Πως στα εξήντα να είστε σαν 40 χωρίς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Το μυστικό αποκαλύπτει η Μαρία Μπογιατζή Skip to main content

Πως στα εξήντα να είστε σαν 40 χωρίς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Το μυστικό αποκαλύπτει η Μαρία Μπογιατζή

Καλησπέρα αγαπητές τηλεθεάτριες. Κάθε μια από εμάς θέλει να είναι όμορφη και ελκυστική. Δυστυχώς, ο χρόνος ανελέητα. Με τα χρόνια στο πρόσωπό μας εμφανίζονται ρυτίδες, το δέρμα κρεμάει και χάνει το υγιές χρώμα, γίνοντας σκούρο και κιτρινωπό. Για αιώνες οι άνθρωποι χτυπιούνται πάνω στο ζήτημα της αναζωογόνησης. Ακόμη και η Κλεοπάτρα, προσπαθώντας να σταματήσει το χρόνο και τη γήρανση, χρησιμοποιούσε διάφορα μέσα, μερικές φορές πολύ εξωτικά. Για παράδειγμα, καθάριζε το πρόσωπο της με σπέρμα των όμορφων νεαρών αγοριών ή έκανε μπάνιο σε φρεσκότατο κατσικίσιο γάλα.
Η επιστήμη δεν παραμένει ακίνητη, προσφέροντας όλο και πιο νέες και αποτελεσματικές θεραπείες. Για ένα από αυτά σήμερα θα μας πει η Μαρία Μπογιατζή , 60-χρονη νοικοκυρά από την Πάτρα.
Η πρώτη ερώτηση, κυριά Μαρία. Πώς αισθάνεστε με τόση νεανική εμφάνισή σας;
Τέλεια! Η εμφάνιση μου επηρεάζει ολόκληρο το σώμα ως σύνολο. Από τότε, που αναζωογονήθηκε το πρόσωπο μου, δεν είναι μόνο που είμαι σαν 40 χρόνων, αλλά νιώθω τον εαυτό μου σαν μια σαραντάρα, γεμάτη δύναμη και την ενέργεια μιας νέας γυναίκας. Γι 'αυτό θέλω να δώσω μια συμβουλή. Γυναίκες, αν θέλετε να είστε υγειές, οπωσδήποτε να αναζωογονηθείτε. Το σώμα σας σίγουρα θα προσπαθήσει να ταιριάζει με νέα εμφάνιση σας!
Και πώς πηγαίνατε προς την αναζωογόνηση σας ;
Ήταν μακρύς και δύσκολος ο δρόμος! Όταν ήδη στην ηλικία των 40 χρόνων ήταν σαφώς ορατά τις ρυτίδες στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια και τα χείλη, άρχισα ενεργά να χρησιμοποιώ τα ηλικιακά καλλυντικά προϊόντα.
Και πως σας βοηθούσε ;
Τι να σας πω…. Χωρίς αυτά τα καλλυντικά στα 45 φαίνεσαι σε ολόκληρα τα 45. Και με αυτά τα καλλυντικά φαίνεσαι αλλά σαν περιποιημένη γυναίκα 45 ετών. Δηλαδή έχει αποτέλεσμα, αλλά είναι αμελητέα.
Και οι ενέσεις του μπότοξ ;
Το πρώτο κύκλο θεραπείας της αναζωογόνησης, με έκανε δώρο ο σύζυγος μου στα γενέθλια των 50 χρόνων. Φυσικά, ήταν πιο αποτελεσματικά από τα καλλυντικά. Αλλά, πρώτον, είχα απ’ αυτές τις ενέσεις τη φαγούρα. Δεύτερον, κάτω από τα μάτια είναι ανεπιθύμητα να τις κάνεις. Είναι πολύ απαλό το δέρμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιπλοκών. Τρίτον, δεν μου άρεσε ότι το πρόσωπό μου έπαιρνε τη μορφή της μάσκας. Ο σύζυγός μου τότε με αποκαλούσε κέρινη κούκλα. Και τελικά, το αποτέλεσμα είχε κρατήσει μόνο για 6-8 μήνες. Ούτε καν μία χρονιά δεν κράτησε.
Να και τώρα μας παρουσιάζουν στην οθόνη πώς γίνονται τις ενέσεις του μπότοξ.
Δεν είναι πολύ ευχάριστη διαδικασία...
Και η πλαστική επέμβαση ;
Όχι! Πρώτον είναι ακριβά. Και δεύτερον, θεμελιακά δεν θέλω να ξαπλώσω κάτω από το νυστέρι του χειρουργού. Δεν θα είμαι εγώ μετά την επέμβαση.
Και τι σας βοήθησε, τελικά, να αναζωογονηθείτε ;
Με βοήθησε μάσκα για το πρόσωπο - Bioretin. Γι 'αυτήν έμαθα από την ξαδέρφη του συζύγου μου, η οποία εργάζεται στο κέντρο ΣΠΑ, στη Νίκαια. Αποδεικνύεται, εκεί εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν αυτή τη μάσκα.
Όπως μου εξήγησε η ξαδέλφη, η Bioretin, σε αντίθεση με άλλα αντιγηραντικά προϊόντα, επηρεάζει το δέρμα με διάφορους τρόπους. Πρώτον, λόγω της παρουσίαςστη δομή της των κυττάρων φυσικού κολλαγόνου επιταχύνεται την γρήγορη κυτταρική ανάπλαση, με την οποία το δέρμα γίνεται πιο ελαστική. Λειαίνονται οι ρυτίδες, βελτιώνεται την απόχρωση επιδερμίδας. Δεύτερον, λόγω της παρουσίας της Βεταΐνης γίνεται η ρύθμιση της ισορροπίας νερού του δέρματος, ανακουφίζει από ερεθισμούς. Αλλά ξηρότητα - είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος! Και τρίτον, χάρη σε ένα συγκρότημα από φυτικά έλαια, καθώς και το μπλε πηλό, το δέρμα γίνεται εμπλουτισμένο με τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, με τον τρόπο αυτό επιβραδύνοντας τη φυσική διαδικασία γήρανσης, βελτιώνεται τον τόνο του δέρματος, ομαλοποιείται το μεταβολισμό σε κυτταρικό επίπεδο.
Ένα καλό σύνολο ιδιοτήτων !
Και αυτό είναι πολύτιμο. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και τις πιθανές επιπλοκές. Όταν ρώτησα για τις επιπλοκές την ξαδέλφη μου, είπε ότι δεν είχαν καταγραφεί στο κέντρο ΣΠΑ καμία περίπτωση! Και η Bioretin εκεί χρησιμοποιούν εδώ και δύο χρόνια. Και αυτό είναι εκατοντάδες πελάτες! Και τι είναι πολύτιμο για μένα, ότι η Bioretin δεν έχει περιορισμούς ηλικίας, σε αντίθεση με μπότοξ, για παράδειγμα. Με αλλά λογία, αυτό το γαλλικό προϊόν είναι τέλειο για μένα και ταιριάζει απολυτά.
Και πώς να τη χρησιμοποιήσω ;
Πολύ απλά! Ως κανονική μάσκα. Δηλαδή, βαλτέ με ένα χοντρό στρώμα στο πρόσωπο σας και κάντε μασάζ για να απορροφηθεί πλήρως στο δέρμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί 10-15 λεπτά.
Να και τώρα μας παρουσιάζουν στην οθόνη πώς γίνεται αυτό. Η Άντζελα ευγενώς συμφώνησε πριν από τη μετάδοση εκπομπής οι μακιγιέρ μας να της κάνουν τη διαδικασία της αναζωογόνησης με τη βοήθεια της Bioretin.
Θέλω να σας πω, ότι μπορείτε να τη κάνετε και μόνοι σας στο σπίτι. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε κανένα αισθητικό κέντρο ή κλινική.
Και ποσό χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να αναζωογονηθείτε;
Δύο μήνες. Περίπου σε 2 εβδομάδες μετά την έναρξη της χρήσης Bioretin έφυγαν μικρές λεπτές ρυτίδες. Ένα μήνα αργότερα – ΠΛΗΡΩΣ λειανθήκανε σακούλες κάτω από τα μάτια. Ένα άλλο μήνα χρειάστηκε για να μειωθούν σημαντικά τις ρινοχειλικές πτυχώσεις και βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο. Επίσης, δίνεται στο δέρμα μια υγιείς νέα απόχρωση.
Συγχρόνως, έβαζα την μάσκα στο λαιμό και το ντεκολτέ μου. Και αυτές τις ζώνες ,επίσης έντονα γέρνανε, όπως το πρόσωπο.
Από που αγοράζατε την Bioretin ;
Το πρώτο σωληνάριο μου έστειλε η ξαδέρφη μου. Και μετά μου έδωσε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας όπου μπορείτε να παραγγείλετε Bioretin. Είναι πολύ πιο βολικό! Δεν χρειάζεται κανένα να ζητήσετε. Εξάλλου σε αυτή τη ιστοσελίδα συνεχώς κάνουν προσφορές και εκπτώσεις. Για παράδειγμα, την τελευταία συσκευασία έχω αποκτήσει με έκπτωση 40%!
Πόσος καιρός έχει περάσει, αφού έχετε ολοκληρώσει το κύκλο αναζωογόνησης με χρήση της Bioretin ;
Έξι μήνες. Από καιρό σε καιρό, πριν πάμε για επίσκεψη, θέατρο και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις εγώ βάζω την Bioretin. Λειτουργεί καλύτερα από κάθε καλλυντικό. Αλλά συνέχεια δεν την χρησιμοποιώ. Όπως βλέπετε, το αποτέλεσμα μέχρι τώρα κρατάει.
Στη ηλικία εξήντα χρονών η εμφάνιση της Μαρίας Μπογιατζή είναι τελειά
Ξέρω, έχετε ένα χόμπι ; Ναι, είμαι ερωτευμένη με την κιθάρα! Εδώ είναι τι σημαίνει να αισθάνονται νέοι!
Ναι, είμαι ερωτευμένη με την κιθάρα! Αυτό σημαίνει ότι αισθάνομαι νέα!
Λοιπόν, ας βγάλουμε συμπέρασμα. Τώρα είναι διαθέσιμο για τις γυναίκες ένα προϊόν της νέας γενεάς, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό για να αναζωογονηθεί το δέρμα. Σε αντίθεση με μπότοξ δεν απαιτεί τη χρήση της ένεσης, δεν κάνει επιπλοκές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού. Επιπλέον, πωλείται σε προσιτή τιμή. Για άλλη μια φορά να σας υπενθυμίσω, ότι μπορείτε να παραγγείλετε την Bioretin στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
Αγαπητοί γυναίκες, να είστε όμορφες και ευτυχισμένες. Και η εκπομπή "Σπιτική ομορφιά" θα σας βοηθήσει με αυτό!

Comments