Cum să arăți perfect în rochia visurilor tale Skip to main content

Cum să arăți perfect în rochia visurilor tale

Salut! Vreau să vă spun povestea nunții mele. Fiecare femeie are, probabil, una. Povestea mea e departe de a fi romantică, însă sper că le va fi utilă fetelor practice, care vor să fie frumoase și să se simtă confortabil în același timp.
Încă de când eram o fetiță, știam ce fel de rochie vreau să port la nunta mea! Voiam să fie largă, fără bretele, cu spatele gol. Dar când a venit vremea, nu am putut găsi nimic de genul acela la saloanele de nunți. Am decis să-mi fac rochia visurilor mele la comandă.
Știam exact ce voiam, așa că am putut să i-o descriu rapid croitoresei. Am ales materialul, iar ea a creat o schiță a rochiei. Apoi tot ce aveam de făcut era să merg la probe.
Totul a decurs bine, așa că nu a trebuit să fac multe probe. Forma corpului meu este standard, Sânii mei sunt mici, dar port sutien. Desigur, am înțeles că o asemenea rochie poate fi purtată doar fără sutien, dar m-am gândit că voi face asta doar la nuntă. În timpul probelor, purtam sutien. Rochia arăta minunat pe mine! Dar, după cum vă puteți închipui, mă înșelam de fapt...
Cu o săptămână înainte de nuntă, am luat rochia acasă și am decis să o încerc încă o dată pentru a vedea cum va arăta la eveniment. Mi-am pus pantofii noi, am dat jos sutienul, am încercat rochia și am văzut ceva oribil:

Partea de sus a rochiei arăta dezgustător! Fără sutien, pieptul meu era plat și cu o distanță enormă între sâni. Din această cauză, era un spațiu GOL imens între rochie și sâni!
Am intrat în panică - cum puteam să rezolv problema? Am purtat un sutien fără bretele. Arăta mai bine, dar rochia era cu spatele gol, așa că sutienul se putea vedea și îmi era imposibil să-l ascund! Desigur, era prea târziu să mai modific rochia, așa că am decis să caut idei online. Pe un forum, mi s-a spus să port o eșarfă sau un șal să-mi acopăr spatele...
Am plâns toată noaptea din cauză că eșarfa ar fi stricat întregul aspect. În primul rând, mi-ar fi acoperit spatele superb, iar în al doilea rând, nunta urma să aibă loc vara, așa că mi-ar fi fost prea cald. Dar nu aveam de ales. A doua zi, am mers la croitoreasă să o rog să-mi facă un șal pentru nuntă.
Evident, am fost foarte supărată. Nici măcar în ziua nunții nimic nu mă putea face fericită. O prietenă a venit la mine dimineață pentru a mă ajuta să mă îmbrac în rochia pe care o uram atât de mult... Când a văzut șalul, a fost foarte surprinsă și m-a întrebat de ce am nevoie de el. Abia reținându-mi lacrimile, i-am explicat că am făcut o greșeală și trebuia să-mi sacrific atât frumusețea, cât și confortul.
„Dar se poate rezolva în două secunde!” mi-a spus și a fugit la ea acasă. Mi-a adus Două cupe de silicon legate între ele . Este vorba despre Fly Bra, o invenție minunată pentru femei, după părerea mea!
Când l-am pus, am realizat că toate problemele mele erau rezolvate! Rochia mi se potrivea perfect, iar sutienul era absolut invizibil: fără bretele, fără cleme la spate. În plus, Fly Bra îmi ridica sânii, făcându-i și mai atrăgători. Era cea mai bună idee din lume, deoarece rochia arăta perfect!
Mă întrebam de ce nu am văzut niciodată ceva de genul acesta în magazine. Dar prietena mea a spus că Fly Bra original nu se vinde în magazine și poate fi comandat doar de pe website-ul oficial. Odată, a decis să comande unul mai ieftin din China. Arăta exact ca Fly Bra, dar, de fapt, era doar o imitație. Sânii transpirau abundent din cauză că materialul nu le permitea să respire și, în plus, nici măcar nu stătea pe sâni.
fals

original
A trebuit să comande produsul original din magazinul oficial. L-a purtat și a simțit diferența! A comandat încă unul, dar nu l-a purtat niciodată, deoarece primul era încă în stare perfectă. Apropo, am crezut-o!
Nu mai trebuie să precizez că ziua nunții mele a fost minunată, datorită faptului că eroina principală (adică eu) era într-o dispoziție excelentă. Am auzit atât de multe complimente în acea zi, și nu doar din partea mirelui. Am purtat Fly Bra aproape 12 ore și în tot acest timp, nu am simțit niciun disconfort (fără să mă jeneze, fără presiune, fără durere). Uimitor!
A doua zi, am vizitat website-ul unde se vinde acest produs uimitor și mi-am comandat propriul Fly Bra, pentru orice eventualitate. Acum port Fly Bra cu toate hainele și nu înțeleg cum am putut purta sutienele incomode obișnuite până acum, cu cleme, bretele și multe cusături. Aceasta este povestea mea, doamnelor. Nu repetați greșelile mele! Comandați Fly Bra și purtați-l cu toate hainele: orice îmbrăcăminte va arăta mult mai bine pe voi, vă asigur. Fiți frumoase și seducătoare! Pa, pa!
Sofia Viman
 • Margareta
  17.08.2017
  Oh, rochiile astea de nuntă... Visezi la ele, apoi descoperi că arată oribil pe tine. Eu a trebuit să renunț la rochia visurilor mele din cauză că nu arăta bine în zona pieptului. Și nimeni nu mi-a spus să port Fly Bra...
 • Olivia Bonea
  17.08.2017
  Apropo, Fly Bra este un produs relativ nou. Sutienele similare care se vindeau înainte ca acesta să ajungă pe piață erau pur și simplu inutile. Website-ul pe care l-a menționat Sofia vinde produsul original. L-am purtat cu rochia mea de bal - arată perfect!
 • Liliana
  17.08.2017
  Ești sigură că sânii nu vor transpira când porți acest sutien?
 • Ana
  17.08.2017
  Sânii nu transpiră, dintr-un anumit motiv. Probabil pentru că e făcut dintr-un material de foarte bună calitate. Mă temeam că Fly Bra va aluneca, deoarece sânii mei sunt destul de mari, dar nu, stă exact acolo unde trebuie, e chiar mai bun decât un sutien tradițional.
 • Ilinca
  17.08.2017
  Wow! Nu am auzit niciodată de Fly Bra, dar este exact ce am nevoie, deoarece iubesc să port topuri fără bretele.
 • Maria97
  18.08.2017
  Știu exact cum te-ai simțit, Sofia! Am avut o poveste asemănătoare, doar că nu era rochia de nuntă. Cu toate acestea, am fost foarte dezamăgită. Uitați-vă la aceeași îmbrăcăminte purtată fără Fly Bra și cu el:
 • Sonia
  18.08.2017
  Wow, un efect uimitor! Mă gândesc să comand Fly Bra și eu...
 • Bianca
  18.08.2017
  Am comandat deja unul, dar probabil voi mai comanda încă unul. Ceea ce îmi place cel mai mult este că e atât de ușor de întreținut - nu e nevoie de spălare etc.
 • Natalia
  18.08.2017
  Sunt de acord cu Sofia, Fly Bra este o invenție ingenioasă pentru femei. Mulțumiri din suflet producătorilor săi, din partea tuturor doamnelor!

Comments