dugo živjela u hladnoj kući, dok sam distributerima električne energije davao novac koji je trebao pripasti mojoj djeci, i to samo zato da bih pokrio mjesečne račune. Žalim i zato jer nisam pronašao ovo rješenje ranije! Mogao sam uštedjeti mnogo novca i poštedjeti se glavobolja!
             
Evo kako struju možete plaćati do 75% manje
Rješenje za moj problem bio je kompaktan inovativan uređaj zvan Energy Saver ProTehnologija koja se iza njega krije jedinstvena je, a za razliku od drugih sličnih proizvoda na tržištu koji navodno štede energiju, Energy Saver Pro zbilja djeluje. Dizajniran je pomoću nove, revolucionarne tehnologije očuvanja energije koja optimizira i poboljšava distribuciju i potrošnju energije, što dovodi do manjeg utroška struje u domaćinstvu i do 75% manjih računa za struju. Sve što sam morao učiniti bilo je priključiti Energy Saver Pro na jednu od utičnica u kući. To je sve što trebate učiniti kako biste počeli štedjeti – priključite Energy Saver Pro kod kuće, u uredu, hotelu ili zgradi!
Poboljšava učinke električne mreže, kao i sve njezine parametre. On služi kao filtar koji čisti neželjene impulse, uleknuća, buku i napon svojom pohranom energije. Djeluje na sve priključke u mom domu koji uzrokuju kolebanja u mreži. Štedi električnu energiju iz klima uređaja, hladnjaka, perilica rublja, usisavača, televizora, računala, fluorescentne rasvjete, perilica posuđa, zamrzivača, uredske opreme. Bila zima, ljeto, ili nešto između taj mi uređaj jednostavno prepolovi potrošnju struje. Čak i kada su nam došli gosti i kada nam je potrošnja bila viša, računi koji su stizali bili su mali i rado sam ih plaćao i danas ih još uvijek rado plaćam. Siguran sam da je ovo način za maksimalnu uštedu na potrošnji struje u vašem kućanstvu.
Prije/Sada
Znam da ste već umorni od toga što se iznosi na vašim računima za struju dižu u nebesa, baš kao što sam to i ja bio! Mislim da je uređaj trenutno na rasprodaji, što možete provjeriti na službenoj stranici. Jednostavno pustite da se Energy Saver Pro pobrine za vaš problem. Ovaj će vam revolucionaran proizvod pomoći da pobijedite monopol distributera električne energije i stavite više novca u svoj džep. Uštedjet ćete do 75% na iznosima računa za struju, baš kao što to i ja radim svaki mjesec.
Što su mi moje kolege inženjeri rekli o Energy Saver Prou:
ing. Željka Stojanić
21.01.2013
Energy Saver Pro zbilja omogućuje uštede na struji. Uređaj eliminira sekundarne frekvencije i uklanja smetnje u mreži. On također kompenzira slabu snagu prijenosa kroz električnu mrežu.
ing. Pavle Dešpalj
11.02.2013
Za razliku od većine drugih uređaja koje sam isprobao, Energy Saver Pro zbilja štedi struju. Priznajem da sam na početku bio vrlo skeptičan i da sam ga kupio isključivo zato da dokažem da ne funkcionira, no uvjerio sam se u suprotno. Sada znam da djeluje. Nikakva tajna magija ne stoji iza Energy Saver Prouređaja; tajna je u inovativnoj tehnologiji.Energy Saver Pro čisti razorne učinke mreže i ispravlja faktor snage. On je vrlo učinkovit tamo gdje postoje preklopni potrošači i potrošači s motorima koji se stalno uključuju i isključuju, kao što su klima uređaji, hladnjaci, perilice rublja, usisavači, televizori, računala, strojevi za pranje rublja, zamrzivači, uredska oprema. Utjecaj trenutnog impulsa može doseći do gotovo 10 puta veće od nominalne potrošnje. To dovodi do velikih poremećaja u sustavu. Ako je šum (slučajna fluktuacija električnog signala) previsok, instalacija počne treptati. Na primjer, kada se uključuje klima uređaj, može se primijetiti da svjetla u kući trepću zbog velike potrošnje njegovog kompresora. U takvim slučajevima stvara se otpor na mreži i dolazi do gubitka energije energije. U praksi ovo znači da bacate novac u vjetar. U većoj ili manjoj mjeri, takvi procesi događaju se u svakom kućanstvu. Vode do nepotrebnog utroška energije, što je onda uzrok većim računima za struju. U normalnom domaćinstvu sa svim standardnim uređajima Energy Saver Pro može postići uštedu u rasponu od 50-75%.Energy Saver Pro također se može primijeniti i u manjim tvrtkama. Na primjer, bio bi nezamjenjiv u maloj tvornici, supermarketu, hotelu ili restoranu.
ing. Zvonko Lazić
18.04.2013
Trenutno, Energy Saver Pro je jedini pravi, potvrđen, učinkovit uređaj za uštedu energije na europskom tržištu. Moji kolege i ja često dovodimo u pitanje učinkovitost takvih uređaja. Ja sam osobno isprobao najrazličitiju specijalnu opremu za koju se tvrdilo da štedi struju. Posljednje što smo testirali navodno je štedilo polovicu struje koja se upotrijebi u domaćinstvu, koštalo je 2250kn i bilo je posve nedjelotvorno. Cijene takvih uređaja znaju biti više i od 3800 kn. Uz pomoć Energy Saver Prouređaja, uštede ima i stvarna je. To znači stvarno smanjenje potrošnje energije. Sigurno se pitate kako je moguće da je ovaj uređaj i djelotvoran i legalan? Energy Saver Prodizajniran je uz pomoć inovativne tehnologije i radi na principu sličnom principima rada energetski učinkovitih uređaja A klase. On optimizira korištenje energije, no ne samo za određeni uređaj, nego za sve uređaje u domaćinstvu spojene na električnu mrežu. Čak i ako su svi vaši uređaji energetski učinkoviti, Energy Saver Pro služit će kao posrednik koji će omogućiti još veću uštedu energije, što će rezultirati još manjim mjesečnim računima za struju.


REZERVIRAJTE OVDJE
Komentari:
Žana Zdunićmi koristimo Energy Saver Pro od sredine travnja 2011. Četvero nas je u obitelji, imamo klimu, perilicu, frižider, hladnjaču, i druge standardne uređaje kao što su televizori i dva kompjutora. Primjetila sam da s ovim uređajem tijekom ljetnih mjeseci uštedim oko 220kn, s time da sada trošim između 440 i 560kn mjesečno. 2012. godine od rujna do prosinca sam struju plaćala između 510 i 975kn. Zadovoljna sam sa rezultatima uštede, unatoč činjenici da je u posljednjih nekoliko godina cijena struje rasla, iznos mojih računa se smanjivao..
06.03.2017 na 1:05pm
Vitomir DukićNakon koliko vremena si primjetila rezultate?
06.03.2017 na 1:38pm
Žana ZdunićOdmah s prvim računom koji je stigao nakon što sam počela koristiti Energy Saver Pro.
06.03.2017 na 2:10pm
Stanko VrhovićJa ga u svom stanu koristim više od 6 mjeseci i sa sigurnošću mogu reći da sam uvjeren u njegovu kvalitetu i učinkovitost. Prvi mjesec su mi se računi smanjili sa 375 na 260kn. Dobra je stvar što to nije slučaj samo sa prvim mjesecom, nego je to tako bilo i dalje. Moram priznati da sam se dvoumio u početku, no sada mogu garantirati za učinkovitost Energy Saver Pro
06.03.2017 na 2:43pm
Jakov PervanKupio sam uređaj početkom kolovoza 2012. Vlasnik sam jedne male slastičarnice i trgovine s osvježavajućim pićima. Sezona kada mi je potrošnja struje najviša je naravno ljeto. Trgovina ima 4 frižidera i 2 peći. Kako bi testirao Energy Saver Pro, usporedio sam račune za srpanj i kolovoz (dva najprometnija mjeseca u godini). Stanje je bilo 1900kn u srpnju (bez Energy Saver Pro), i 1120kn u kolovozu. Novac koji sam uštedio pomoću Energy Saver Pro sam reinvestirao i pokrenuo novi posao, tako da sada imam u ponudi i peciva.
06.03.2017 na 4:27pm
Branko MužekJa ne živim u glavnom gradu? Koja je cijena dostave?
06.03.2017 na 4:36pm
Energy Saver ProDostava je besplatna za cijelu zemlju. Narudžbe će biti isporučene u roku od 3 - 5 radnih dana od dana kupnje.
06.03.2017 na 4:59pm
Branko MužekPa to je fantastično. Hvala vam!!!
06.03.2017 na 6:04pm
Slaven BelkoNa početku sam pristupio ovom uređaju sa velikom skepsom. No odlučio sam se da ga isprobam, i sada sam više nego zadovoljan rezultatima. Ne znam mnogo o struji i inženjerstvu, no dok god vidim manje račune ja sam sretan.
06.03.2017 na 2:10pm
Franjo ŽarkovićKako se proizvod plaća???
06.03.2017 na 6:19pm
Energy Saver ProMetoda plaćanja je pouzećem (plaćanje pri dostavi). Proizvod plaćate dostavljaču odmah pri preuzimanju.
06.03.2017 na 7:14pm
Davorka Dadićmoja sestra je početkom zime kupila Energy Saver Pro. Bilja je jedina koju znam koja se nije žalila na visoki račun za struju. U stvari, bila je vrlo zadovoljna s onime što je trebala platiti. Za rođendan prije dva tjedna mi je poklonila Energy Saver Pro. Jedva čekam da vidim svoj mjesečni račun otkako sam ga počela koristiti!
06.03.2017 na 9:10pm
Nataša Ugarkovićkod nas djeluje. Štedi jako puno novaca.
06.03.2017 na 9:50pm
Ivan LozarKoristim uređaj preko pola godine. Uštede koje sam postigao zahvaljujući njemu su značajne. S prvim računom koji je stigao nakon što sam ga počeo koristiti sam znao da je došlo do poboljšanja. Moji mjesečni računi su se uvijek kretali između 1100kn i 1500kn. Ali kada sam počeo koristiti Energy Saver Pro, prvi račun koji je stigao je iznosio 750kn. Iznenađenje je bilo više nego ugodno. Sada imam novaca da mogu priuštiti nešto više za svoju obitelj.
06.03.2017 na 11:40pm
Danijela ZmailovićSvima ovo zvuči predobro da bi bilo istinito. Ne znam dali vjerovati tome.
06.03.2017 na 2:01am
ing. Marko BoškovićNije to magija ili misterija. To je čista inovativna tehnologija. Uređaj jednostavno otklanja i sve šumove i nepravilnosti u mreži te tako optimizira potrošnju energije. Isprobajte i vidite sami.
06.03.2017 na 6:12am
Josip JurjevićMoj račun za struju je ove zime bio tako visok da sam se otišao žaliti, no nitko nije ništa poduzeo! A cijena struje stalno raste! Zlo mi je kad se sjetim svog tog novca koji svaki mjesec moram dati za struju! Probat ću ovaj proizvod, bolje da radi! Jer dosta mi je i toga da mi se laže!
06.03.2017 na 7:17am
Matea RaspudićOdakle se to može naručiti? Koja je cijena?
06.03.2017 na 10:05am
Zrinka Petrovićmoj račun za svibanj 2013. je 570kn, za ljetni mjesec to mi je previše. Koliko će iznositi ako počnem koristiti ovaj Energy Saver Pro?
06.03.2017 na 10:35am
Ida ŠvaljekKoja je cijena Energy Saver Pro i gdje ga mogu kupiti ???
06.03.2017 na 11:05am
Martin MarićOvo je službena web stranica proizvoda. Mislim da je sada na promotivnoj cijeni, nisam siguran
06.03.2017 na 11:23am

REZERVIRAJTE OVDJE

Comments