Slapeloosheid, parasieten en andere eigenaardigheden van het huwelijk Skip to main content

Slapeloosheid, parasieten en andere eigenaardigheden van het huwelijk

Hallo, vrienden en vriendinnen!
Vandaag gaan we in op iets dat niet zo'n alledaags discussieonderwerp is. Maar volgens mij is er niets om ons voor te schamen - iedereen gaat naar het toilet, we borstelen allemaal ons haar (behalve mijn zoon, natuurlijk) en ieder van ons staat bloot aan verschillende ziektes.

Ik wed dat velen van u wormen hebben gehad (en sommige zullen ze zelfs nu nog hebben).
Het is eruit, het verschrikkelijke woord 'wormen'.
En nu ga ik u een gruwelijk verhaal vertellen.
A paar jaar geleden, toen onze dochter groter begon te worden, kochten we een huis - drie slaapkamers, woonkamer en een grote eetkeuken. We namen een hond, kochten een andere auto - Ik voelde dat ik een echte dame aan het worden was.

Tegelijkertijd met dat enorme gevoel van eigenwaarde en tevredenheid met mijn leven kwamen er nieuwe zorgen - ik begon me zorgen te maken, niet alleen over mijn man en kinderen, maar ook over ons huis, de nieuwe meubels, onze bankrekening. In één woord gezegd, ik maakte me zorgen over alles. Bovendien, om ons ​​gezin en onze leefstijl te onderhouden, moesten we allebei werken als een paard, we hadden veel rekeningen en onze kinderen groeiden sneller dan we dachten. Ik moest voor mijn zoon steeds weer een nieuw paar schoenen kopen.
Binnen 6 maanden was ik van een gelukkige en rustige moeder veranderd in een uitgeputte en hysterische vrouw, die haar echtgenoot bij elke gelegenheid afblafte en om 3 uur 's nachts naar bed ging. De afwas, de was doen en verslagen schrijven voor mijn werk, het kostte me allemaal teveel tijd... Ik hoef het u waarschijnlijk niet te vertellen, u weet waar ik het over heb.
De situatie was niet veranderd - ik was gestopt met naar mezelf te kijken. Natuurlijk was ik niet gestopt met make-up op doen of mijn haren wassen. Ik zag eruit als ik altijd deed, maar ik voelde me een echte monster. Alles wat ik wilde was slapen, schreeuwen tegen iedereen, servies kapot gooien en mezelf huilend in de badkamer opsluiten. Ik begon zelfs weer te roken - elke dag stopte ik bij de brug op mijn weg naar huis en rookte een sigaret terwijl ik uitkeek over de rivier.
Ik was als de dood - ik was altijd normaal, gezond en sterk, wat was er gebeurd dat ik dat allemaal was verloren? Waarom vond ik het zo moeilijk om 's ochtends wakker te worden, waarom huilde ik voortdurend en at ik gebak alsof ik constant last van PMS had? Mijn huid werd droog, ik had futloos haar met gespleten haarpunten - een triest beeld van een trieste vrouw die snel aan het verouderen was (hoewel ik nog geen 35 was).

Absoluut het eerste wat ik deed was forums op internet nalezen, waar andere wanhopige en uitgeputte moeders hun ervaringen deelden. Ze adviseerde me om mijn schildklier te laten controleren, meer C vitamine te nemen, meer tijd buiten door te brengen en sporten, niet te vergeten. Ze hadden duidelijk opnieuw het wiel uitgevonden - wie neemt er vandaag de dag geen vitamines en doet aan sport? Ik was volkomen gezond, medisch gezien. De reden was ergens anders verborgen.
Ik ontdekte waar! De reden was binnenin mij!

MEER INFORMATIE OVER PARASIETEN

Ik zal u niet last vallen met alle details, maar u gewoon vertellen dat één van de bezoekers van een medisch forum me adviseerde om naast het testen van mijn schildklier en bloedsuiker, om mijn lichaam op parasieten te controleren. Met andere woorden: wormen. Parasieten die leven in het menselijk lichaam.
 Dus dat deed ik.
Zoals u waarschijnlijk al heeft geraden, vond ik ze. Maar ik zou u hebben kunnen raden dat ik op de parkeerplaats van het ziekenhuis een echte zenuwinzinking had? De prijs voor mijn nieuwe leven, een nieuw huis en een nieuwe auto - wormen! Alsof ik een dronken zwerver was!
De dokter kalmeerde me, hij vertelde me dat het te genezen was, dat ik in een week van alle soorten parasieten verlost kon zijn. Hij schreef me een heleboel medicijnen voor en stuurde me naar huis.
Ik nam ze niet in. Ik weet niet meer of ik het u heb verteld, maar ik ben chemicus van beroep, dus het eerste wat ik meestal doe, is het lezen van de samenstelling. De medicatie die mijn arts mij voor had geschreven, bevatte zouten van zware metalen, lood en enkele vreemde verdikkingsmiddelen. Waarom zitten er in godsnaam verdikkingsmiddelen in medicijnen die bedoeld zijn om parasieten te doden?
Datzelfde forum hielp me opnieuw - de gebruikers daar deelden recepten van verschillende kruidenaftreksels die helpen om deze brute wezens uit uw lichaam te weren. Er is nauwelijks één boom te vinden in onze regio en alle noodzakelijke ingrediënten op de markt vinden, was een onmogelijke taak. Ik zat op het randje want ik wist dat mijn lichaam vol met ontelbare wormen zat en ik kon ze niet gedood krijgen zonder zelf gedood of vergiftigd te worden.
Ik sliep niet meer - ik moest z.s.m een uitweg zien te vinden. Die ontdekte ik ook! Capsules die in je maag oplossen. Ze bevatten alle kruiden en andere ingrediënten die de jongens van het forum me adviseerde om te proberen. Geloof me, ik ben zelf chemicus, dus ik wist zeker dat er niets giftigs of dodelijks aan was. Het heet Detoxic en het kost bijna niets. Kijk niet naar wat er uit je lichaam komt na het nemen van Detoxic en nadat u naar het toilet bent geweest. Gewoon doorspoelen en alles vergeten, als een boze droom.
REACTIES:
Maria Koenders:
 Ik ben zo moe van het vechten tegen deze parasieten, van de constante huidirritatie en slechte gezondheid. Antibiotica helpen niet. Ik bestel deze capsules.
21.05.2017
Sabine de Lieve:
 Verrassend genoeg, proberen veel mensen hiervan af te komen met antibiotica, maar het is breedspectrum medicatie, op geen enkele manier zullen zij u helpen om van parasieten af te komen, het is compleet nutteloos. In dit geval hebben we iets nodig dat wormen doelgericht aanpakt, zo te zeggen. Zoals Detoxicbijvoorbeeld.
22.05.2017
Janneke Jodeman:
 Ik weet niet waar ik besmet ben geraakt met deze wormen. Ik heb mezelf voornamelijk behandeld met farmaceutische geneesmiddelen, en ben daarna overgestapt naar alternatieve methodes, pompoenpitten, maar geen enkele behandeling kan worden vergeleken met Detoxic. In een paar dagen was de ontsteking weg, samen met de maagkrampen, en alles geneest sneller in vergelijking met alle andere methodes.
23.05.2017
Linda Hooiwagen:
 Hallo! Ik kan deze methode niet de beste noemen. Ik merkte het effect na 2-3 dagen. Het was erg zwaar om zolang te moeten wachten, dit is een behoorlijk onplezierig iets om mee om te gaan, dus ik wilde direct resultaat. Maar ik ben blij dat het in ieder geval natuurlijk is, zonder chemicaliën.
23.05.2017
Olivia van de Marken:
 Mijn echtgenoot is programmeur, verschillende mensen brengen hem hun computers om ze te laten repareren, zijn handen zitten de hele tijd vol met microben. Ik heb een heleboel antiseptische sprays in zijn kantoor neergezet. Maar hij heeft er nooit tijd voor en vervolgens heeft hij diarree en migraine. Ik ga dit zeker kopen, bedankt voor het advies en voor Detoxic.
24.05.2017
Jan Jansen:
 Zeg me asjeblieft, help het echt? Ik heb besloten om het voor mijn moeder te bestellen en ik kan het ook gebruiken als preventiemiddel (ik heb een kat en een hond).
25.05.2017
Viola ter Been:
 Gewoon uw handen wassen, dan zult u ze niet krijgen.
26.05.2017
Pia Verdonk:
 Ik begrijp niet waarom mensen zo positief zijn over dit middel. Mijn hele familie neemt het al sinds enkele dagen maar er is helemaal geen effect.
27.05.2017
Lianne de Leeuw:
 Ik ben het er niet mee eens. Ik ben er ook lovend over. Ik heb een aantal vreemde dingen in mijn ontlasting gezien. Ik ging meteen naar het ziekenhuis, werd getest - bleek dat ik wormen had. Mijn huisarts schreef me heel veel pillen voor, ik ging onmiddellijk naar de apotheek met het recept en had er bijna voor betaald. Gelukkig was de apotheker een gewetensvolle vrouw en zij adviseerde dit middel.
Ik heb de behandelkuur gedaan en mijn therapeute heeft bevestigd dat ik ben genezen. Ik wil hierbij toevoegen dat de samenstelling volledig natuurlijk is, alleen kruiden en geen chemicaliën.
27.05.2017
Lieke de Groot:
 Ik kon het niet vinden bij de apotheek, ik bestelde het via de site. Het werd direct bij mij thuisbezorgd.
28.05.2017
Lieke de Groot:
 Ik vecht ook van tijd tot tijd tegen deze parasieten, ik kan ze nooit voorgoed uitschakelen. Ik schaam me om naar de dokter te gaan, het is geen pretje.
28.05.2017
Nathalie
 Bedankt voor het advies. Ik wil echt beter worden. Ik kan hier niet meer tegen, het jeukt zo! Mijn buik is heel erg onrustig en ik heb hoofdpijn... Ik ga het nu via deze site bestellen.
29.05.2017
Hanna Klein:
 Ik was in een week van parasieten verlost. Testen bevestigen het!
29.05.2017

Comments