VIIMEISIMMÄT UUTISET: Luonnon vaihtoehdot steroideille. Ensimmäistä kertaa ikinä! – kasvata lihaksia ja polta rasvaa Hollywood-tähtien tavoin!! Skip to main content

VIIMEISIMMÄT UUTISET: Luonnon vaihtoehdot steroideille. Ensimmäistä kertaa ikinä! – kasvata lihaksia ja polta rasvaa Hollywood-tähtien tavoin!!

TEKSTI: RICHARD MASON

Reportterimme Richard Mason tutustuu uuteen, lihasten kasvatukseen tarkoitettuun ratkaisuun, joka on yhä suositumpi Hollywood-valmentajien sekä heidän asiakkaidensa keskuudessa.

RELATED 
VIDEOS

HOW TO GET RIPPED
10 ways to get ripped width Alpha-T
PERSONAL TRAINING
Exercises to get you in the best shape of your life
(MS) - Viimeisten kuukausien aikana lukijamme ovat olleet innoissaan kahdesta uudesta tuotteesta, jotka auttavat miehiä polttamaan rasvaa ja kasvattamaan erottuvat vatsalihakset alle kuukaudessa. Jopa julkkikset, kuten Dwayne "The Rock" Johnson ja Jason Statham, ovat polttaneet tonneittain rasvaa ja lisänneet todella paljon lihasmassaa näiden kahden tuotteen avulla.
Näiden tuotteiden on kliinisesti todistettu poistavan myrkkyjä kehosta, polttavan rasvaa ja lisäävän lihasmassaa. Yhdessä nämä kaksi tuotetta takaavat selvästi erottuvat vatsalihakset. Tässä artikkelissa kerromme tarkasti, miksi nämä tuotteet toimivat ja miksi ne ansaitsevat erikoisraportin.
Tiedämme, että lihamassan lisääminen tuntuu monesti mahdottomalta tehtävältä. Me Men's Stories Lifella olemme arvioineet lukuisia suosittuja ohjelmia lihasten kasvatukseen, ja vaikuttaa siltä, että kaikki on kallista eikä mikään oikein toimi. Suurin osa ohjelmista epäonnistuu siksi, että ne rajoittavat epärealistisen paljon päivittäistä elämää. Jotkin määräävät syömään tonneittain proteiinia, kun taas toiset korostavat hiilihydraattien tärkeyttä. Kummassakin tapauksessa sinun on tehtävä huomattavia muutoksia ruokailutottumuksiisi. Tässä erikoisraportissa tutkimme perusteellisesti uutta ja lupaavaa trendiä, joka meidän mielestämme on helppo ja tuottaa todellisia tuloksia.
Valmentajat kutsuvat näitä uusia ravintolisiä "luonnon vaihtoehdoiksi steroideille" – ne mahdollistavat lihasten kasvatuksen ja rasvan polton samanaikaisesti.
Tämä tuote on MaxManOlet ehkä jo nähnytkin tämän ravintolisän uutisissa tai televisiossa julkkisten ja kehonrakentajien ympäri maailman käyttämänä, täysin turvallisena ja tehokkaana "salaisuutena". Raotamme nyt salaisuuden verhoa ja näytämme, miten voit saada lihaksikkaan julkkiksen vartalon maksamatta itseäsi kipeäksi. Tässä erikoisraportissa kerromme seuraavista kahdesta lupaavasta uudesta tuotteesta – MaxMan ja TentiGoPower.

HOLLYWOOD-ELIITTI KÄYTTÄÄ LIHASKASVUUN TARKOITETTUJA RAVINTOLISIÄ, KUTEN MAXMAN JA TENTIGOPOWER, YLIMÄÄRÄISEN RASVAN POLTTAMISEKSI JA TOIMINTATÄHTIMÄISTEN LIHASTEN KASVATTAMISEKSI.

MaxMan's sisältää paljon antioksidantteja ja tehokkaita vahvuutta lisääviä ominaisuuksia, minkä ansiosta se kasvattaa lihaksia nopeasti. Jos tämä herättää sinussa pientä skeptisyyttä, et ole yksin. Kun kuulimme ensimmäistä kertaa tästä rasvaa polttavasta ja lihaksia kasvattavasta yhdistelmästä, luulimme sen olevan vain muotihullutus.
Vaikka MaxManherättikin meissä epäilyksiä, lukuisat menestystarinat ympäri maailman saivat meidät palaamaan tämän trendin pariin. Meitä kiinnosti erityisesti se, että ihmiset olivat huomanneet tuloksia ilman elämäntyylinsä tai ruokailutottumuksiensa huomattavaa muuttamista. Ja kun MaxMan ja TentiGoPower yhdistetään toisiinsa, lopputuloksena on automaattinen lihaksia kasvattava menetelmä.

Jack Evans Los Angelesista on kertonut, että häneltä lähti lähes 4 kiloa rasvaa ja hän sai melkein 10 kiloa lihasmassaa vain 5 viikossa MaxMan ja TentiGoPower lihastenkasvatustuotteiden avulla. Blogissaan hän kirjoitti:
"En ollut uskoa, miten helppoa se oli. Minun ei tarvinnut muuttaa ruokailutottumuksiani tai päivittäisiä rutiinejani. Otin vain kaksi pilleriä päivässä ja rasva suli kuin voi. Lihakseni alkoivat erottua yhä paremmin. Nyt minulla on lihaksia, joiden en aiemmin edes tiennyt olevan olemassa. Ja parasta tässä kaikessa on se, että nyt minulla on nyt jopa 6-pack. Tytöt pitävät siitä"
MaxMan ja TentiGoPower ovat esiintyneet ESPN-lehdessä, olympiaurheilijoiden suorituskykyä ja lihasmassan kasvattamista koskevissa jutuissa.

Me Men's Stories Lifella päätimme itse kokeilla, miten MaxMan ja TentiGoPower toimivat osana ruokavaliota. Halusin testin koekaniiniksi, sillä olin treenaamassa fitness-kilpailua varten, ja minun oli sekä poltettava rasvaa että lisättävä lihasmassaa useita kiloja. MaxMan - ja TentiGoPower - kuurin kokeilemiseksi tilasin kokeiluerän MaxMan - tuotetta. Vaikka tarjolla on monia lihaksia kasvattavia ravintolisiä, valitsin tämän sivuston, sillä kyseessä on yksi markkinoiden luotettavimmista toimittajista. Suurin osa tuotteista sisältää alhaisempia pitoisuuksia voimaa lisääviä ainesosia, mutta tämä toimittaja tarjoaa yhtä markkinoiden väkevimmistä ja puhtaimmista tuotteista. Kaikki Men's Stories Lifella olivat sitä mieltä, että tämä tuote tarjoaisi parhaat tulokset testiä varten.
MaxMan on yksi markkinoiden väkevimmistä ja puhtaimmista lihaksia kasvattavista tuotteista. Yhteinen mielipiteemme oli, että se tarjoaisi tarkimmat tulokset testiä varten.

MaxMan - tuotteen on kliinisesti todistettu:

(Tämä on menetelmän ensimmäinen vaihe. Tämä on verisuonten laajentaja, jonka avulla kasvatetaan lihasmassaa. Se on täysin laillista ja turvallista, eikä sillä ole mitään steroidien kaltaisia huonoja sivuvaikutuksia.)
  • Parantavan urheilullista suorituskykyä ja lisäävän voimaa
  • Pumppaavan enemmän verta lihaksiin laajentamalla verisuonia ja hiussuonia
  • Toimittavan ravintoaineita lihaksiin nopeammin, mikä kasvattaa lihasmassaa nopeasti
  • Tekevän lihaksista paremmin erottuvat ja suuremmat
  • Sisältävän positiivisia seksuaalisia sivuvaikutuksia (En pilaile, suosikkilihakseni vaikuttaa myös suuremmalta. Luultavasti se johtuu laajemmista verisuonista.)
Vaikka olimme melko skeptisiä, halusimme ottaa itse selvää, pystyisivätkö ravintolisät kaikkeen lupaamaansa. Suurimmassa osassa menestystarinoista MaxMan yhdistettiin ylimääräiseen aminohappolisään maksimaalisten lihastavoitteiden saavuttamiseksi. Ajatuksena on, että MaxMan auttaa laihduttamaan ja lisäämään energiaa, kun taas aminohappolisä huolehtii rasvanpoltosta ja auttaa kehoa polttamaan kaloreita tehokkaammin. Tutkittuamme asiaa hieman lisää TentiGoPower valikoitui toissijaiseksi ravintolisäksemme.

TentiGoPower - tuotteen on kliinisesti todistettu:

(Tämä on menetelmän toinen vaihe. Tämä on verisuonten laajentaja, jonka avulla kasvatetaan lihasmassaa. Se on täysin laillista ja turvallista, eikä sillä ole mitään steroidien kaltaisia huonoja sivuvaikutuksia.)
  • Parantavan urheilullista suorituskykyä ja lisäävän voimaa
  • Pumppaavan enemmän verta lihaksiin laajentamalla verisuonia ja hiussuonia
  • Toimittavan ravintoaineita lihaksiin nopeammin, mikä kasvattaa lihasmassaa nopeasti
  • Tekevän lihaksista paremmin erottuvat ja suuremmat
  • Sisältävän positiivisia seksuaalisia sivuvaikutuksia (En pilaile, suosikkilihakseni vaikuttaa myös suuremmalta. Luultavasti se johtuu laajemmista verisuonista.)
Sekä MaxMan että TentiGoPower saapuivat 4 päivän sisällä tilauksen tekemisestä verkossa. Tuotteen testaamiseksi otin yhden MaxMan - pillerin joka aamu ja yhden TentiGoPower - pillerin joka ilta 4 viikon ajan.
Ota yksi MaxMan - pilleri päivässä (aamulla)
Ota yksi TentiGoPower - pilleri päivässä (illalla)

TULOKSENI - 7 KG LIHASMASSAA 1 KUUKAUDESSA:

VIIKKO 1:

1 viikko kuurin aloittamisen jälkeen olin yllättynyt vaikutusten nopeudesta ja dramaattisuudesta. Energiatasoni olivat koholla, enkä ollut yhtä nälkäinen kuin yleensä. MaxMan vähentää ruokahalua, mikä on sen tervetullut sivuvaikutus. Tunsin todella oloni upeaksi, ja mikä parasta, minun ei tarvinnut muuttaa päivittäisiä rutiinejani yhtään.
7. päivänä astuin vaa'alle (uudelle digitaalivaa'alle, joka mittaa rasvan ja lihasten osuuden), enkä ollut uskoa silmiäni – lihasmassani oli lisääntynyt yli kilon. En kuitenkaan vieläkään ollut täysin vakuuttunut. Kuuleman mukaan joidenkin lihasohjelmien alussa ihminen menettää paljon vesipainoa ja saa paljon lihasmassaa. Halusin nähdä, lisääntyykö lihasmassani samaan tahtiin myös seuraavien viikkojen aikana. Tilanne näytti kuitenkin hyvältä! Painoni oli laskenut alle 72 kilon ensimmäistä kertaa vuosiin!

VIIKKO 2:

Kun olin käyttänyt kumpaakin ravintolisää 2 viikon ajan, minulla oli enemmän energiaa ja nukuin paremmin kuin koskaan. En herännyt keskellä yötä tai kieriskellyt sängyssä, sillä kehoni pystyi rentoutumaan (ravintolisien myrkkyjä poistavien ominaisuuksien vuoksi, luulisin). Myös rasvaa lähti jälleen yli 3 kg, eli painoni oli pudonnut uskomattomasti alle 70 kilon vain 2 viikon käytön jälkeen. Saatoin myös tuntea, miten 6-pack oli muodostumassa, mistä tyttöystäväni piti kovasti. Juuri niin!
Tässä vaiheessa luottamukseni näihin lihastuotteisiin alkoi vahvistua.

VIIKKO 3:

3 viikon jälkeen kaikki epäilykseni olivat poissa! Olin lisännyt lihasmassaani lähes 6 kiloa ja menettänyt lähes 4 kiloa rasvaa. Kaikki vatsani sivuilla olevat rasvat olivat poissa. Vatsalihakseni erottuivat niin hyvin, että minulla oli viimeinkin 6-pack. Nämä tuotteet ovat uskomattomia. Rasvaa oli lähtenyt todella paljon, ja lihasmassan kasvu on TOISESTA MAAILMASTA.
Myös energiatasoni olivat yhä koholla. Muiden kuurien kohdalla voimat alkavat yleensä huveta kolmannen viikon aikoihin. Mutta MaxMan ja TentiGoPower eivät antaneet energiatasojeni laskea. Sen sijaan minulla riitti energiaa tasaisesti koko päivän. Huomasin jopa, että vatsani sulatti ruokaa paremmin. Ruokailun jälkeinen turvotus ja nolot ilmavaivat loistivat poissaolollaan.

VIIKKO 4:

En ollut uskoa silmiäni, kun näin lopputuloksen neljännen viikon jälkeen. Lihasmassani oli kasvanut uskomattomasti yli 7 kiloa sen jälkeen, kun olin aloittanut MaxMan ja TentiGoPower - kuurin! Nyt kaikki Men's Stories Lifella haluavat itse kokeilla kuuria. Sen lisäksi, että lihasmassa oli lisääntynyt 7 kilolla, viikolla 4 myös rasvaa lähti 3 kiloa. Olin valmis fitness-kilpailuun ja luottavainen mahdollisuuksiini. Aion ehdottomasti jatkaa MaxMan - kuuria, sillä tuote tarjoaa yhdenmukaisia ja uskomattomia tuloksia sekä sisältää monia lihaksia kasvattavia ainesosia, jotka auttavat säilyttämään lihasmustin ja lihasmassan.
- Before starting
- After 4 weeks on the muscle stack

"En voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Sain yli 7 kiloa lisää lihasmassaa 4 viikossa. Ei erityisruokavaliota, ei äärimmäistä kuntoilua."

Toisin sanoen, jos haluat polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa, mutta epäilet tämän kuurin tehoa, kokeile sitä itse. Omasta Men's Stories Lifelle suorittamastani kokemuksesta voin sanoa, että tulokset ovat todellisia. Me Men's Stories Lifella olimme aluksi epäileväisiä, mutta mielemme muuttui nopeasti. Omien tutkimustemme jälkeen olemme myös ilolla huomanneet, että tämä kuuri on todellakin auttanut ihmisiä.

MaxMan ja TentiGoPower voivat yhdessä auttaa sinua saavuttamaan laihdutustavoitteesi.

TÄRKEÄÄ: *Olemme testanneet molempia tuotteita yhdessä, joten samankaltaisten tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että käytät sekä MaxMan että TentiGoPower tuotetta tämän menetelmän mukaisesti.

EKSKLUSIIVINEN TARJOUS LUKIJOILLEMME

NIIN KAUAN KUIN TAVARAA RIITTÄÄ

14.03.2017 tuotteita on yhä saatavilla. Toimi ripeästi!

VAIHE 1


VAIHE 1

MUISTA KÄYTTÄÄ MOLEMPIA TUOTTEITA ÄÄRIMMÄISTEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI

AIHEET: URHEILIJAT, TERVEYS
19 kommenttia
Dan • muutama sekunti sitten
Paino on tuottanut veljelleni ongelmia vauvaiästä lähtien. Lääkäri kertoi vanhemmilleni, että hänet on todella saatava dieetille laihduttamaan 23 kiloa. Toivon, että tämä on vastaus ongelmiin. Kiitos Mens Stories
 |  • Edit • Share
Brandon • muutama minuutti siten
Kaverini kokeili 6-packkuuria ja suositteli sitä minulle 3 viikkoa sitten. Tilasin tuotteet ja sain ne 3 päivässä (vaikken saanutkaan halvempaa toimitusta). Tulokset ovat olleet uskomattomia. Tuskin maltan odottaa 3. ja 4. viikon tuloksia.
 |  • Edit • Share
Corey  muutama minuutti siten
Olen jahkaillut painonpudotuksen kanssa nyt 2 kuukautta ja tänään aion viimeinkin ryhtyä hommiin. Tilasin kokeiluerän ja aion treenata 30 minuuttia juuri nyt! Kiitos Mens Stories motivaatiosta, nyt saan itseni liikkeelle! Terveisin, Kari
 |  • Edit • Share
Brian  muutama minuutti siten
Tämä tuote on uskomaton! Paras kaverini Janne kokeili samaa kuuria ja häneltä lähti uskomattoman paljon painoa. Nyt hän on tosi hyvässä kunnossa. En ollut uskoa siihen, aloin tutkia aihetta itse ja löysin tämän artikkelin. Uskomatonta, että he tarjoavat kokeilueriä! Tiedän, että Janne käytti varmaan noin 500 euroa ja oli tyytyväinen... ajattele, jos kaikki olisi maksanut vain kympin! Tämä on toisesta maailmasta, kiitos, kaveri!!
 |  • Edit • Share
David  muutama minuutti siten
Tämä kuulostaa melko helpolta, kuntoilen jo ennestään, eikä pieni apu varmastikaan haittaa. Mahtava mahdollisuus kokeilla.
 |  • Edit • Share
Jordan  muutama minuutti siten
Asiaa! Viimeinkin kuuri, jonka uskon toimivan. Tilasin tuotetta ja kerron myöhemmin tuloksista!
 |  • Edit • Share
Rich  muutama minuutti siten
Olen erittäin iloinen siitä, että tutkit myös tuotteiden toimittajia, sillä suurin osa tarjolla olevista tuotteista on huijauksia ja floppeja. Tilasin juuri niitä merkkejä, joita suosittelit tässä artikkelissa, ja tuskin maltan odottaa niiden kokeilemista.
 |  • Edit • Share
Steve  muutama tunti sitten
Tilasin kokeiluerän viikkoja sitten, ja näiden yritysten asiakaspalvelu toimii moitteettomasti. Ostan tuotteeni jatkossakin täältä... ja kyllä, lihaskuuri toimii kuin unelma! :)
 |  • Edit • Share
Sean  muutama tunti sitten
Tilasin 5 päivää sitten, ja tuote saapui postilaatikkooni tänään! Kerron myöhemmin, miten kuuri etenee, Bryan... muuten, lihaksesi todellakin erottuvat! Hieno homma!
 |  • Edit • Share
Vlad  muutama tunti sitten
Vaimoni ja minun on saatava muutama kilo pois. Haluan todellakin päästä parempaan kuntoon, sillä tapaamme kohta sukulaisia, joita emme ole nähneet 25 vuoteen. Tein jo tilauksen, ja me molemmat aiomme kokeilla tätä, kiitos. Törmästen perhe
 |  • Edit • Share
James  muutama tunti sitten
Kiitos tämän artikkelin kirjoittamisesta. Olen nähnyt mainoksia kaikkialla, mutta aiemmin minulta puuttui rohkeutta kokeilla tuotetta. Kiitos!
 |  • Edit • Share
Jerry  muutama tunti sitten
Haluan muistuttaa, että markkinoilla on tämänkaltaisia tuotteita, jotka eivät sisällä autenttisia, tutkittuja ja korkealaatuisia ainesosia. Mielestäni sinun tulisi kertoa tästä artikkelissa. Hyvä asia on kuitenkin se, että suosittelemasi brändit ovat A+-yrityksiä. Olen nimittäin hankkinut tuotteita nimenomaan mainitsemiltasi yrityksiltä.
 |  • Edit • Share
Bob  muutama tunti sitten
Näyttää siltä, että toimitustarjous ja alennukset ovat yhä voimassa! Käyttäkää tilaisuus hyväksenne, kun vielä voitte.
 |  • Edit • Share
David  muutama tunti sitten
Tämä tuote on uskomaton! En ollut uskoa siihen, aloin tutkia aihetta itse ja löysin tämän artikkelin. Uskomatonta, että he tarjoavat kokeilupulloja! Kaverini kokeili tätä ja oli innoissaan... ajatelkaa, miten innoissaan hän olisi, jos hän saisi tietää tästä alennuksesta. Tämä on todellinen löytö, kiitos!!
 |  • Edit • Share
Blake  muutama tunti sitten
P.S. - miespuoliset lukijat, huomasin tämän tuotteen todellakin toimivan, 22-vuotias veljeni on käyttänyt sitä kuukausia... antakaa sille mahdollisuus!
 |  • Edit • Share
Jospeh  muutama tunti sitten
Olen jahkaillut nyt 2 kuukautta tämän artikkelin lukemisen jälkeen ja tänään aion tilata oman eräni. Tilasin oitis 5 kuukauden annokset. Kerron myöhemmin tuloksistani täällä!
 |  • Edit • Share
Aidan  muutama tunti sitten
Näin tämän tuotteen televisiossa muutama viikko sitten. En kuitenkaan tiennyt, miten sitä voi tilata, ja päädyin lopulta sivustollenne, josta löysin tämän pullokampanjan. Olen käyttänyt tuotetta nyt 2 kuukautta, ja voin sanoa, että tämä aine toimii ja että tulokset ovat uskomattomia :) kiitos tämän artikkelin kirjoittamisesta ja tuotteiden testaamisesta.
 |  • Edit • Share
Roger  muutama tunti sitten
Kaverini ja minä olemme kaikki odottaneet, milloin tästä tuotteesta aletaan puhua enemmän. Onnea kaikille, jotka päättävät kokeilla tätä mahtavaa tuotetta
 |  • Edit • Share
Gordon  muutama tunti sitten
Miten hyvin tämä aine toimii kundeilla? Haluaisin polttaa muutaman kilon rasvaa ja saada kasvattaa lihaksia, jotta näyttäisin paremmalta ilman paitaa! Tilasin jo tuotetta.
 |  • Edit • ShareComments