Rahsia tahan lama dan zakar besar seorang lelaki berusia 70 tahun itu. Lelaki muda pun akan iri hati. Skip to main content

Rahsia tahan lama dan zakar besar seorang lelaki berusia 70 tahun itu. Lelaki muda pun akan iri hati.

Hai semua! Nama saya Marilyn dan ya, saya seorang perempuan simpanan. Dan saya tidak malu mengenainya.
Saya mahu bercakap terus terang dan kadang-kadang agak kasar. Kerana semua yang saya tulis di sini bukan untuk penakut.
Saya kenal sugar daddy saya secara tidak sengaja.
Saya berumur 22 tahun masa itu dan saya telah melihat banyak zakar. Daripada yang kecil hingga yang besar. Tetapi ini kali pertama saya terpaksa berhadapan dengan zakar orang tua dan kecil. .
Dia merupakan datuk rakan saya yang kaya.
Apabila saya pertama kali bertemunya, saya mengambil keputusan bahawa orang tua kaya ini akan jadi milik saya.
Saya mendesak untuk dijemput ke rumah mereka dan rakan saya meninggalkan saya untuk bertindak.
Saya menyelinap ke bilik orang tua itu. Saya secara senyap-senyap mendekatinya dari belakang, memeluknya dengan satu tangan dan tangan saya yang satu lagi pantas masuk ke dalam seluarnya. Saya pasti tahu bagaimana untuk mengusap-ngusap lelaki. Oleh itu selepas saya berlutut di hadapannya dan mula menanggalkan seluarnya.
Apabila saya melihat APA yang ada di bawah, ketawa saya hampir tak keluar. Ia sangat kecil malah saya belum pernah melihat sekecil itu. Ia sangat kecil. .
Tetapi saya sentiasa berharap apabila tegang ia akan menjadi lebih besar. Saya memasukkannya ke dalam mulut saya. Ia dengan mudah masuk ke sana, sudah tentu. Saya hampir menelannya!
Pada ketika itu lelaki tua saya mengangkat saya dan meletakkan saya di atas meja. Dia memasukkan zakarnya ke dalam saya dengan begitu ghairah... Tapi saya tak rasa apa-apa langsung. Selain itu, dia pancut hanya dalam seminit .
Bagaimana ia mungkin untuk pancut dengan zakar yang menggeleber?! Bagaimana dia dapat menghamilkan mak kawan saya dengan ini ?!
Saya fikir ia adalah kegagalan lengkap... Zakar yang kecil yang tidak akan menjadi keras. Saya rasa ia juga bukan separa keras ...
Apakah motivasi saya untuk kekal dengan orang tua mati pucuk ini?!
Jawapannya mudah. Dia berjanji untuk menyara saya.
Ia ditunaikan. 1 minit seks sekali setiap bulan yang saya tidak sedar bahawa tidak dapat dibandingkan dengan wang yang saya dapat sebagai habuan, Untuk kehidupan seks saya, kekasih saya yang lain sememangnya memuaskan saya.
Selepas beberapa ketika saya mula perasan bahawa kekasih tua saya menjadi lebih aktif. Dia kelihatan sangat optimis, membayangkan kepada saya bahawa saya tidak lama lagi akan mempunyai kerja yang sukar. Dia memberitahu dia menemui gel ajaib ( Titan Gelyang saya ketahui pada akhirnya) yang akan menjadikan zakarnya hampir 3 kali lebih besar.
Saya hanya ketawa apabila dia memberitahu perkara tersebut. Saya bayangkan sosej menggeleber yang panjang di antara kekasih tua saya.
Saya harap saya tahu apa yang menunggu saya... Selepas kata-kata pelik kekasih tua saya tiada selama sebulan (dia kata dia ke urusan perniagaan).
Apabila dia kembali dia kata dia mahu berjumpa saya dan meminta untuk memakai baju dalam seksi.
Kami makan malam di sebuah restoran mewah di mana saya SUDAH perasan mata terlalu yakin kekasih tua saya. Selepas makan malam kami pergi ke sebuah hotel.
Saya fikir bahawa segala-galanya akan menjadi seperti biasanya. Beberapa minit bercumbu dan seks dan saya mempunyai seluruh malam yang panjang.
Saya juga memanggil kekasih saya yang lain dan mengatur malam bersama-sama...
Saya tidak pernah menjadi yang kalah sebelum ini...
Kami baru masuk ke dalam bilik hotel apabila kekasih tua saya memeluk saya. Dia mula cuba untuk menanggalkan pakaian saya betul-betul di depan pintu dan bibirnya ghairah menggigit puting terangsang saya.
Apabila saya meletakkan tangan saya seperti biasa ke dalam seluarnya saya begitu terkejut.
Ia betul-betul mengejutkan.
Berbanding zakar menggeleber berkedut, ia besar dan saya boleh katakana zakar sekeras besi yang menarik yang SANGAT BESAR. .
Satu-satunya perkara yang terlintas di fikiran saya pada masa itu ialah “Kongkek saya! Adakah gel yang dia katakana benar-benar membantunya?”
Lengannya yang besar menolak muka saya ke dinding dan saya rasakan dia di dalam saya.
Buat kali pertama dalam tempoh hubungan kami saya dapat rasa zakar dia.
Saya hampir pancut!
Saya begitu gembira... Saya tak pernah rasakan sebegitu sebelum itu.
Kemuncak keghairahan ini, apabila setiap otot faraj terasa zakarnya adalah tidak dapat dibayangkan.
Apabila saya pancut buat kali pertama, dia mengeluarkan zakarnya, merangkul saya dan membawa saya ke bilik tidur.
Kami kongkek untuk sekurang-kurangnya 2 jam.
Letih dan penat saya rasa dia tak mampu lagi untuk memuaskan saya...
Tapi saya silap.
Saya tak tahu macam mana nak huraikan perasaan yang saya rasai...
SAYA PANCUT UNTUK KALI PERTAMA DALAM HIDUP SAYA!!!
Siapa percaya bahawa seorang lelaki tua boleh membuat wanita muda pancut?!
Jika anda rasa ia habis di situ, anda silap.
Ia malam di mana saya membayar semua kegagalannya. Ia seperti dia mahu menjadikan semua impian intimnya menjadi kenyataan yang dia tidak dapat lakukan sebelum ini...
Apabila saya pancut sekali lagi, kekasih tua saya memutuskan ia masih tidak mencukupi dan ia masa yang sesuai untuk seks oral. Saya tidak pernah suka atau memahami posisi 69. Walau bagaimanapun, jika seorang lelaki mempunyai batang yang besar, ia sangat berguna dan amat menarik. Ada masanya zakar boleh menyentuh tonsil tetapi jika anda terlatih semuanya berjalan lancar.
Mungkin dia suka mulut saya lebih daripada faraj saya atau posisi 69 membantunya untuk mencapai kemuncak tetapi ia adalah masa ini apabila lelaki tua saya pancut. Saya fikir saya akan tercekik dengan spermanya. .
Selain itu, dia menggeletar buat masa yang lama – saya fikir dia takkan berhenti…
Secara keseluruhan, ia sangat hebat. Saya tak pernah mengadakan hubungan seks seperti itu sebelum ini.
Kekasih tua saya menunjukkan potensi tersembunyinya kepada saya. Saya sudah bersedia untuk memuliakan beliau dan melakukan apa sahaja yang dia mahu untuk terus menikmati detik-detik kepuasan yang manis.
Sudah tentu selepas hubungan seks itu, saya putuskan hubungan dengan semua teman lelaki saya yang muda. Mengapa saya perlukan mereka jika saya mempunyai dewa seks?
Kemudian dia beritahu saya hanya selepas sebulan penggunaan berkala Titan gelmembantunya membesarkan zakarnya daripada 3.74” hingga 8”. .
Malah, dia mengakui dia melihat hasil awal dalam hanya seminggu. Zakarnya membesar satu inci dan dia mampu mengekalkan sekeras besi selama 40 minit .Ia kekal tegang selepas ia pancut tapi dia mahu memuaskan saya dan hilang selama sebulan untuk menggembirakan saya.
Jadi, saya mengesyorkan gel ajaib Titan gel ini kepada semua orang yang mempunyai zakar kecil. Kekasih tua kesayangan saya memberitahu saya di mana beliau memesannya dan saya ingin berkongsi maklumat ini dengan anda. Pautan ke laman web rasmi di bawah blog.
Ingat bahawa mitos yang mengatakan bahawa saiz tidak penting hanyalah mitos. Tiada perkataan TERLALU BESAR untuk zakar! Sentiasa ada ruang untuk dibaiki.
Pesan
Walter
04.02.2018
Saya tidak pernah mempunyai kehidupan yang intim, kerana saya mempunyai kecacatan. Saya mempunyai zakar yang sangat kecil (5 cm/ 9 apabila terangsang). Ini telah menghalang saya daripada hidup dengan baik selama bertahun-tahun. Saya berjumpa pakar urologi dan kesihatan lelaki, tetapi apa yang saya diberitahu adalah bahawa organ-organ kemaluan saya adalah normal. Macam mana boleh normal?! Bagaimana saya boleh hidup dengan kemaluan itu, mereka tidak memberitahu saya. Saya jarang berpuas hati dengan apa-apa. Saya sedang seringkali tertekan kerana ini. Saya mula percaya bahawa saya tidak akan mempunyai kehidupan yang intim dan satu-satunya perkara yang saya boleh bergantung adalah melancap: (Saya tidak pergi ke sauna, ke pantai, dan lain-lain, kerana keadaan yang terkenal :) Saya benar-benar berharap krim Titan Gel ini boleh membantu saya.
Peter
04.02.2018
Saya masih ingat, saya mempunyai masalah yang sama seperti Daniel. Saya mempunyai banyak masalah disebabkan itu. Kurang keyakinan diri, yang diteruskan dengan kekurangan keyakinan dalam segala-galanya. Saya juga terpaksa, saya mengaku, menggunakan khidmat seks yang dibayar. Salah seorang wanita itu mengesyorkan saya gel ini. Sejak itu, saya berfikir, adakah ia BEGITU buruk? Tetapi saya mendengar nasihat dan saya memesan Titan Gel . Saya menggunakannya selama kira-kira 1,5 bulan. Sekarang saya mempunyai 'agregat' yang sepatutnya. Ia adalah lebih daripada setengah tahun sekarang, ia tidak mengecut. Saya amat mengesyorkannya kepada semua orang.
Victor
04.02.2018
Saya tidak tahu jika ia dibenarkan untuk menulis di sini, tetapi saya terpaksa menulis hasil saya sendiri. Ia meningkat dalam ukur lilit dengan hanya 10 mm, tetapi saya baru menggunakannya selama seminggu.
Mary
03.02.2018
Luar biasa! Untunglah Daniel ada zakar seperti itu! Kalaulah lelaki saya mempunyai sesuatu seperti ini, kerana dengan 11 cm, kita tidak boleh betul-betul bermain. Saya sedang memesan Titan Gel sekali! :)
Alice
03.02.2018
Saya terjumpa artikel ini secara kebetulan dan saya perlu berkongsi cerita saya. Untuk lebih tepat, 'cerita kami'. Saya telah berkahwin selama 17 tahun. Dalam hubungan kami, seks tidak pernah menjadi keutamaan. Kami mempunyai hubungan persahabatan yang paling utama. Ini berlaku apabila ia baik untuk bersama-sama dari sudut rohaniah, bukan fizikal. Sudah tentu, kekurangan seks telah menimbulkan tekanan kepada kami. Saya menjadi sangat cepat marah, baran (seolah-olah bahawa semasa saya sedang menjadi berumur, saya mula faham secara tidak sedar apa jenis keseronokan yang saya kekurangan). Saya berhenti menjaga diri saya sendiri. Tetapi betul-betul dua bulan lalu, segala-galanya berubah. Dan perubahan ini berlaku dengan suami saya. Beliau seolah-olah telah digantikan dengan orang lain. Dia menjadi sangat ghairah, kesat sedikit, yang saya sangat suka mengenainya. Di atas katil, semua sensasi berubah sama sekali. Saya mula mempunyai syahwat beberapa kali semalam! Ini perubahan yang ketara, sudah tentu, membuat saya rasa tidak percaya dan syak wasangka. Saya mula berfikir bahawa dia melakukan pembedahan untuk membesarkan zakar dan dia mempunyai kekasih. Kerana dia telah melakukan PERKARA TERSEBUT!!! Kemudian saya mendapati dalam laci dia laci Titan Gel(dia jumpa tempat untuk menyembunyikannya)))) Kesimpulannya, lelaki, dewasa dan muda, berhenti membuang masa anda! Tidak semua orang mempunyai isteri atau kekasih yang penyabar.
Alex
03.02.2018
Saya benar-benar bersetuju dengan komen di atas. Saya tidak buang masa dan saya meningkatkan kelelakian saya dalam satu bulan, yang sememangnya dipanggil 'kelelakian' sekarang, 7-20 cm. Saya lampirkan gambar sebagai bukti. Ya, ia sangat kecil sebelum ini, kini saya tidak malu dengannya.
George
02.02.2018
Luar biasa, hasil yang hebat !!! Saya benar-benar kagum! Saya telah memesannya. Saya tidak sabar untuk menerimanya!
Michael
02.02.2018
Ia sudah minggu kedua sejak saya menggunakan Titan Gel . Zakar memanjang sebanyak 3.2 cm!!! Zakar sekeras batu! Wanita saya percaya saya mengambil pil
Cole
02.02.2018
Saya juga memesan Titan Gel . Pek ini tiba dalam masa 4 hari. Ia dibungkus sempurna, tanpa catatan, pengeluar mengambil berat ketanpanamaan pembeli mereka. Sudah tentu saya iri hati dengan Daniel. Saya mendapat hasil yang kecil sedikit, tapi masih lagi hebat :)

Comments