Miss-Universum je odstranila vse izrastline s svojih nog brez operacije Skip to main content

Miss-Universum je odstranila vse izrastline s svojih nog brez operacije

Ena od najlepših žensk na svetu in imetnica statusa "Miss Universum" je za naše uredništvo povedala, da celo njena lepota potrebuje trajno nego. Če je poleg videza na kocki tudi zdravje, je treba ukrepati hitro in natančno. Tako je Oksana začela s pripovedovanjem svoje zgodbe o zmagi nad najpomembnejšo težavo vsake ženske – valgusno deformacijo stopala ali valgusno stopalo, kot ga običajno imenujemo. Torej, to je njena zgodba.

Kako pozdraviti valgusno stopalo v samo 5 dneh

Kot veste, mi moj način življenja narekuje, da sem vse dni v tednu in kadar koli videti 100 %. Brez finih čevljev s petkami v tem smislu ni mogoče shajati. Nam dekletom je še zlasti všeč, da nas pogledajo, in status "Miss Universum", četudi je že nekaj let od tega, me zavezuje, da vedno ustrezam visokim standardom.
Ker je vedno treba nositi čevlje z visokimi petkami, v prstih občutiš neprijetno utesnjenost, ker jih stiska, vendar to še ni najhuje. Petke so glavni razlog za nastanek deformacije prstov. Dekleta smo pripravljena, da v imenu lepote prenesemo kakršno koli nelagodje. Da, lepota zahteva žrtvovanje, vendar takšno žrtvovanje je imelo zame resne posledice.
In te posledice so nastale veliko hitreje, kot sem lahko pričakovala. Pri meni je prišlo do deformacije stopala. Najprej je nastal mali vozliček, ki me ni preveč vznemirjal. Vendar ko sem s težavo obula svoje najljubše čevlje in je vsak korak spremljal neznosen pekoč občutek, ki je vplival na celotno telo, sem razumela, da je resno in da gre za moje zdravje. Morala sem preklopiti na balerinke in oblačiti dolge obleke, da ljudje niso videli pomanjkljivosti mojih nog.
Oksana je skrivala svoje noge

Česa vsega nisem poskusila

Nožne kopeli, vlažne hladilne obveze, fizioterapijo in še veliko več. Dnevno sem hodila na masažo nog, mazala z mazili, vendar se je stanje poslabševalo. Nato sem v Nemčiji obiskala ortopeda. Njegova diagnoza je bila jasna - potrebna bo operacija. Vendar tega nisem smela dovoliti. Iti pod nož, četudi le za zdravljenje svoje noge, - na to nisem bila pripravljena. Žalostna sem se vrnila v Moskvo.

Nepričakovan nasvet

Ko sem se srečala s prijateljicami v kavarni, sem spregovorila o svoji težavi in kmalu sem ugotovila, da nimam samo jaz težav z izrastlinami na nogi. Moja dobra prijateljica, pevka, je priporočila preprosto metodo, ki ji je po njenih besedah vrnil občutek za življenje! Več let je trpela zaradi valgusnega stopala, dokler ni naletela na pripomoček z imenom ValgoSocks. To je obveza, ki jo položiš na nogo čez noč. S tem se je trpljenje moje prijateljice končalo.
Najprej sem bila skeptična, saj mi je celo v Nemčiji več zdravnikov dejalo, da je operacija moja edina rešitev težave, ona pa mi ponuja neko čudno obvezo. Vendar je telefonski pogovor nekaj dni kasneje odgnal vse moje dvome. Pogovarjala sem se z drugo prijateljico, ki je pri nas zelo znana oseba, in je vse potrdila. Svoje valgusno stopalo je tudi pozdravila s pomočjo nogavic ValgoSocks v manj kot enem tednu!
Ker nisem več želela oklevati, sem odprla uradno spletno stran prodajalca obvez ValgoSocks in jo naročila. Imela sem srečo, da so imeli ravno akcijo, in sem kupila ValgoSocks s 50-odstotnim popustom. Kot so mi zaposleni v prodajalni povedali, obveza ne vzpostavi samo pravilne oblik stopala med spanjem, ampak jo lahko nosiš tudi podnevi. Poleg tega lajša tudi neznosne bolečine med nošenjem čevljev.
V 3 dneh sem prejela obvezo ValgoSocks. Še isti dan sem jo začela nositi! Dan in noč sem se trudila, da ne bi pozabila namestiti obveze ValgoSocks. Čudno, vendar sem se že prvi dan počutila na svojih petkah bolje in tudi peklenske bolečine ni bilo več, ki sem jo morala pred tem prenašati nekaj mesecev! Seveda je nelagodje ostalo, vendar je bila razlika ogromna!

To je to!

Že po 5 dneh je bolečina povsem izginila in vozliček se je zmanjšal za tretjino! Do popolnega izginotja je bila še dolga pot, vendar sem lahko že tisti trenutek mirno obula svoje najljubše čevlje.
Valgusno stopalo je po nekaj dneh izginilo!
V treh tednih se nisem več ločila od ValgoSocks, dokler oblika stopala ni postala povsem normalna. Brez prijateljičinega nasveta bi bila izgubljena. Počutim se, kot bi spet bila stara 20. Ne morem sedeti pri miru. Zdaj je pomembno, da ohranim rezultate.
Dekleta, žal vas bo ta težava prej ali slej doletela, jaz pa želim, da poznate način za njeno odpravo. Obveza ValgoSocks je resnično najboljša rešitev. Razveseljiva je zlasti njena mala nizka cena, ki pa vseeno omogoča rešitev težave.
Naročite ValgoSocks samo prek uradne spletne strani ValgoSocks. To priporočamo jaz in moje prijateljice.
Z ljubeznijo, vaša Oksana.
P.S. Pred kratkim sem z eno drugo revijo govorila o zmagi nad deformacijo noge. V nekaj mesecih se je name obrnilo kozmetično podjetje, bilo mi je rečeno, da so pri tem, da me bodo tožili, ker sem zvabila vstran njihove stranke! Kot se je izkazalo, se to podjetje (ne bom navedla imena, da ne bom znova prejela grozečih klicev) specializira za odpravljanje valgusne deformacije palca, in odkar se je pojavil moj intervju, se je več kot polovica njihovih strank odločila poskusiti mojo metodo, da nekoliko počakajo z operacijo, da jim ne bi bilo treba iti v bolnico! To pomeni, da jim je povoj resnično pomagal, in zdravljenje več niso potrebovali.
Seveda me niso tožili, in zakaj bi me? Povedala sem le, da obstajajo boljše metode zdravljenja deformacije palca, kot je operacija. ValgoSocks je očitna potrditev tega. Ostanite zdravi!

Comments