Svjetska prvakinja riješila je problema s proširenim venama samo za tjedan dana. Profesionalan način! Skip to main content

Svjetska prvakinja riješila je problema s proširenim venama samo za tjedan dana. Profesionalan način!Moguće liječenje proširenih vena, čak i u sportu, pa čak i ako su noge stalno u napetosti, znam to iz svog vlastitog iskustva. - potvrđuje Marica Vukčić.
Marica Vukčić – poznata gimnastičarka.
Marica Vukčić poznata hrvatska, mlada gimnastičarka, koja je u više navrata postala svjetski prvak na Svjetskom prvenstvu All-around. Marica je uspostavila rekord, ona je najmlađa gimnastičarka koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu All-around.
- Marica, to je tvoj rekord, ti si najmlađa gimnastičarka, koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu All-around!!! Recite nam nešto o svom radu.
- Ritmička gimnastika je najljepša vrsta ženskog sporta. Svakako, to je ogroman rad, potreban je stalni trening, pošto svaki pokret je nevjerojatno težak. Ne mogu da se vratim kući, ako ne ispunim celi svoj dnevni program i svi elementi, koji se ne sviđaju treneru. Treniram se oko 5-6 sati na dan.
- Marica, imaš mnogo treninga. Jeste li ikada imali zdravstvenih problema sa takvim opterećenjima?
- Naravno, svaka vježba utječe na zdravlje i tijelo. Nakon jedan i po godina treninga, počela sam da patim od proširenih vena. Moje noge su se izgledale grozno! Bolje je da ne zapamtite ovo! Moje vene su bile natečene i plave, osječavala sam jaku bol!
Marica bavi se gimnastikom od djetinjstva (Foto: osobna arhiva)
I to je ono do čega došlo tijekom vremenskog razdoblja da sam se bavila gimnastikom (Foto: osobna arhiva)
- Mogu da zamislim kako si htila da riješi ovaj problem!
- Da, pokušavala sam sve što mogla! Skupi postupci i liječenje u inozemstvu. I, naravno, nisam zaobišla tradicionalnu medicinu. Čak sam pristala na operaciju, ali na kraju nisam mogla tada da se bavim sportom duže vrijeme.
- A kakvi su bili uspjesi?
- Apsolutno nisam imala uspjeha. Na početku, kao da je sve bilo u redu, kao da je sve postalo normalno, pošto simptomi su nestali, ali uskoro sve se vratilo. Ponekad čak se i pogoršavalo. Nažalost, nisam znala šta da radim: nisam se mogla tada trenirati i nikako ne mogla poboljšati situaciju: ...
Sa kolegom i drugaricom za trening Blaženkom Krstić.
- A šta misliš o operaciji, koju si preživjela?
- Kako da vam kažem, to je bio najbolji način od svih koji sam pokušala. No, to je dobra metoda samo ako je to besplatno, i vrlo skupo za obične ljude. I naravno, to je gubitak vremena, dugo vreme ne mogu da treniram. To je vrlo skup način, nije za svakoga. I osobno ja ne mogu da propustim toliko treninga i prvenstva. Samo da tako će odmah postati kraj moje sportske karijere. Jednom sam probala i dosta! I općenito, operacija ne riješava problem, jednostavno olakšava bolest za neko vrijeme.
- Pa, gledajući na tvoje noge, mogu da zamislim da si na kraju našla rješenje ovog problema...
- Da, moja kolega i najbolja drugarica, moj protivnik, kako neki kažu, Blaženka Krstić mi je pomogla. Nekada, dala mi je kutiju za vrijeme treninga i rekla: „Uzmi tijek liječenja sa ovim! Treba ti nam ovdje, a ne u bolnici!"
Rezultat nakon operacije (druga slika), rezultat nakon krema (treće foto).
- Zar je toga bilo dovoljno za liječenje proširenih vena?!
- Možete li vjerovati u to?! Krema koju mi je savjetovala Blaženka stvarno pomogao!
- Dakle, što koji je to način? Recite nam tajnu!
- Tu nema tajni! To je bio stručna krema za liječenje vena Varicobooster , to je proizvod japanskih tehnologija, razvijen u suradnji s europskim znanstvenicima. Smatra za najsigurniji način za liječenje proširenih vena, zbog svojih članova. Sastav je potpuno prirodni.
Sa reprezentacijom nakon istupanja na svjetskom prvenstvu All-around.
- Ti si stvarno riješila problem samo pomoću krema? Kako to radi?
- Da budem iskrena, ja sam koristila samo Varicobooster! (ride, ndr). Ova prekrasna krema bori sa problemom stabilno, stabilizira krvotok i smanjuje pritisak u venama. To mi mnogo pomaže nakon dugog treninga!
Ne znam sve o fiziologiji, ali ono što je važno za mene, da je zahvaljujući ovom kremu sam riješila taj problem! No, možete naučiti ako želite više o ovom proizvodu na stranice proizvođača.
Stručna krema, koja rješava probleme proširenih vena na nogama Varicobooster
- Marica, koliko je potrebno vremena kako bi riješili ovaj problem s venama? Koliko dugo treba koristiti sredstvo Varicobooster , za postizanje rezultata?
- Mora se koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer prije odlaska u krevet.
Nećete vjerovati, ali sam vidila poboljšanja već kroz 3 dana ! Edemi su nestali i noge već izgledaju dobro! Osjećavala sam se vrlo dobro nakon treninga.
Marica Vukčić
- Znači, već nakon 3 dana, ti si primijetila poboljšanja?
- Da. Nakon još 2 dana primijetila sam da su vene teško vidjeti na nogama! Sada lako mogu da radim kao model!
- Koliko ste vremena proveli, kako bi ste u potpunosti izliječlii svoje noge?
- Nisam uzimala u obzir koliko dana, ali približno oko tjedan dana. A onda, nastavila sam koristiti kremu za 3 - 4 dana, jer sam se bojala da će rezultat nestati
Ali ja sam pogrešila! Vene na nogama prestali da me smetaju. Potpuno sam zaboravila na to i započela novi život! (Osmeh)
Marica Vukčić
- Želiš li da nešto poželiš našim čitateljima?
- Želim da kažem da ovo nije samo mješavina različitih tvari, koji su sastavni dio ovog predivnog krema tretira sve probleme povezane s proširenim venama. Činjenica je da dio znanstvenika stvorio to kroz jedinstvenu tehnologiju i smatraju ih jedinstvenim. Zato pazite, postoji mnogo krivotvorina! Važno je kupovati kremu koja je prošla certifikaciju: Ja ga kupujemi samo na službenoj stranici proizvođača. To je učinkovit proizvod s jamstvom i na 100%, to nije varanje.
Želim vama da pronađate sebe, i da riješiti ovaj strašan problem od proširenih vena! Sve će biti u redu, glavna stvar je vjera! Najbolja nagrada da se osjećate dobro. Kako je dobro probuditi u dobrom raspoloženju. I najvažnija stvar je da shvatite da ste to učiniti sami, možete!
Nadam se da će moje iskustvo pomoći i dati vam snage za prevladu bolesti! Želim vam sreću u borbi protiv proširenih vena!
17.09.2017

Comments