Kako mi je masturbacija pomogla da povećam penis! Skip to main content

Kako mi je masturbacija pomogla da povećam penis!

Ćao svima! Danas ću pisati o veoma osetljivoj temi koja je važna svakom muškarcu.
U srednjoj školi svi muškarci iz odelenja su išli na plivanje. Bili smo visoki i jaki sportisti, međutim, ja sam se mnogo razlikovao od njih. Imao sam mali penis koji je u erekciji bio dug jedva 9 cm.
Svi su me ismejavali. Osećao sam se užasno. Imao sam ozbiljne komplekse zbog malog penisa koji je stvarno bio manji nego kod svih školskih drugara.
Nadao sam se da će vreme i seksualna aktivnost promeniti sve, ali to se nije desilo. Svaka devojka sa kojom sam spavao je primetila da mi je mali a neke su se čak jedva suzdržavale od smeha. To je jako loše uticalo na moje samopouzdanje.
Izolovao sam se i prestao da se udvaram devojkama. Želeo sam da budem pravi muškarac ali, prisećajući se prošlih iskustava, znao sam da devojke mogu jedino da mi se smeju i nemoguće je da imamo dobar seks.
Ipak, hormoni u mom telu su radili. Počeo sam da gledam porniće i često sam masturbirao. Jedno veče sam se vratio sa posla i počeo da tražim po internetu korisne savete kako da povećam penis za nekoliko dana i da li je to uopšte moguće, Nakon nekoliko sati potrage, ugasio sam računar. Razmišljao sam o odlasku kod lekara i mogućnostima operacije koju verovatno ne bih mogao sebi ni da priuštim. Međutim, jedan link me odveo na službeni sajt proizvoda koji se zove Titan Gel. Iskustva i komentari korisnika su potvrđivali da, ukoliko se koristi pravilno, ovaj proizvod može da poveća penis za najmanje 2,5 cm u samo nedelju dana. Također, video sam i uputstvo za korišćenje koje se sastojalo od masturbacije sa Titan Gelom. Nakon 3 dana masturbiranja sa ovim gelom, primetio sam da mi se penis povećao za 3 cm. Sledeće nedelje moj penis je bio veći za 10 cm.
Nakon 2 meseca, moj penis je, umesto oskudnih 20 cm, bio dug pristojnih 35 cm!
Sve ovo je bilo moguće ostvariti zahvaljujući Titan Gelu. Želim da naglasim da je cena Titan Gela povoljna svima i jednaka je ceni nekoliko bioskopskih karata. Efekat je toliko moćan da nema potrebe za operacijom. Možda se pitate šta je osnovni princip ovog proizvoda? Pažljivo sam istražio princip delovanja ovog gela i shvatio da prirodni sastojci koje sadrži poboljšavaju cirkulaciju krvi u penisu i do 20 puta! Moram da napomenem da veličina penisa zavisi od spužvastih i kavernoznih tela.
Zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji krvi, penis se povećava. Titan Gel također povećava proizvodnju testosterona koji deluje slično kao i hormon rasta!
Srećan sam što sam se brzo i jednostavno rešio problema koji me mučio. Sada me devojke proganjaju! Ujutru mi se zahvaljuju za odlično provedenu noć!

Comments