Anica Velikonja: Kako sem se znebila peg za vedno Skip to main content

Anica Velikonja: Kako sem se znebila peg za vedno

Pozdravljeni! Rada bi povedala o tem, kako sem pozabila na pege na obrazu za vedno. Zanimivo j, da mi je v tem pripomogla moja ljubezen do Kitajske, ampak naj vse gre po redu.

Rezultat v 1 mesecu in pol

Od otroštva sem imela precej pegic, ampak je to bilo še nekako v redu. Ko sem bila stara 16 let, sem šla na morje, ko je potem minil čas, so se moje pegie spremenile v tamne pege. Nič mi ni pomagalo: grmišča, mazila, geli, diete, obiski kozmetičarjev. Draga sredstva iz reklam, ljudski recepti s spleta. Vse to pa je dalo samo kratek rezultat, torej ni rezultata.
Ponosna sem na to, kako sem se spremenila

KAKO SEM SE ZNEBILA PEG

Od otroštva m priteguje vzhodna kultura, predvsem pa Kitajska. Kitajski zid, budistični templji, lepe gejše, in celo palčke - to je vse moje! Tako da sem pred približno 4 meseci potovala na dolgo pričakovano in ljubljeno Kitajsko. Otovanje je bilo čarobno in nepozabno, zdaj pa ne gre za to. Takrat sem glede peg mislila, da ostanejo z mano za vedno. Na koncu potovanja sem nenadoma opazila, da Kitajke imajo čisttttte obraze! Kako in zakaj?
Vse Kitajke imajo čiste obraze
Nisem predolgo premišljevala, preprosto sem nagovorila mlajšo punco, ki je je ime Či, ki je približno isto stara kot jaz. Povedala mi je tole. Prvo je to, da Či živi zelo zdravo. Veliko hodi peš in je malo rafiniranega sladkorja. Mislim pa, da to ne vpliva preveč, saj veliko mojih prijateljic sedi skoz doma in obožuje sladice, pa je vse v redu z obrazom. Tudi jaz ne živim preveč zdravo.
Drugo pa je, da mi je Či priporočila kupiti naravno sredstvo za beljenje obraza. Stari kitajski recepti so izjemno dobri. Potem pa sva s Či šli na večerjo v suši restavracijo, sva se sprehajli, skratka sva se imeli lepo.
Čez teden odkar sem začela uporabljati masko Welltox, je bilo videti, da so pege postale manjše
Naslednjega dne pred letom za Slovenijo v lokalni lekarni sem si kupila kremo za beljenje Welltox z izvlečkom morskih alg Undaria Pinatifida. Sredstev je bilo veliko, ampak je prodajalec priporočil prav to. Značilnost Welltox - je kombinacija peptidnega ekstrakta morskih alg Undaria Pinatifida z rastlinskimi ekstrakti in hranljivimi olji. Biser kitajske tradicionalne medicine je družina Alari alg, ki živi v hladnih vodah blizu Kitajske, Koreje in Japonske. Rastlina se uporablja v tradicionalni vzhodni praksi že več kot tisoč in pol let. V sestavinah so tudi: limona(Citrus Medica Limonum), bergenija (Bergenia crassifolia), golostebelni sladki koren (Glycyrrhiza glabra), oljčno olje (Plea Europae fruit Oil), olje grozdnih pečk (Vitis Vinifera Seed Oil), glikolna kislina in druge aktivne sestavine.To pomeni, da naravne sestavine mehko in, kar je zelo pomembno, varno beljijo kožo, odstanujejo pegice in pege.
Začela sem uporabljati Welltox že v Sloveniji. Po prvi uporabi sem že opazila izboljšanje: pege so postale videti svetlejše. Moj obraz je postal v celoti čisti že čez en mesec in pol! Iskreno povem, do samega konca nisem verjela, da rezultat ostane potem, ko neham uporabljati, ampak je vse uspelo. Zelo sem hvaležna Či! Mimogrede do zdaj se pogovarjava prek skypa.
Pred kratkim sem na spletu našla uradno spletno stran maske za beljenje Welltox. Ta produkt se je pojavil pred kratkim v Sloveniji - moja prijateljica ga je po mojem priporočilu čakala približno 2 meseca. Zato sem se odločila za pisanje svojega vtisa.

V življenju vsakega se lahko zgodi čudež!

Upam, da se bo moj majhen vtis pomagal maskikomu ynebiti peg in pegic ali preprosto postati bolj zdrav zahvaljujoč naravnim kitajskim receptom mladosti in lepote.
Uporabljam Welltox. Že opažam spremembe! Kdo bi lahko rekel, da je med tema slikoma razlika samo mesec dni? :)
Anica Velikonja, m. Ljubljana

Komentarji

Comments