Πυκνά και μεταξένια - Έλυσα το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών σε 1 μόλις εβδομάδα! Όλα τα χαμένα μαλλιά αποκαταστάθηκαν σε 2 μήνες Skip to main content

Πυκνά και μεταξένια - Έλυσα το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών σε 1 μόλις εβδομάδα! Όλα τα χαμένα μαλλιά αποκαταστάθηκαν σε 2 μήνες

Γεια σε όλους!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πώς κατάφερα να λύσω το ευαίσθητο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών. Ήταν όντως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, τουλάχιστον για μένα. Ποτέ δεν είχα φανταστεί, ότι θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, ειδικά στα 29 μου. Μιλάμε για την απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Η απώλεια των μαλλιών δεν έγινε βέβαια σε μία μέρα, αλλά ήταν μια σταδιακή διαδικασία. Έβλεπα τα μαλλιά μου να λεπταίνουν, έπεφταν μέρα με τη μέρα... μόλις τα χτένιζα, όταν τα έλουζα, ακόμα και όταν κοιμόμουν. Μια μέρα, παρατήρησα ένα πραγματικά ΦΑΛΑΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ στο κέντρο του κεφαλιού μου.
Απλά ρίξτε μια ματιά, να τι είχα πάνω στο κεφάλι μου πριν 2 μήνες περίπου (μπορεί και λίγο περισσότερο από 2):
01

Αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για μια γυναίκα

Οι άνδρες μπορούν να κάνουν ένα πολύ κοντό κούρεμα ή και να τα ξυρίσουν εντελώς. Συχνά μάλιστα δείχνουν και πιο αρρενωποί έτσι, αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για τις γυναίκες. Δεν θα φαινόμαστε πιο θηλυκές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως υπερβάλλω λίγο, αλλά τα όμορφα, μακριά και πυκνά μαλλιά είναι αυτό που κάνουν μια γυναίκα αληθινή γυναίκα. Όταν μια γυναίκα νιώθει, ότι χάνει τη θηλυκότητά της, νιώθει σαν να χάνει τον ίδιο της το εαυτό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ, φαντάζομαι. Αναγκάστηκα μέχρι να πάρω κάποιες μέρες άδεια, γιατί ντρεπόμουν το πώς φαινόμουν στα μάτια των συναδέλφων μου. Είμαι 29 ετών, αλλά εκείνη την εποχή ήμουν πιο ανασφαλής κι από την εποχή της εφηβείας μου. Τι να πω για το σύζυγό μου... Λοιπόν, μου είπε, ότι όλα ήταν μια χαρά και θα με αγαπούσε οτιδήποτε κι αν συνέβαινε, αλλά ένιωθα, ότι είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Τότε ήταν που ένιωσα κυριολεκτικά, ότι περνούσα μια κόλαση. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και πίστευα, ότι η ζωή μου είχε τελειώσει.

Είχα δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα για να απαλλαχτώ από το πρόβλημα.

Φυσικά, δοκίμασα οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια μου. Πειραματιζόμουν με όλες αυτές τις μεθόδους, γιατί το πρόβλημα ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν μπορείτε ούτε καν να φανταστείτε πόσα πράγματα έχω δοκιμάσει. Να μια μικρή λίστα:
- Σαμπουάν: Διάφορες μάρκες και τιμές - ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα, ούτε καν προσωρινό. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
- Σπρέι και λοσιόν: Επίσης διάφορες μάρκες και τιμές - χρησιμοποιούσα τα προϊόντα μαζί με υπόλοιπες μεθόδους και τα μαλλιά μου έγιναν πιο απαλά, αλλά συνέχιζαν να πέφτουν. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
- Χάπια: Όταν επισκέφτηκα έναν ειδικό γιατρό - τριχολόγο - μου έγραψε μια θεραπεία με χάπια, λέγοντάς μου, ότι το συκώτι μου ήταν γεμάτο τοξίνες, που προκαλούσαν τελικά τριχόπτωση. Συμπέρασμα: σύμφωνα με τις δοκιμές μου, κάποια πράγματα ρυθμίστηκαν, αλλά συνέχιζα να χάνω τα μαλλιά μου. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
- Ειδικές δίαιτες: Δεν έχω κάτι να προσθέσω εδώ πραγματικά... η καλή διατροφή δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να φυτρώσουν ξανά, αυτό είναι σίγουρο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
- Γιατροσόφια: Έτριβα ζωμό από κρεμμύδι στο τριχωτό, ακόμα και μαγιονέζα, αλλά νομίζω, ότι η κατάσταση έγινε χειρότερη... τα μαλλιά μου λέπτυναν κι άλλο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια. Αλλά ήμουν απελπισμένη, γιατί τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Ούτε καν μικρό. Απλά κανένα αποτέλεσμα. Ήθελα τόσο πολύ τουλάχιστον μία θεραπεία κατά της απώλειας μαλλιών να μπορούσε να βοηθήσει.

Η σωτηρία ήρθε από το πουθενά

01
Μια φίλη μου τηλεφώνησε και μόλις της είπα τι τραβάω, άρχισε να γελάει και να μου λέει, ότι είμαι εντελώς χαζή, καθώς ούτε τα ακριβά, ούτε τα φθηνά προϊόντα έχουν αποτέλεσμα. Έχουν απλά ένα οπτικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τα μαλλιά με σιλικόνη. Λεία κι απαλά μαλλιά, μόνο στιγμιαία όμως.
Οι θεραπείες στα κομμωτήρια επίσης δίνουν μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα, το οποίο εξαφανίζεται σε 3 μέρες.
Η φίλη μου λοιπόν μου είπε να δοκιμάσω μόνο ένα πράγμα - μια ειδική, ιατρική μάσκα μαλλιών, την Princess Hair. Η συγκεκριμένη κοπέλα δουλεύει σε κομμωτήριο και λέει, ότι χρησιμοποιούν τη μάσκα εδώ και πολύ καιρό και ουσιαστικά είναι η μόνη θεραπεία, η οποία όντως προσφέρει ανάπτυξη μαλλιών και αποκατάσταση.
Εν συντομία, η φίλου μου ανέφερε, ότι όλα τα προϊόντα που πουλιούνται στα καταστήματα περιέχουν λίγο-πολύ συστατικά, που υπάρχουν και σε αυτή τη μάσκα.Εξασφαλίζουν έτσι το αποτέλεσμα. Όμως κοστίζουν πολύ παραπάνω.
Στα κομμωτήρια ξέρουν για τη θεραπεία αυτή εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλες αυτές οι πανάκριβες θεραπείες βασίζονται σε αυτό το προϊόν. Απλά τους δίνουν βαρύγδουπα ονόματα για να βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους πελάτες.

Μέχρι το τέλος των 2 εβδομάδων συνεχούς χρήσης του Princess Hair, τα μαλλιά μου επέστρεψαν στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Σοβαρά. Σε μερικά σημεία, ειδικά στη μέση και κοντά στο μέτωπο, υπήρχαν ορατά φαλακρά σημεία, γιατί από εκεί έπεφταν πολλά μαλλιά. Και ξαφνικά - το θαύμα! Τα φαλακρά σημεία άρχισαν να εξαφανίζονται.
Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχα σχεδόν δάκρυα από τη χαρά μου! Ήταν δύσκολο να το πιστέψω, αλλά ήταν η αλήθεια. Δεν ξέρω τι τόσο ξεχωριστό έχει αυτή η μάσκα, αλλά ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Δεν το πιστεύετε; Δείτε με τα μάτια σας (οι φωτογραφίες λήφθηκαν με 2 μήνες διαφορά).
01
Η διαφορά είναι εμφανής! Τουλάχιστον σταμάτησα να σιχαίνομαι τη φαλάκρα και την εμφάνισή μου.
Πώς χρησιμοποιούσα τη μάσκα Ακολουθούσα αυστηρά τις οδηγίες: έβαζα τη μάσκα στα μαλλιά και το τριχωτό και μετά ξέπλενα. Πολύ εύκολο προϊόν στη χρήση και ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ!
Από πού παράγγειλα το προϊόν Από αυτή την ιστοσελίδα. Απ' όσο γνωρίζω, πωλούν μόνο γνήσια προϊόντα, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από τους κωδικούς στις συσκευασίες.
Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου. Η ευτυχία μου δεν έχει όρια, γι' αυτό αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας. Είμαι σίγουρη, ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για κάποιους από σας.
Παρεμπιπτόντως, η μάσκα είχε αποτέλεσμα και για τη μητέρα μου. Είμαστε δύο! Να το δικό της αποτέλεσμα:
01
Υ.Γ. Μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας ιστορία στα σχόλια.

Θέλετε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της τριχόπτωσης; Πατήστε εδώ!

Σχόλια

 
Κατερίνα Σ.
Ξέρω κι εγώ αυτή την μάσκα. Είχα πρόωρη τριχόπτωση και η μάσκα με βοήθησε. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
09.06.2017
01
 
Αναστασία Μ.
Αν τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα, τότε ναι, πρέπει να το δοκιμάσεις. Εγώ έχω κάνει μέχρι μεταμόσχευση μαλλιών. Έχω ξοδέψει χιλιάδες σε θεραπείες. Από τη μια πλευρά, δεν το μετανιώνω, αλλά από την άλλη είναι κρίμα. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά, αν είχα μάθει νωρίτερα για την ύπαρξη αυτής της μάσκας!
10.06.2017
 
Ευγενία Π.
Δεν ξέρω τι να πω. Ακούγεται δελεαστικό, θα κάνω παραγγελία. Δεν έχω ακόμα καραφλά σημεία, αλλά η τριχόπτωση είναι τρομακτική!
10.06.2017
 
Δήμητρα Χ.
Ποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει τη μάσκα; Παρακαλώ πείτε τι έγινε, ενδιαφέρομαι πολύ. Έχω ακούσει, ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ότι είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Διάβασα σε ένα φόρουμ ακόμα και για ένα διάσημο ποδοσφαιριστή που απαλλάχτηκε από τη φαλάκρα χάρη σε αυτή τη μάσκα.
Τι άλλο ξέρετε;
11.06.2017
 
Χριστίνα Μ.
Συμφωνώ, είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τα μαλλιά που αδυνατίζουν! Εγώ έμαθα αρχικά για αυτό το προϊόν από αυτό εδώ το άρθρο. Τα μαλλιά μου ήταν τόσο κατεστραμμένα από τις βαφές. Ήταν αλήθεια μια καταστροφή μετά την τελευταία βαφή, παρά το γεγονός ότι είχα πάει σε ένα πολύ γνωστό κομμωτήριο. Αγόρασα λοιπόν τη μάσκα και την έβαζα για ένα μήνα. Τα μαλλιά μου έγιναν τόσο λεία και λαμπερά! Μέχρι που μάκρυναν 5 πόντους! Είναι απίστευτη η διαφορά μεταξύ των κατεστραμμένων και των νέων μου μαλλιών.
12.06.2017
01
 
Μαρία Π.
Το παράγγειλα για την κόρη μου, παρόλο που δεν έβλεπα κάποιο πρόβλημα με τα μαλλιά της, αλλά αυτή είχε τρελαθεί.
13.06.2017
 
Πωλίνα Στ.
Αχ αυτή η μάσκα βοήθησε και μένα πολύ! Δρα πολύ γρήγορα! Και δεν χρειάζεται να περιμένεις μισό χρόνο για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα.
13.06.2017
01
 
Γιώργος
Δήμητρα Χ, αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, δες το δικό μου αποτέλεσμα. Ερωτήσεις; :)
15.06.2017
01

Φαίη Κ.
Είχα το ίδιο πρόβλημα για 7 ολόκληρα χρόνια και δοκίμαζα διάφορες λύσεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο αυτή η μάσκα με βοήθησε. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή. Την αγόρασα για τη μαμά μου και είχε ενθουσιαστεί. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ! Το αποτέλεσμα:
16.06.2017
01


,αλωπεκια,αντιμετωπιση τριχοπτωσησ,απωλεια μαλλιων,τριχοπτωση βιταμινεσ,γυναικεια τριχοπτωση 
,τριχοπτωση αιτια,αραιωση μαλλιων,τριχοπτωση αιτιεσ,καταπολεμηση τριχοπτωσησ,μαλλια τριχοπτωση 
,πεσιμο μαλλιων,θεραπεια για τριχοπτωση,πεφτουν τα μαλλια,γυροειδήσ αλωπεκία θεραπεια 
,απωλεια μαλλιων αιτια,αλωπεκια γυναικων,αλωπεκια θεραπεια,αλωπεκια φωτογραφιεσ 
,γυναικεια τριχοπτωση αντιμετωπιση,πτωση μαλλιων θεραπεια,προιοντα για τριχοπτωση 
,πτωση μαλλιων σε γυναικεσ,βοτανα για τριχοπτωση,τρεσεσ μαλλιων,απωλεια μαλλιων θεραπεια 
,τριχοπτωση βοτανα,αλωπεκια στα γενια,αλωπεκια αντιμετωπιση,πτωση μαλλιων σε αντρεσ 
,προιοντα μαλλιων,γυροειδήσ αλωπεκία σε παιδια,περιποιηση μαλλιων,μαλλια που πεφτουν 
,τριχοπτωση ανδρων αιτια,βοτανα για μαλλια τριχοπτωση,αλωπεκία γυναικεία,θεραπεια αλωπεκιασ 
,αλωπεκια στο κεφαλι,τριχοπτωση γυναικεια,μου πεφτουν τα μαλλια,μασκα μαλλιων,αιτια τριχοπτωσησ 
,μασκεσ μαλλιων, 

Θέλετε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της τριχόπτωσης; Πατήστε εδώ!Comments