Как да изглеждате перфектно в роклята на вашите мечти Skip to main content

Как да изглеждате перфектно в роклята на вашите мечти

Здравейте! Искам да ви разкажа моята “ сватбена” история. Вероятно всяка жена си има такава. Моята история далеч не е романтична, но се надявам, че ще бъде полезна за практичните момичета, които искат да изглеждат красиви и в същото време да се чувстват комфортно.
Още когато бях малко момиче, знаех каква рокля ще нося за сватбата си! Исках да е пищна, без презрамки и с гол гръб . Но когато дойде времето, не можах да намеря такова нещо в сватбените салони. Реших да направяроклята на моите мечти по поръчка.
Знаех точно какво искам, така че успях бързо да го опиша на шивача. Избрахме плата и тя направи скица на роклята. Сега само трябваше да ходя на проби.
Всичко вървеше добре, така че не се налагаха много проби. Тялото ми е стандартно, гърдите ми са малки, но нося сутиен . Разбира се, разбрах, че такава рокля може да се носи само без сутиен, но очаквах да се справя с това в деня на сватбата. По време на пробите носех сутиен. Роклята ми стоеше толкова красиво! Но, както може би се досещате, грешах...
Една седмица преди сватбата взех роклята у дома и реших да я пробвам още веднъж, за да видя как ще изглеждам на събитието. Обух си новите обувки, свалих си сутиена, пробвах роклята и видях нещо ужасно :

Горната част на роклята изглеждаше отвратително! Без сутиен гърдите ми бяха плоски и разплути. По тази причина имаше голяма ДУПКА между горната част на роклята и гърдите ми!
Паникьосах се - как трябваше да го поправя? Сложих си сутиен без презрамки. Изглеждаше по-добре, но роклята беше с гол гръб, така че сутиенът се виждаше и беше невъзможно да се скрие! Разбира се, беше твърде късно да се промени роклята и реших да търся идеи онлайн. В един от форумите ми казаха да да си сложа шал, който да покрие гърба ми ...
Плаках цяла нощ, защото това щеше да развали всичко. Първо, щях да покрия прекрасния си гръб и второ - сватбата беше през лятото и беше прекалено горещо за шал! Но нямаше какво да направя. На следващия ден изтичах при шивача да ми направи сватбен шал.
Естествено, бях много разстроена. Дори на сватбения ми ден почти нищо не можеше да ме зарадва. Една приятелка дойде сутринта, за да ми помогне да облека роклята, която толкова мразех... Когато видя шала, тя много се изненада и ме попита защо ми е. Едва сдържайки сълзите си, аз обясних, ченаправих грешка и трябваше да жертвам и красотата, и удобството си .
“Но това може да се разреши за две секунди!”, каза тя и отде до вкъщи. Донесе мидве силиконови чашки от сутиен, прикрепени една към друга . Това беше Fly Bra , според мен едно брилянтно изобретение за жени!
Когато си го сложих, осъзнах, че всичките ми проблеми са решени! Сега роклята ми ставаше идеално, а сутиенът беше абсолютно невидим: Без презрамки, без закопчалки на гърба . Освен това Fly Bra повдигаше гърдите ми , което ме правеше още по-привлекателна. Това беше най-добрата идея на света, защото роклята изглеждаше перфектно!
Чудех се защо никога не бях виждала нещо подобно в магазините. Но приятелката ми каза, че оригиналният Fly Bra не се продава в магазина и може да се поръча само от официалния уебсайт. Веднъж решила да поръча по-евтин сутиен от Китай. Изглеждал почти същия, като Fly Bra , но всъщност бил просто имитация. Гърдите се потели много, защото сутиенът не бил дишащ и осен това не се задържал върху гърдите.
Фалшив
Оригинал
Трябвало да поръча оригиналния от официалния онлайн магазин. Носила го и усетила разликата! Поръчала си още един, но така и не го е носила, защото първият още е в идеално състояние. И между другото, вярвам ѝ!
Излишно е да казвам, че сватбеният ми ден беше невероятен, защото главната героиня (т.е. аз) беше в отлично настроение. Чух толкова много комплименти този ден, които не бяха само от младоженеца. Носих Fly Braпочти 12 часа и през цялото това време не усетих никакъв дискомфорт (без притискане, търкане или убиване) . Удивително!
На следващия ден отидох на уебсайта, където се продава този невероятен продукт, и поръчах моя собствен Fly Bra за всеки случай. Сега нося Fly Bra с всичките си дрехи и не разбирам как съм носила тези неприятни конвенционални сутиени преди това, с жулещи презрамки, закопчалки и банели. Това е моята история, дами. Не повтаряйте моята грешка! ПоръчайтеFly Bra и го носете с всичките си дрехи: всяко облекло ще ви стои много по-добре , уверявам ви. Бъдете красиви и прелъстителни. Довиждане!
София Беловодска
 • Марго:
  17.08.2017
  Ах, тези сватбени рокли... Мечтаеш за нея и накрая се оказва че ти стои ужастно. Трябваше да се откажа от роклята на мечтите си, защото не изглеждаше добре в областта на гърдите. И никой не ми каза да нося Fly Bra ...
 • Оля Бориславова
  17.08.2017
  Между другото Fly Bra е сравнително нов продукт. Подобни сутиени, които се продаваха, преди този да се появи на пазара, бяха просто безполезни. Уебсайта, който София спомена продава оргиналния продукт. Носех го на абитуриентската си - изглеждаше перфектно!
 • Лилия
  17.08.2017
  Сигурни ли сте че гърдите не се изпотяват когато носиш този сутиен?
 • Ана
  17.08.2017
  Гърдите не се изпотяват по някаква причина. Очевидно е направен от висококачествен материал. Опасявах се, че Fly Bra ще се пързаля, защото гърдите ми се доста големи, но не, стои си точно където трябва, още по-добре от обикновен сутиен.
 • Хриси
  17.08.2017
  Еха! Никога не бях чувала за Fly Bra , но точно това ми трябва, защото обожавам да нося потници без презрамки.
 • Мария97
  18.08.2017
  Знам точно как се чувстваш, София! Имах подобна история, само дето не беше сватбена рокля. И все пак бях толкова разочарована. Вижте едно и също облекло, носено с Fly Bra и без него:
 • Хариета
  18.08.2017
  Еха, невероятен ефект! Мисля си да поръчам Fly Bra и аз...
 • Боряна
  18.08.2017
  Аз вече поръчах един, но може би ще си поръчам още един. Това, което най-много ми харесва, е, че е много лесен за поддръжка - не трябва да се пере и т.н.
 • Наталия
  18.08.2017
  Съгласна съм със София, Fly Bra е гениално изобретение за жени. Огромно благодаря на дизайнерите му от името на всички дами!

Comments