Svetovni prvakinji je uspelo znebiti težav s krčnimi žilami samo v enem tednu. Strokovna metoda! Skip to main content

Svetovni prvakinji je uspelo znebiti težav s krčnimi žilami samo v enem tednu. Strokovna metoda!

Mogoče je zdraviti krčne žile, tudi če se ukvarjate s športom, in tudi če so vaše noge ves čas napete, vem to iz lastnih izkušenj. - Potjuje Marina Volkova.
Marina Volkova je znana telovadka.
Marina Volkova je znana ruska mlada telovadka, ki je že večkrat postala svetovna prvakinja na svetovnem prvenstvu All-around. Marina je dosegla rekord, je najmlajša telovadka, ki je osvojila zlato medaljo na svetovnem prvenstvu "All-around.
- Marina, to je tvoj rekord , ti si najmlajša telovadka, ki je osvojila zlato medaljo na svetovnem prvenstvu All-around!!! Povej nam nekaj o svoji službi.
- Ritmična gimnastika je najlepši šport od ženskih športov. Seveda to je predvsem veliko dela, morate veliko trenirati, ker je vsako gibanje za opravljanje neverjetno težko. Ne morem si privoščiti da se vrnem domov, če nisem izpolnila vseh gibanj, katerih izvajanje ni bilo všeč trenerju. Treniram približno 5-6 ur na dan.
- Marina, treniraš izjemno veliko. A si kdaj imela probleme z zdravjem, ki so bili povezani z podobnim naporom?
- Seveda, vsaka vaja vpliva na zdravje in telo. Po letu in pol treningov sem pridobila krčne žile. Moje noge so izgledale grozno! Boljše bi bilo, da bi pozabila na to! Moje žile so bile otekle in modre, sem začutila močno bolečino!
Marina se ukvarja z gimnastiko od otroštva (slika: osebni arhiv)
In tu je to, kar je postalo rezultat teh let, med katerimi sem se ukvarjala z gimnastiko (slika: osebni arhiv)
- Lahko si zamislim, kako si sanjala da se tega znebiš!
- Ja, poskusila sem vse, kar se le dalo ! Drage procedure in zdravljenje v tujini. Seveda sem se obrnila tudi na ljudsko medicino. Celo sem se odločila za operacijo, ampak se na koncu nisem mogla ukvarjati s športom zelo dolgo.
- In kakšni so bili rezultati ?
-Ni bilo nobenih uspehov. Na začetku je vse bilo kar dobro, kot da je vse uspelo, ker so vsi simptomi, ki sem jih imela, izginili, vendar so se kmalu vrnili nazaj. Včasih je bilo celo hujše. Na žalost, nisem vedela kaj naj naredim : Nisem mogla trenirati in nikakor nisem mogla izboljšati situacije:...
S kolegico in prijateljico po treningu Elizaveto Pinčuk.
- Kaj bi lahko povedala glede operacije, ki si jo imela?
- Kaj naj povem, to je najboljša metoda od teh, ki sem jih poskusila. Ampak je to dober način, samo če je brezplačen, zdaj pa je to zelo drago za navadne ljudi. In seveda je to izguba časa, dolgo časa ne smeš trenirati. To je zelo drago, ni primerno za vse. Jaz pa osebno ne morem zamuditi toliko treningov in prvenstev. Torej, tako bi lahko takoj končala svojo športno kariero. Enkrat sem poskusila, dovolj je bilo! In potem, operacija ne rešuje problema, samo olajuje bolezen za nekaj časa.
- No, ko zdaj gledam tvoje noge, lahko vidim, da si našla pravo rešitev za ta problem...
- Ja, moja kolega in najboljša prijateljica, moj nasprotnik, saj jo tako kličejo, Elizaveta Pinchuk mi je pomagala. Enkrat mi je dala škatljico med treningom in rekla: «Jemlji to kot kurs! Potrebujete te tu, ne pa v bolnišnici!"
Rezultat po operaciji (druga slika), rezultat po kremi (tretja slika).
- A je tega bilo dovolj, da se zdravijo krčne žile?!
- A lahko v to verjameš?! Krema, ki mi jo je priporočila Elizaveta, je res pomagala!
- In kakšen je način? Povej nam svojo skrivnost!
-Tu ni nič skrivnosti! To je bila posebna krema za zdravljenje krčnih žil Varicobooster , to je japonski izdelek japonske tehnologije, ki je nastal v sodelovanju z evropskimi znanstveniki. Velja za najvarnejši način za zdravljenje krčnih žil zaradi svojih sestavin. Sestavine so popolnoma naravne.
Z reprezentanco po nastopu na svetovnem prvenstvu All-around.
- A si se res znebila vseh teh problemov s pomočjo samo te kreme? Kako deluje?
- Iskreno povem, sem uporabljala samoVaricobooster! (ride, ndr). Ta čudovita krema se bori proti problemu stabilno, stabilizira krvni obtok in zmanjšuje tlak v venah. Pomaga mi zelo po daljših treningih!
Ne vem vsega o fiziologiji, ampak je zame pomembno, da zaradi te kreme, sem se znebila problema! Če želite, lahko več izveste o tem produktu na spletni strani proizvajalca
Profesionalna krema rešuje probleme s krčnimi žilami Varicobooster
- Marina, koliko časa potrebujete da se znebite problema z krčnimi žilami? Koliko časa je treba uporabljati Varicobooster ,da se vidi rezultat?
- Treba da jo uporabljate dvakrat na dan: zjutraj in zvečer pred spanjem.
Ne boš mi verjela, ampak sem opazila izboljšanje že po treh dneh ! Nisem že imela oteklin in noge so boljše izgledale! Dobro sem se počutila po treningih.
Marina Volkova
- Torej si že po treh dneh opazila rezultate?
- Ja. Še čez 2 dni sem opazila, da se žile skoraj ne vidijo na nogah! Zdaj pa bi lahko delala kot manekenka!
- Koliko časa pa si potrebovala da bi si popolnoma ozdravila noge?
- Nisem štela, koliko točno dni, rekla bi teden. Potem sem nadaljevala s kremo, kar 3-4 dni, ker sem se bala, da izgubim rezultate
Ampak sem se zmotila! Žile na nogah me niso motile. Pozabila sem na to in sem začela novo življenje ! (Se smeje)
Marina Volkova
- A bi rada kaj dodala za naše bralke?
- Jaz bi rada povedala, da to ni le mešanica različnih snovi, ki so deli te čudovite kreme, ki zdravijo vse težave, povezane s krčnimi žilami. To, kar so sestavine, znanstveniki ustvarjajo s pomočjo edinstvene tehnologije, tudi jih nekako posebno fiksirajo. Zato pazite, obstaja veliko ponaredkov! Pomembno je, da kupite kremo, ki je opravila vse certificiranje: kupujem jo samo na uradni spletni strani proizvajalca. To je učinkovito sredstvo, ki ima garancijo 100%, to ni ponaredek.
Želim vam najte sebe, in zmagati ta problem z krčnimi žilami! Vse bo dobro, samo verjemite v to! Самая лучшая награда, это чувствовать себя хорошо. Kako je to dobro, ko se zbudiš in si dobre volje. In je pomembno tazumeti to, da to vi sami delate, vsega ste zmogljivi!
Upam, da bodo moje iskušnje vam pomagali in vam dajo moči, da premagate bolezen! Želim vam uspehe v borbi proti krčnim žilam!
12.09.2017                 
 

komentarji

5 minut nazaj
Zdravo, Marina, zelo si dobra punca in nadarjena telovadka! Tvoja zgodba me je zelo motivirala in navdušila! Imam iste težave z žilami na obeh nogah, desna pa je v hujšem stanju: Od pasa do kolena me boli, zvečer pa se komaj držim, tako me boli. Nisem se še naročila pri zdravniku, rada bi se sama ozdravila. Potem pa bom napisala, kako in kaj gre
7 minut nazaj
Hvala, Marina! Včeraj sem dobila pošiljko. Vse je dobro. Zdaj sem začela uporabljati. Čakam na rezultate v 5 dneh !
11 minut nazaj
Morate nositi nizko peto, ali pa vsaj nižjo. Takšni problemi z žilami so ponavadi zaradi visokih pet! Mislite samo na to, kako bi si kupili lepo obutev, potem pa vas noge grozno bolijo.
16 minut nazaj
Čao Marina! Naročila sem kremo.
komaj čakam da dobim svojo pošiljko! :)
17 minut nazaj
Hčerka mi je to kremo prinesla iz Japonske, tu ni nič novega!
18 minut nazaj
Super! Naročila sem jo že in zdaj jo uporabljam. Čez par dni bom kaj napisala o svojih rezultatih.
20 minut nazaj
Sredstvo ni novo, vsi ga poznajo. Pred dvemi leti se je moja mama znebila teh problemov z žilami prav zaradi njega
21 minut nazaj
V ZDA uporabljamo to kremo že kar 5 let! Punce iz službe so podobne holivudksim zvezdnicam!
23 minut nazaj
Pozdravljeni... uporabljam kremo že 3 dni in ne vem, kako bi lahko izrazila svojo zahvalo! Hvala Marina!!! Imam nove noge!
24 minut nazaj
Minili so samo 4 dni in že vidim rezultat! Res imam lepše noge! Zelo sem srečna!
25 minut nazaj
Kupila sem kremo in jo obožujem! Minil je samo teden in vse je postalo veliko boljše. Kdo bi mi rekel, nisem tega pričakovala... še posebej, ko veš, koliko stane, to je res neko darilo.
34 minut nazaj
Marina, poznam to kremo že nekaj časa, kupila sem jo že zdavnaj na Kitajskem. Izginili so problemi z žilami , čudež je, a ne? Priporočam! Vsem!
39 minut nazaj
Moj mož je zelo srečen! Pravi, da se moram udeležiti tekmovanja "Miss Lepe Noge", ha
41 minut nazaj
deluje, naročila sem jo na uradni spletni strani brez predplačila , pošiljko sem dobila v 6 dneh. Žile so se umaknile že v enem tednu.
44 minut nazaj
Nisem edina! Znebila sem se tega problema z nogami samo v enem tednu. Do zdaj sama ne morem verjeti v to:-D
49 minut nazaj
Noge me ne bolijo in lepo izgledajo!! Super! Priporočam vsem puncam !
50 minut nazaj
jaz tudi poznam Varicobooster . Moja teta že ne trpi zaradi bolečin v nogah (-;
51 minut nazaj
Čao! Ta krema je najboljši način, čakal sem samo en teden da bi rešila ta problem .
54 minut nazaj
Je res bomba! Moje noge so zdaj zdrave in lepe! Pošiljko sem dobila samo v treh tednih.
uro nazaj
Dobro jutro, gospe! Moja žena je kupila to kremo in zdaj so njene noge res idealne! Ne morem povedati, kako sem srečen zaradi tega ! Priporočam!
uro nazaj
nič novega ! Vsaka ženska pozna to kremo: če pa je ne pozna, to pomeni, da se ne želi znebiti svoje bolezni.
uro nazaj
Hvala za članek. Marina si najboljša ! Upam, da boš imela uspećno kariero! Že naročam kremo.
2 uri nazaj
To je to, kar sem si želela! Vsakdo bo ljubosumen!
2 uri nazaj
Na Kitajskem vsi uporabljajo to kremo, super je, zelo je učinkovita! Kot vedno smo zadnji, da kaj podobnega dobimo, čakamo stoletje, vsi že to imajo...Comments