Voor mijn kleinzonen raakte ik mijn spataderen kwijt. Skip to main content

Voor mijn kleinzonen raakte ik mijn spataderen kwijt.Christine
Vandaag deel ik hoe ik mijn voeten heb gered van eindeloos lijden, van spataderen , en waarom ik daarvoor heb gekozen.

Hoe ik spataderen kreeg

Tot op een leeftijd van 61 jaar voelde ik mijn leeftijd amper. Ik was altijd tevreden, voelde me goed in mijn mooie huis met grote tuin. Ik had nooit hulp nodig omdat mijn gezondheid me altijd in staat stelde om in mijn eentje te zorgen voor het huishouden,zeker omdat ik in mijn eentje in dit huis woon. Maar dan vraag je je wellicht af: waarvoor heb ik alles hiervan nodig? Ik haalde mijn grootste plezier altijd uit de bezoekjes van mijn dochter, samen met mijn kleinzonen. Wanneer ze me komen bezoeken vanuit de stad vind ik het leuk om heerlijk en gezond voor ze te koken. Ik gebruik groentes en fruit uit mijn eigen tuin. Ik geef ze ook eten mee om mee naar huis te nemen, want in de winkels zit alles tegenwoordig vol chemicaliën. Terwijl die van mij schoon en gezond zijn.
En, kijk, Toen ik 61 was, kreeg ik door dat de spataderen op mijn voeten zichtbaar werden. Eerst viel het nog mee, maar met elke nieuwe maand werden ze niet alleen duidelijker zichtbaar door de huid heen, maar ze werden ook dikker , waardoor ze er als pijpleidingen uit begonnen te zien.Daarnaast begonnen mijn voeten op te zwellen en had ik veel pijn, waar ik niet goed tegen kon.

Hoe spataderen mij het leven moeilijk maakten

Moet ik nog zeggen dat het werk in de tuin onmogelijk is geworden? Ik kon al niet meer de eerste verdieping van mijn huis bereiken, omdat elke traptrede pijn deed. Al vechtende tegen de pijn, werd het moeilijker om komkommers, tomaten en appels voor mijn kleinzonen te kweken.
Mijn dochter vroeg mij om in de stad te komen wonen en om op te houden met al dat werk in de tuin, maar ik wou altijd zo graag voor mijn familie zorgen, en ik vond het jammer dat ik overal mee moest stoppen. Het zou echt zonde zijn geweest van al mijn harde werk in de tuin. Ik ging er niet mee akkoord . Daardoor groeide een deel van de gewassen niet en een deel raakte verrot, omdat ik de kracht niet had om alles te oogsten.
Mijn dochter bleef me bezoeken, samen met mijn kleinzonen, maar ze begon me te vragen of ik niet beter naar het ziekenhuis zou kunnen gaan, of om zelfs naar een bejaardentehuis te gaan , waar iemand voor mij zou kunnen zorgen. Ik voelde me echt zwaar beschaamd. Ik wou alles zo graag blijven doen als ik al eerder deed, toen mijn dochter nog niet op mij hoefte te letten alsof ik een hulpeloos, nutteloos oud mens was. Ik wou zo graag iemand in mijn leven hebben die mij nodig had, maar nog meer om van dievervelende pijn en ziekte af te komen die me nu al een tijd in zijn greep had.

Op zoek naar een behandeling voor spataderen

Ik ging hard op zoek naar een oplossing voor mijn probleem. Ik zocht via het internet naar informatie, vroeg mijn vrienden en familie om hulp. Ik probeerde zelfs natuurgeneeswijzen uit; zelf maakte ik speciale zalfjes en gebruikte ik die in combinatie met compressen. Ik nam pillen, probeerde cremes tegen spataderen, maar alles was nutteloos, niets hielp . Geen van deze middelen verloste mij van mijn pijn, ze maakten de spataderen niet kleiner. De enige optie die ik had was om naar de dokter te gaan , maar ik was bang omdat ik dacht dat ze me zouden opnemen. Maar, ik had geen alternatieven. Om een leuke oma te kunnen blijven, besloot ik voor mijn kleinzonen naar het ziekenhuis te gaan.

Wat de dokter zei

Ik was compleet verrast dat, toen ik naar mijn vreselijk lelijke voeten keek, de dokter tegen me zei dat dit binnen een week genezen zou worden. Maar ik kon al een jaar lang niet van die vreselijke aandoening afkomen. En hij gaf me een briefje waar de naam van de creme op stond, Varikosette en de website waar ik het zou kunnen bestellen. Hij legde me uit dat zelfs in drogisterijen namaakproducten verkocht worden, maar dat die website gegarandeerd de originele producten zou verkopen.
Kort samengevat, zei hei dat Varikosette alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat , en daarom wordt het heel makkelijk door de huid opgenomen, in tegenstelling tot andere producten die alleen chemische bestanddelen bevatten. Het dringt door in de aderen en verwijdert de oorzaak van de zwellingen. Het maakt de aderen strakker, zodat deze weer tot in hun natuurlijke staat terug kunnen keren. Daarnaast is het een veiligproduct voor het hele lichaam, zelfs op mijn leeftijd, omdat het uit natuurlijke, niet-giftige bestanddelen bestaat.
Daarom bestelde ik onmiddelijk deze creme en ik voelde meteen al effect: het koelt de huid af en vermindert pijnlijke gevoelens, helpt de spieren in de voeten te ontspannen. Ik moest het 's morgens en 's avonds gebruiken. Ik nam voordat ik aan de kuur begon een foto, zodat ik achteraf de werking van dit product zou kunnen beoordelen.

Het resultaat

Is simpelweg wonderbaarlijk. Na 10 dagen deze creme gebruikt te hebben, was de pijn volledig verdwenen.Nu ben ik weer actief, en kan ik weer goed voor mijn tuin zorgen :)
Ik ben blij dat ik de oma van mijn kinderen en kleinkinderen ben, en dat zij mij als gelijke zien , en niet als hulpeloos oudje.
Ik doe weer de dingen die ik echt leuk vind en ik heb er plezier aan om tijd met mijn dierbaren door te brengen. Hebben jullie trouwens al gezien dat de spataderen echt compleet weg zijn? Nu vinden mijn kleinzonen mijn voeten tenminste niet meer vies en eng.
Wees gezond! 
Christine

Reacties

Alex
30.04.2017 - 14:03
Ja, deze creme lijkt echt de enige oplossing te zijn voor spataderen. Ik raakte hier tijdens mijn loopbaan van overtuigd. Ik ben al 18 jaar werkzaam bij de douane en ik moet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, constant rondlopen en staan. Mijn collega's hebben ook last van opgezwelde voeten, en hebben hier ook behandeling voor nodig. We raden deze creme aan iedereen aan die bij ons komt werken, want dit werk is nou eenmaal echt zwaar voor de voeten. Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten is het onmogelijk om de hele dag staand te werken wanneer je voeten niet gezond zijn, maar Varikosette lijkt echt altijd te werken.
Arlette
01.05.2017 - 03:17
Tijdens mijn zwangerschap ontwikkelde ik spatadaren. Ik kan het niet veroorloven om dure dokters te bezoeken, en daarom probeerde ik alle middelen uit die in winkels te krijgen waren, maar niets werkte. Het vijfde middel wat ik uitprobeerde was de Varikosette-creme , mijn zus raadde het me aan om deze te gebruiken. Mijn benen zijn er in slechts één week tijd enorm op vooruit gegaan.
Laura
01.05.2017 - 19:03
Christine, bedankt voor het delen van je mening. Ik was net op zoek naar een effectieve oplossing voor spataderen, en heb deze zojuist besteld. Na hoeveel tijd begon je de eerste resultaten te zien?
Dr. E. de Gast, chirurg
02.05.2017 - 13:27
Laura, meestal leidt de creme Varikosette in het begin tot een vermindering van pijn, en de aderen beginnen over het algemeen na 3 dagen minder zichtbaar te worden. De duur van een succesvolle behandeling hangt af van de mate waarin je aderen opgezwollen zijn.
Esther
03.05.2017 - 10:36
Ik heb mijn spataderen van mijn moeder geërfd, zij heeft tijdens haar jeugd ook moeite gehad met deze ziekte. Ik had nooit zulk soort opgezwollen aderen, maar dit enge spinnenweb zag er echt niet uit. Ik bestelde Varikosette en heb er echt geen spijt van gehad. Na slechts één week was ik al in staat om naar het winkelcentrum te gaan en daar alle kleding te kopen die ik eerder al leuk vond, maar niet durfde te dragen vanwege mijn spataderen.
Erik
04.05.2017 - 10:36
Die spataderen komen bij mij door mijn werk. Iedereen weet dat je in de bouw veel zware spullen moet tillen, en dat leidt tot een verhoogd risico op opgezwollen aderen. Als gevolg daarvan heb je veel last van pijn en kun je minder goed werken. Daarom neem ik altijd pijnstillers mee, voor het geval dat ik ze nodig heb. Maar je kunt niet constant pillen nemen, natuurlijk. Toen ik bij een andere werkplaats werd aangenomen vertelde mijn nieuwe collega's mij over deze creme, Varikosette , wat schijnbaar het enige middel is wat echt bij hun werkt. Zonder te twijfelen bestelde ik het ook, en na slechts twee weken tijd raakte ik die opgezwelde aderen kwijt, en had ik geen pijn meer.
Angela
05.05.2017 - 13:34
Kan het ook voor handpalmen gebruikt worden, zodat de aderen niet nog dikker worden?
Dr. E. de Gast, chirurg
06.05.2017 - 19:37
Angela, dat kan zeker. Ik adviseer veel van mijn patiënten om Varikosette te gebruiken, zodat de huid van hun handen zachter wordt.
Janine
08.05.2017 - 04:50
Bij mij werden de spataderen al op vrij jonge leeftijd zichtbaar. Toen ik 53 was zagen mijn voeten er echt totaal niet uit, en het was bijna onmogelijk om prettig te kunnen lopen met al die pijn. Dankzij deze creme zijn mijn voeten genezen, en maak ik mijn kleinkinderen niet meer bang met mijn enge uiterlijk. De pijn is nu ook weg, en in plaats daarvan voelen mijn voeten licht aan, en prettig.
Jasper
09.05.2017 - 17:22
Ik kan wel zeggen dat Varikosette echt mijn voeten heeft gered. Die spataderen heb ik geërfd. Ik vond het probleem niet zo erg, omdat ik niet zo vaak een korte broek draag, en ik ga nooit naar het strand. Maar op een gegeven moment waren mijn aderen zo dik, dat het gevaarlijk was. In het ziekenhuis werd mij verteld dat ik deze creme moest gaan gebruiken, want anders zou mijn been geämputeerd worden. Binnen slechts 3 weken tijd zijn al min spataderen verdwenen. Beste mensen, negeer jullie gezondheid niet, doe iets aan jullie problemen.
Wouter
11.05.2017 - 09:17
Hoe vaak moet je de Varikosette-creme gebruiken als je spataderen al in een vergevorderd stadium zijn? De huid van mijn voeten lijkt bijna flappen te hebben, zo slap zit deze.
Dr. E. de Gast, chirurg
13.05.2017 - 04:44
Wouter, het wordt aangeraden om deze creme twee maal per dag te gebruiken omdat de werking ervan zeer sterk is. In ernstige gevallen kan de creme drie maal per dag worden gebruikt, maar alleen als daar evenveel tijd tussen zit.
Lianne
15.05.2017 - 03:48
Het is mij niet gelukt om tijdens mijn zwangerschap geen spataderen te ontwikkelen. Mijn baby was erg zwaar, en ik was al tamelijk oud toen ik zwanger werd. Mijn aderen waren zo dik dat ik nieuwe kleding moest kopen die meerdere maten groter was dan wat ik daarvoor nog kon dragen. Mijn benen deden pijn, en in de laatste paar weken dat ik zwanger was moest ik een rolstoel gebruiken, omdat ik vrijwel niet meer kon lopen. De creme Varikosette heb ik van mijn man gekregen, als cadeau, toen het nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Hij nam het uit Amerika voor mij mee. Ik werd erdoor genezen van mijn spataderen en mijn pijn. En het koelende effect is echt heerlijk ontspannend voor vermoeide voeten.

Comments