Ο Διάσημος Έλληνας διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος μιλάει για την αποτελεσματική απώλεια βάρους Skip to main content

Ο Διάσημος Έλληνας διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος μιλάει για την αποτελεσματική απώλεια βάρους


Η συνωμοσία της βιομηχανίας αδυνατίσματος αποκάλυψε ο Έλληνας γιατρός-διατροφολόγος   Γιώργος Μουλίνος.   Τις προάλλες ο διατροφολόγος έκανε μια συγκλονιστική δήλωση:  "Ο αθλητισμός και οι δίαιτες είναι επιβλαβής για την υγεία!".
Τα τελευταία χρόνια ο κ. Μουλίνος αφιέρωσε στην μελέτη της επίδρασης του αθλητισμού και των συνηθειών διατροφής στο ανθρώπινο σώμα, έκανε δοκιμές, έκανε εξετάσεις και πειράματα.   Το τελευταίο του πείραμα για τη μείωση του βάρους   ονομάστηκε  Chocolate Slim και προσέλκυσε περίπου 50 γυναίκες διαφορετικής ηλικίας, το βάρος των οποίων υπέρβαινε τα 80 κιλά.   Τις συμμετέχοντες χώρισαν σε δύο ομάδες: μερικές από αυτές ενεργά ασχολούτανε με τον αθλητισμό και καθότανε στην δίαιτα, οι άλλες έτρωγαν ό, τι ήθελαν, έκαναν το συνήθη τρόπο ζωής, αλλά κατανάλωναν το  Chocolate Slim.
"Εμείς δουλέψαμε πολύ και τώρα μπορούμε με βεβαιότητα να δηλώσουμε ότι   ο αθλητισμός και η νηστεία, είναι επιβλαβείς για την υγεία. Ίσως, στην αρχή των μαθημάτων, θα σας φαίνεται ότι το άθλημα έχει θετική επίδραση στο σώμα και το οργανισμό σας. Θα αισθανθείτε πιο δυνατός, το σώμα σας θα σας φαίνεται πιο σφιχτό και θα σας φανεί ότι έχετε χάσει βάρος εάν κιλό ή ίσως και δύο. Αλλά όλα αυτά είναι μόνο προσωρινές ενδείξεις, που προκαλούνται από αφυδάτωση μετά την προπόνηση. Έχετε δει έστω και έναν υγιή αθλητή; Αν αρχίσουμε να απαριθμήσουμε τις αρρώστιες τους, το χρόνο μέχρι το βράδυ δεν θα είναι αρκετό. Πολύ διαφορετικά είναι τα πράγματα με τη διατροφή, φαινομενικά, όπως η τακτική κατανάλωση του Chocolate Slim  ? μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά κυριολεκτικά  μετά από ένα μήνα πειράματος και στην δεύτερη ομάδα έχουμε παρατηρήσει την απότομη μείωση του βάρους  Τους συμμετέχοντες μας, τόσο απότομη, που θέλαμε ακόμα και να αναστείλουμε το πείραμα. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά." - λέει ο Γ. Μουλίνος

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ

Η Ι ομάδα – οι ασκήσεις του σπορ τις 3 φορές /εβδομάδα, η κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 1500 kcal/ ημέρα : Το 84% των συμμετεχόντων I ομάδας δεν μπορέσαν να μειώσουν το βάρος τους, ενώ το 36% από αυτούς ακόμη και βάλανε το βάρος κατά τη διάρκεια του πειράματος. 
Οι διαγωνιζόμενοι πρώτα αισθανθήκανε καλά, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες έντονων προπονήσεων και των περιορισμών στη διατροφή τους η κατάσταση άρχισε να επιδεινωθεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους ήταν κάθε φορά όλο και χειρότερα, έπεφταν σε κατάθλιψη, μαλώνανε και συνεχώς ήταν θυμωμένοι λόγω της έλλειψης θρεπτικών ουσιών και ενεργών μαθήματων στην αίθουσα. Στους συμμετέχοντες άρχισαν να πονάνε και να λεπταίνουν τις αρθρώσεις, η καρδιά άρχισε να λειτουργεί σποραδικά, η πλάτη συνεχώς πονούσε. Και το πιο σημαντικό – το βάρος τους είτε σταθερά στεκότανε σε μια ένδειξη, είτε μετά από μείωση και πάλι παίρνανε βάρος, περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίσαμε ότι θα είναι τόσο απότομα.  
Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων  ΙΙ ομάδας

Μαρία, 24 ετών. Βάρος μέχρι 80 κιλά , βάρος μετά - 51 κιλά 
      Αλίκη, 36 ετών. Βάρος μέχρι – 118 κιλά, το βάρος μετά  - 60 κιλά
ΙΙ ομάδα – ο καθιστικός τρόπος ζωής, η απεριόριστη κατανάλωση kcal την ημέρα, 2 φορές την ημέρα Chocolate SlimΤο 92% των συμμετεχόντων χάσανε πάνω από 12 κιλά, το 68% από αυτούς πάνω από 20 κιλά στο πρώτο μήνα του πειράματος.
Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς αντίθετα, σε σύγκριση με την I ομάδα. Ήδη από τις πρώτες ημέρες της λήψης  Chocolate Slim  Οι συμμετέχοντες ένιωσαν την ευκολία, άμεσα σημειωθήκαν ότι επιτέλους απαλλάχτηκαν από αυτή τη μόνιμη επιθυμία να τρώνε, οι μερίδες έγιναν σημαντικά μικρότερες σε όγκο. Και μετά τα κιλά τους άρχισαν γρήγορα να λιώσουν. Ήταν τόσο ραγδαία που φοβηθήκαμε σε ένα τέτοιο γρήγορο αποτέλεσμα. Μαζί με αυτό   δεν έιχαν περιορίσει τον εαυτό τους σε τρόφιμα, αλλά μόνο διαλυθήκαν σε ένα ποτήρι με νερό  Chocolate Slim και έπιναν 2 φορές την ημέρα.
Ήδη μετά από μια εβδομάδα η ολόκληρη ομάδα σημείωσε, ότι   χάθηκε το αίσθημα της πείνας, το οποίο τους έκανε να τρώνε τις μερίδες 2-3 φορές περισσότερα από τις κανονικές, μαζί με την εξάρτηση από τα τρόφιμα έφυγε και η λαχτάρα για γλυκά. Το χρώμα του προσώπου τους   έγινε υγιής, η διάθεση πάντα ήταν πολύ ανεβασμένη, το σώμα εμφανώς έσφιξε, το λίπος πρώτα διαλύονταν ακριβώς σε εκείνα τα μέρη, όπου πιο γρήγορα εμφανιζότανε (η κοιλιά, οι γοφοί), δηλαδή, οι θέσεις της ταχείας συσσώρευσης λίπους ενεργοποιούταν πρώτα. Σχεδόν όλοι κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα αλλάξαν τα ρούχα τους για 2 νούμερα μικρότερα και  κάθε εβδομάδα που περνούσε έχαναν ακόμα ένα μέγεθος τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ

Και όλα αυτά χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των συστατικών στη σύνθεση του, η δράση των οποίων μπλοκάρει επιπλέον  ? θερμίδες σας, επιταχύνει το μεταβολισμό, καίει το λίπος στις προβληματικές περιοχές.  Εμείς φοβηθήκαμε, νομίζοντας ότι δεν θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα του πειράματος, γιατί αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την ολόκληρη τη βιομηχανία αδυνατίσματος, αλλά το κοινό έδειξε ενδιαφέρον και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τα μάτια στους ανθρώπους σε αυτό το φαινόμενο!
Chocolate Slim – αυτό είναι ένα εντελώς οργανικό προϊόν, το οποίο συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, στην αποβολή των τοξινών και να δώσει ένα τόνο στο σώμα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Ο καθένας από την ομάδα των συμμετεχόντων ο οποίος λάμβανε το σύμπλεγμα αδυνάτισε πάνω από 20 κιλά, ενώ κάποιοι δεν υπολογίζανε τέτοια στοιχεία και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτούς.  Με τις μελέτες μας ενδιαφέρθηκαν οι επιστήμονες-συνεργάτες από άλλα πανεπιστήμια, οι διατροφολόγοι και οι απλοί άνθρωποι. Δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι  ο συνδυασμός των απλών μέσων δίνει τέτοιο αποθαρρυντικό αποτέλεσμα.
Όλα τα μέλη της Ι ομάδας, βλέποντας τα αποτελέσματα των φίλων τους, σύντομα εγκατάλειψαν τον αθλητισμό και την πείνα και άρχισαν να λαμβάνουν Chocolate Slim και ούτε μια φορά γι’ αυτό δεν το μετάνιωσαν!  Εμείς ανοίξαμε ένα νέο τρόπο αδυνατίσματος του 21ου αιώνα, σύγχρονο και προσαρμοσμένο στις σημερινές πραγματικότητες! Έχουμε ήδη εγκαταστήσει την παραγωγή  Chocolate Slim και την προμήθεια του στη Ελλάδα, σε σχέδια είναι για να εισέλθουμε στη διεθνή αγορά, η ζήτηση είναι πρωτοφανή, οι άνθρωποι παραγγέλνουν με πολλαπλές συσκευασίες για τον εαυτό τους και την οικογένεια, στέλνουν στους φίλους τους σε άλλες χώρες, έχουμε κατακλυστεί με ευχαριστήρια γράμματα.

Comments