Πώς να αποβάλλουμε τα παράσιτα από το σώμα που ζουν σε κάθε ένα από μάς; Οι συμβουλές του παρασιτολόγου Skip to main content

Πώς να αποβάλλουμε τα παράσιτα από το σώμα που ζουν σε κάθε ένα από μάς; Οι συμβουλές του παρασιτολόγου

Ως ένα μικρό πρόλογο της συνέντευξης δίνουμε ένα απόσπασμα από την στατιστική μελέτη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που καταρτίζονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), τα παράσιτα υπάρχουν σε κάθε δεύτερο Έλληνα, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν γι 'αυτό. Τα παράσιτα δεν ζουν μόνο στο έντερο, όπως πολλοί πιστεύουν, το πεδίο διανομής τους είναι μεγάλη και επηρεάζει το δέρμα, καθώς και το συκώτι, την καρδιά, τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Διατροφή τους είναι το ανθρώπινο αίμα. Στους ιστούς και στα όργανα φέρνουν τα τοξικά προϊόντα των ζωτικών λειτουργιών τους. Πώς να αναγνωρίσει κανείς την λοίμωξη των παρασίτων; Πώς να απαλλαγείτε από αυρά μόνοι σας στο σπίτι; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα ζητήσαμε από τον ιατρό-παρασιτολόγο, κύριο Σωτήρη Σκιαδά.

Ζημιές που προκαλούνται τα παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα είναι τεράστιες. Όλα υποφέρονται από αυτά, ιδιαίτερα η ανθρώπινη ανοσία. Ο κύριος σκοπός ττης - να προστατεύει τον άνθρωπο από την εξωτερική επιρροή και εμποδίζει την ανάπτυξη των ασθενειών. Το μολυσμένο ανοσοποιητικό σύστημα όχι μόνο επιτρέπει να εισέλθουν οι προνύμφες στο σώμα, αλλά επίσης δεν μπορεί να σταματήσει την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή τους. Ως αποτέλεσμα - η εκτεταμένη βλάβη οργάνων και ιστών, επειδή οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με παράσιτα έχουν ασθένειες πιο συχνά από τους άλλους.
Τα παράσιτα όχι μόνο βρίσκονται στο σώμα στατικά. Τα ορισμένα είδη απαιτούνται να μετακομιστούν μέσα ιστούς, καταστρέφοντας τα εσωτερικά όργανα. Η κυκλοφορία του αίματος δυσκολεύεται, συστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία - εδώ είναι μια μικρή λίστα με τους λόγους που οδηγούν στην ανάπτυξη πολλών θανατηφόρων ασθενειών.
Αλλά αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα. Χρειάζονται την συνεχή τροφοδοσία, οι παρασιτικοί οργανισμοί καταναλώνουν τα θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία που απαιτούνται από τον ίδιο τον άνθρωπο.Γίνεται η έλλειψη βιταμινών, η οποία οδηγεί στην αναστολή της γενικής κατάστασης του οργανισμού. Η προκύπτουσα κύκλος κάνει την παρασιτική λοίμωξη το οξύτατο πρόβλημα, γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να αρχίσει κανείς την θεραπεία τόσο συντομότερο όσο δυνατό.
Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων μόλυνσης των παρασίτων, από απλή δίψα (όταν αποφασίσετε να πιείτε ένα ποτό του νερού την άνοιξη), και τελειώνει με μια επίσκεψη στο σούσι μπαρ και εστιατόρια (κακή τηγανητά ψάρια και το κρέας), το αποτέλεσμα είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρών παρασίτων που κατέθεσαν στο σώμα σας . Μην ξεχάστε για το απλό πλύσιμο των χεριών πριν το φαγητό.
Δυστυχώς, η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να διαγνώσει την λοίμωξη στα πρώτα στάδια. Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι σε γεωγραφικά πλάτη μας υπάρχουν πάνω από διακόσια είδη των επιβλαβών οργανισμών, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι όλοι που μελετήθηκαν επαρκώς. Και τι μπορούμε να πούμε για αυτά τα παράσιτα που θα περιμένουν τους επισκέπτες σε εξωτικές χώρες. Δεν έχει νόημα να κάνουμε θυσίες σαν ανθρώπινο αίμα και το χρόνο για να μελετήσουμε τα παράσιτα απλά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί κανείς ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία του ανθρώπου είναι παράσιτα που μολύνουν το ήπαρ, την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία του κυκλοφορικού συστήματος, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να διαγνωστεί κανείς τέτοια είδη.

Τι να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πώς να προστατεύουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά σας;

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να παρατηρήσουμε την υγιεινή: να πλένετε τα χέρια σας, τα φρούτα και τα λαχανικά συχνά πριν από το φαγητό. Ωστόσο, η υγιεινή δεν είναι το μοναδικό μέσο, είναι απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει κανείς την εκκαθάριση του σώματος με τη βοήθεια των λαϊκών συνταγών, παραδοσιακών μεθόδων και σύγχρονων φαρμάκων με υψηλή απόδοση. Το μόνο πράγμα που πάντα λέω στους ασθενείς μου να μην παίρνουν τα φάρμακα σε χάπια. Συνήθως, περιέχουν τα ενεργά συστατικά με ισχυρότερες τοξικές ουσίες για παράσιτα και ως εκ τούτου αυτά τα φάρμακα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με ιατρική συνταγή και μόνο μετά από εμπεριστατωμένη διάγνωση.
Τα φυσικά φάρμακα είναι πολύ καλό για τον καθαρισμό του σώματος όπως Bactefort. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του είναι η ισχυρότερη απόδοση και ταυτόχρονα πλήρη ασφάλεια επειδή το φάρμακο αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά. Η θεραπεία πρέπει να διαρκεί 30 ημέρες - αυτό είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ο οργανισμός θα καταστρέψει τις επιβλαβείς προνύμφες και να φέρνει τα μεταβολικά προϊόντα τους από το σώμα. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση ανοσίας, βελτίωση της γενικής κατάστασης του ατόμου, βελτίωση της διάθεσης, η νέα ζωτικότητα. Ο οργανισμός καθαρίζεται από τα παράσιτα και ικανά να εργάζεται περισσότερα και με μεγαλύτερη ένταση. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κανείς κατά την παραγγελία Bactefort, εγώ προσωπικά προτείνω να το παραγγείλετε μόνο απόεπίσημη ιστοσελίδαΠροσοχή στα ψευτικά σε μεγάλους αριθμούς που εκπροσωπούνται στο Διαδίκτυο: στην καλύτερη περίπτωση, η λήψη των φαρμάκων αυτών δεν θα έχει συνέπειες για το σώμα σας, και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να κάνει βλάβη. Bactefort από την επίσημη ιστοσελίδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και είναι κλινικά ελεγμένο, και γι 'αυτό η λήψη του γίνεταο όχι μόνο ως θεραπεία, αλλά και για την πρόληψη της λοίμωξης από τα παράσιτα.
Είναι δύσκολο να διαγνωστεί κανείς την λοίμωξη των παράσιτων στον άνθρωπο, τα κοινά συμπτώματα είναι η κόπωση, ο ερεθισμός, η αϋπνία ή αντιθέτως η υπνηλία. Εάν έναν άνθρωπος έχει ακόμα και την παραμικρή υποψία για ένα από αυτά τα συμπτώματα - πρέπει να αρχίσει όσο το είναι δυνατό την θεραπεία. Το αποτέλεσμα αυτός θα νιώθει αμέσως: βελτιώνεται όχι μόνο η υγεία, αλλά και η εμφάνιση, όπως η βελτίωση του δέρματος, των νυχιών, των μαλλιών κ.λ.π.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε μέρα, το οποίο το παράσιτο βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα, φέρνει την δηλητηρίαση του αίματος και των ιστών και την βλάβη των οργάνων. Μια σημαντική βελτίωση είναι αισθητή αμέσως μετά τις πρώτες ημέρες λήψης του Bactefort. Μετά από όλα, η υγεία ξεκινά από το εσωτερικό με ένα καθαρό σώμα. Και τότε, όπως λένε Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ, έτσι δεν είναι;

Η γνώμη των ειδικών

Ο κύριος Παναγιώτης Συνατσάκης, ο γιατρός-παρασιτολόγος ιατρική εμπειρία: πάνω από 35 χρόνια
Επιμένω σε κάθε θεραπευτική επίσκεψη ασθενών να παίρνουν Bactefort ως πρόληψη. Είμαι βέβαιος ότι ένα τέτοιο απλό φάρμακο θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των μολυσμένων ασθενών.
Η κύρια Κατερίνα Θεοδωρίδου, ο γιατρός-παρασιτολόγος (ιατρική εμπειρία: πάνω από 10 χρόνια)
Η αποτελεσματικότητα του Bactefort ως αντιπαρασιτικό φάρμακο αποδείχθηκε πριν μεγάλο καιρό. Το φάρμακο υλοποιεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία, επιπλέον, αυξάνει την αντίσταση του ανοσοποιητικού συστήματος σε νέους ιούς.
Η κύρια Ελένη Παπαδημιτρίου, ο γιατρός-παρασιτολόγος ιατρική εμπειρία: πάνω από 30 χρόνια
Παίρνω το φάρμακο αυτό, επειδή το συνιστώ στους ασθενείς μου. Η αποτελεσματικότητα του αποδείχθηκε στην πράξη: στο 99% από 100 καταστρέφονται όλα τα παράσιτα που υπάρχουν στο σώμα.
Ρωτήσαμε κάθε γιατρό: "Αν το Bactefort είναι ένα φάρμακο που αποβάλλει τα παράσιτα και δεν βλάπτει το σώμα; " και μας απάντησαν "Ναι, η θεραπεία με το Bactefort δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά ασφαλής".
Να μη ξεχνάτε: τα παράσιτα είναι πολύ επικίνδυνοι! Ξεκινήστε θεραπεία το συντομότερο όσο είναι δυνατό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες!

Πού μπορώ να βρω το Bactefort;

Λόγω των ισχυρών εμπορικών σχέσεων των Ελληνικών φαρμακείων το φάρμακο δεν βρίσκεται στην ανοιχτή λιανική πώληση. Ο μόνος τρόπος για να πάρετε το πακέτο του Bactefort - να κάνετε την παραγγελία στο Διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό ποσό για την παράδοση χωρίς να πληρώνετε το λιανικό ποσό. Είναι σημαντικό ότι η παράδοση γίνεται με πληρωμή με αντικαταβολή: Πληρώνετε για το φάρμακο μόνο μετά την παραλαβή του.
Εξάλλου, μόνο για αναγνώστες του περιοδικού μας στην ιστοσελίδα του επίσημου παραγωγού υπάρχει μια πολύ ευνοϊκή έκπτωση. Ο αριθμός των διαφημιστικών πακέτων είναι περιορισμένο, αλλά μπορείτε ακόμα να πάρετε Bactefort για μισή τιμή!

Comments