Ai cheltui 20 lei ca să arăți cu 15 ani mai tânără? Skip to main content

Ai cheltui 20 lei ca să arăți cu 15 ani mai tânără?

Un produs faimos pentru eliminarea ridurilor, care are exact acest efect, recomandat de expertul în înfrumusețare Matei Tudorache!
Prezentat în


Vă informăm că persoanele din imaginile de mai sus nu promovează acest produs direct, ci apreciază ingredientele incluse în această formulă.
Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache tocmai și-a lansat linia de produse pentru îngrijirea tenului și combaterea îmbătrânirii sub denumirea Snail Farm. Descoperă cum poți să arăți de două ori mai tânără utilizând acest produs!
Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache tocmai a lansat un nou ser revoluționar pentru îngrijirea conturului ochilor care are același efect ca o intervenție chirurgicală cum ar fi liftingul facial sau botoxul, însă fără injecții! A spus că după ani de zile în care a ținut secret acest produs și l-a rezervat numai clienților săi faimoși, a decis să pună pe piață acest produs pentru ca astfel să îi împiedice pe oameni să se supună unor proceduri inutile. O vom supune testului nostru pe cititoarea revistei Derma Today, Maria Adam. Pe durata căsniciei ei de 30 ani, pielea Mariei Adam s-a deteriorat sever din cauza stresului constant, efectelor nocive ale razelor solare, alcoolului ocazional și câtorva ani de fumat. Maria va folosi același produs recomandat de expertul în înfrumusețare Matei Tudorache, serul Snail Farm pentru a vedea dacă ridurile ei profunde și ridurile de expresie vor dispărea. Citiți mai departe pentru a descoperi cum și-a recăpătat Maria Adam zeci de ani de tinerețe a feței cu ajutorul pontului expertului în înfrumusețare Matei Tudorache.
ÎNAINTEDUPĂ
După ani de zile în care nu a avut grijă de tenul ei, vârsta Mariei Adam era vizibilă.Având riduri profunde, piele lăsată și riduri de expresie, avea nevoie de ajutor.Snail Farm a făcut-o să arate cu cel puțin 20 de ani mai tânără și i-a redat încrederea în ea.
„Tenul meu era foarte neted și frumos când eram tânără și nu am avut niciodată probleme cu ridurile. Am absolvit facultatea fără să am niciun rid pe față. Când m-am angajat la o companie locală, am căpătat anumite obiceiuri rele, cum ar fi să nu mă dau zilnic cu cremă de plajă, să beau alcool și ocazional chiar să și fumez.
În timp, pe fața mea au apărut riduri. Mă simțeam rușinată și inconfortabil. Când ieșeam cu prietenii, mă simțeam adesea nesigură și fugeam la baie ca să mă machiez și mai mult. Nu îmi plăcea să mă văd în oglindă și am început să evit să mă uit.
În ultimul timp, am cheltuit sume mari de bani pe produse pentru combaterea îmbătrânirii, probabil la fel ca multe alte cititoare, doar ca să aflu că nu obțin rezultate sau că acestea sunt minime.
Astăzi sunt încântată de noul produs împotriva îmbătrânirii al expertului în înfrumusețare Matei Tudorache, denumit Snail Farm. De mult timp îmi doresc să am tenul și pielea sănătoase. Dacă nu aș fi luat măsuri, sunt sigură că urma să arăt pentru totdeauna ca o bătrână veștejită.
Maria a încercat numeroase metode fără să obțină rezultate sau obținând rezultate minime. Chiar s-a gândit să își facă și operație estetică, dar a avut dubii în acest sens. Părea că totul era fără speranță până de curând, când a urmărit una dintre emisiunile sale favorite, în care s-a discutat despre Snail Farm.
ÎNAINTEDUPĂ
Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache a știut despre acest secret de ani de zile și l-a rezervat numai clienților săi privați, care aveau nevoie să arate rapid cu 10 - 15 ani mai tineri. Când Maria Adam a povestit cât de mult a ajutat-o acest ser pentru conturul ochilor, a plâns de bucurie, datorită rezultatelor sale.
Când Maria a aflat despre acest produs, a fost așa de suprinsă de cât de uimitor de simplă, ieftină și eficientă este această tehnică, încât a simțit nevoia să o testeze și ea.
La Derma Today am primit atât de multe e-mailuri din partea cititoarelor noastre care întreabă despre Snail Farm, încât ne-am decis să scriem un articol în care să povestim despre testul efectuat și în care să raportăm rezultatele Mariei! Citește mai departe.
„Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache a rezervat acest produs secret împotriva ridurilor clienților săi faimoși... până acum.”
Specialistul Matei Tudorache a declarat că a decis să sintetizeze întreaga sa experiență și cunoștințele într-un produs care să funcționeze într-adevăr și să aibă un preț acceptabil. Se săturase să audă nenumărate povești ale persoanelor care au irosit zeci de mii de lei pe produse împotriva îmbătrânirii extrem de costisitoare sau pe operații estetice periculoase și inutile. Drept rezultat, acum câteva săptămâni, a dezvăluit secretul său și a promovat produsul Snail Farm.
„Nenumărate femei din toată lumea au scăpat de pungile de sub ochi, cearcăne și ridurile profunde utilizând serul pentru conturul ochilor Snail Farm.”
După ani de teste și cercetări, expertul în înfrumusețare Matei Tudorache, a descoperit un produs revoluționar care efectiv a îndepărtat 10 până la 20 ani de pe fața femeilor în doar o lună. Partea șocantă este că acest produs este 100% sigur și nu costă aproape nimic!Soluția miraculoasă pentru reîntinerire este o combinație de anumite ingrediente cheie conținute în Snail Farm.
ÎNAINTEDUPĂ

Ce conține?

Colagen solubil, secreție de melc filtrată

Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate 
Tetraizopalmitat de ascorbil
Acestea sunt ingrediente naturale care acționează împreună pentru a elimina ridurile profunde și ridurile de expresie la nivel celular - sub suprafața pielii - de aceea sunt atât de eficiente.
S-a dovedit clinic că secreția de melc din acest ser încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor și normalizează funcționarea acestora.
Prima piesă din puzzle-ul împotriva îmbătrânirii Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache a vorbit despre secreția de melc.

Secreția de melc constituie secretul pentru a-ți ascunde vârsta.

Proteinele și vitaminele conținute de secreția de melc au un puternic efect antioxidant, serul având un efect mai eficient timp de 24 de ore. Proteinele acționează ca un burete pentru a absorbi umiditatea transepidermală, oferind o hidratare profundă a pielii și o reducere record a ridurilor. 60% reducere a ridurilor profunde și a ridurilor de expresie. De aceea, specialistul a spus că Snail Farm este atât de eficient. Este unul dintre puținele produse de pe piață care conțin extract de melc în cantitatea și doza adecvate.
ÎNAINTEDUPĂ
De asemenea,
cantitatea ridicată de vitamine și minerale, precum și colagenul din formula serului, formează o moleculă solidă capabilă să penetreze straturile profunde ale pielii pentru un efect maxim al Snail Farm și pentru a vă face să arătați cu douăzeci de ani mai tinere în câteva săptămâni! Include diferite componente pentru protecția împotriva razelor UV, precum și elemente active biologic pentru regenerarea celulelor pielii Snail Farm.

„Efectul produs de extractul de melc este că te scapă de straturile moarte de piele și ajută pielea să genereze altele noi. Testele noastre indică faptul că poți șterge aproape 20 de ani de pe față în mai puțin de 14 zile. Dar cheia constă în alegerea cremelor și serurilor care conțin ingredientele de cea mai înaltă calitate, deoarece produsele diferă între ele. Singurul pe care l-am identificat pe durata cercetării noastre a fost Snail Farm. Recomand acest ser pentru conturul ochilor tuturor clienților mei.” - Expertul în înfrumusețare Matei Tudorache

„Cum să îl folosesc?”

Este efectiv foarte simplu. Pur și simplu aplici câteva picături de ser pe pielea curată din jurul ochilor prin mișcări ușoare de tapotare până la absorbția completă a produsului, de două ori pe zi, dimineața și seara. Specialistul Matei Tudorache a spus în cadrul emisiunii că „trucul este să utilizezi Snail Farm zilnic”. Acest produs conține cele mai ridicate concentrații de extracte de melc în doze optime. Echipa mea a descoperit, de asemenea, că aceasta conține numeroși antioxidanți cu efect de lifting facial și numeroase vitamine și minerale.

Ne-am decis să-l testăm!

Am fost așa de entuziasmați după emisiune, deoarece am primit o mulțime de e-mailuri și scrisori și ne-am decis să investigăm ingredientele împotriva îmbătrânirii recomandate de expertul în înfrumusețare Matei Tudorache înainte să publicăm acest articol în care să lăudăm produsul. Am hotărât să îl testăm pe un voluntar din echipa noastră. Deja ați aflat de Maria Adam, care de abia aștepta să încerce acest produs. Iată rezultatele ei..

Rezultatele tratamentului de 14 zile al Mariei:

Maria este o bunică de 62 de ani din București. Ca majoritatea femeilor de vârsta ei, de-a lungul timpului, aceasta a căpătat riduri profunde și riduri de expresie. Maria a spus că a decis să încerce Snail Farm deoarece era foarte frustrată că niciun alt produs nu i-a oferit rezultate. Chiar s-a gândit să se supună unei intervenții de lifting facial extrem de riscante și costisitoare. Snail Farm a fost pentru ea o ultimă încercare.
Iată rezultatele...


ZIUA 1:


„După prima zi de utilizare a Snail Farm, am fost șocată de rezultatele dramatice. Ridurile profunde, petele și ridurile de expresie - s-au redus vizibil chiar sub ochii mei! Am fost surprinsă de rezultate și mă simțeam efectiv cu 15 ani mai tânără. Observam cum ridurile profunde și ridurile de expresie dispăreau imediat!
Nu știu cum altfel să descriu mai bine! Simțeam o ușoară senzație de mâncărime în jurul ochilor. Mă uitam în oglindă, iar fața mea era ușor rozalie - rezultatul fluxului de sânge revitalizat spre suprafața zonei conturului ochilor.
După ce produsul a fost absorbit în piele, fața mea arăta mai fermă și avea o strălucire sănătoasă.”

ZIUA 5:


„După cinci zile de utilizare a Snail Farm nu îmi venea să cred ce diferență a produs serul.
Chiar și colegii mei de la muncă au început să-mi spună că arătam mai energică și mai sănătoasă, dar nu știau care era cauza mea magică!
Am fost surprinsă de rezultate și mă simțeam efectiv cu 15 ani mai tânără. Observam cum ridurile profunde și ridurile de expresie din jurul ochilor dispăreau imediat!

ZIUA 14:


„După 14 zile, nu numai că nu mai aveam niciun dubiu sau scepticism - DAR MI-AU DISPĂRUT ȘI RIDURILE!
Au dispărut COMPLET ridurile din jurul ochilor - chiar și petele de pe față. Nu am întâlnit până acum un alt produs care să îmi facă pielea așa de fermă ca acest produs, indiferent cât de costisitor era!
După cele 2 săptămâni, nu numai că pielea a rămas fermă, ci chiar s-a îmbunătățit în fiecare zi, până a devenit la fel de frumoasă și strălucitoare ca acum 20 de ani. Toți prietenii și membrii familiei mele au fost șocați. Nu le venea să creadă ce diferență s-a produs și erau convinși că mințeam că nu îmi făcusem injecții cu botox - ABIA AȘTEPT să le arăt acest articol!”
„Nu îmi venea să cred ce transformare experimentasem, după ce m-am simțit prea bătrână. Sincer, cred că renunțasem să mai sper că există o soluție ieftină și eficientă pe piață care să mă ajute să scap efectiv de riduri. Se face foarte multă reclamă la multe produse care pur și simplu nu au efect, dar, spre uimirea mea, Snail Farm a avut exact același efect ca acela indicat de expertul în înfrumusețare Matei Tudorache.
Nu mi-a venit să cred câtă încredere mi-a dat și cât de multă atenție îmi acordau bărbații. Sunt, bineînțeles, căsătorită, dar mă simt bine să știu că și alți bărbați consideră că sunt frumoasă și atrăgătoare.”
 Pozele Mariei Adam înainte și după. Poza din partea dreaptă a fost făcută după numai 14 zile de utilizare a Snail Farm 

„Pielea mea arată incredibil... chiar mai tânără și mai netedă decât atunci când aveam 35 de ani. Vă mulțumesc pentru Snail Farm!"Bunica respectivă a relatat în exclusivitate către Revista Derma Today cu privire la transformarea ridurilor ei.

Verdictul:

După ce a utilizat Snail Farm, acesta i-a eliminat Mariei 90% din ridurile și zonele cu probleme. I-a strâns pielea din jurul ochilor, iar ridurile profunde și petele au dispărut.

De ce funcționează acest produs?

Există numeroase produse pentru îngrijirea conturului ochilor pe piață, iar majoritatea acestora sunt ridicol de costisitoare. Cu atât de multe opțiuni, este normal să fim sceptice în legătură cu rezultatele. Așa că nu dorim să le promitem nimic cititoarelor noastre, ci pur și simplu dorim să vă provocăm să faceți ceea ce recomandă specialistul Matei Tudorache: să încercați acest produs singure!
Amintiți-vă, este recomandat să utilizați Snail Farm zilnic pentru rezultate optime.
V-am pus la dispoziție un link către produsul expertului în înfrumusețare Matei Tudorache Snail Farm. După publicarea acestui articol, s-a stabilit un Test al Snail Farm. Accesați linkurile de mai jos și veți obține, de asemenea, și cel mai mic preț posibil la transport.

Linkuri:

OFERTĂ PENTRU UN INTERVAL LIMITAT
(STOCUL ACESTUI PRODUS SE POATE EPUIZA - COMANDĂ PRODUSUL ACUM ÎNAINTE CA STOCUL SĂ SE EPUIZEZE)
IMPORTANT: Testarea clinică efectuată de expertul în înfrumusețare Matei Tudorache a indicat faptul că acest produs trebuie utilizat ZILNIC pentru a obține rezultate optime.
 Actualizare: Promoție valabilă: 30.03.2018

30.03.2018 Special: Primești un ser Snail Farm


Comandă astăzi

Ofertă specială valabilă: 30.03.2018

COMENTARII RECENTE:


 • Lavinia Ganea
  Am folosit acest ser pentru conturul ochilor timp de 3 săptămâni și chiar arăt cu 5 ani mai tânără! Ridurile mele se estompează din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. Vă mulțumesc pentru că ați discutat despre acest subiect!

 • Tania Popa
  Am aflat despre acest produs la televizor acum ceva timp și îl folosesc în continuare. Au trecut aproximativ 6 săptămâni. Sincer vă spun că este incredibil, tot ce am de zis este WOW.

 • Ioana Mândruță
  O prietenă a folosit acest ser și mi l-a recomandat acum 3 săptămâni. Am comandat acest produs și l-am primit în 3 zile (deși nu am obținut o reducere de preț). Rezultatele au fost incredibile și de abia aștept să văd ce rezultate voi avea în 3 sau 4 săptămâni.

  • Zoe Vlad
   Mi-aș fi dorit să aflu despre acest produs înainte să îmi fac injecțiile cu botox! Aș fi economisit foarte mulți bani!

 • Delia Stoica
  Nu m-am gândit niciodată că un ser poate avea un asemenea efect. Sunt foarte bucuroasă că am utilizat acest produs.

 • Valentina Gheorghe
  Am aflat despre acest produs la știri. Ce norocoasă am fost că am dat de această oportunitate! Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit acest pont! Am comandat produsul deja.

 • Iulia Vale
  Probabil eu sunt mai în vârstă decât majoritatea dintre voi. Însă acest produs a funcționat! LOL! Nu pot să vă descriu cât sunt de entuziasmată. Vă mulțumesc pentru inspirație!

 • Sara Valentin
  Sora mea a folosit acest produs acum câteva luni, iar eu am așteptat să comand serul gratuit pentru a vedea dacă pentru mine chiar funcționează. Dar nu au mai oferit produse gratuite! Însă acum sunt bucuroasă că oferă din nou produse gratuite și de data asta chiar voi comanda și eu.

 • Georgiana Năstase
  Voi acorda o șansă acestui produs și ocazia de a-și realiza magia asupra mea. Am încercat de toate și până acum nimic nu a fost suficient de bun pentru mine.

 • Claudia Vladimir
  Acest produs a funcționat pentru mine! A avut exact același rezultat pe care îl anticipam. Vreau să împărtășesc altora faptul că acesta chiar funcționeză.

 • Amalia Stoica
  Vă mulțumesc pentru informații, tocmai am început să folosesc acest produs.

 • Roxana Caragea
  Am fost așa de ocupată cu copiii în ultimul timp, încât nu am reușit să găsesc oferte cum este aceasta. Este o idee inteligentă!

 • Marcu Fârlea
  Am fost tot timpul impresionată de ofertele pe care le găsiți. Abia aștept să văd ce ne pregătiți pentru săptămâna viitoare.

 • Alina Coman
  Da, acest ser este incredibil! Prietena mea Gina îl folosește. Eu încerc de ani de zile să scap de riduri și niciun produs nu m-a ajutat. M-ați avertizat în legătură cu posibilitatea îndeplinirii obiectivelor mele. M-aș bucura pentru că în curând va fi nunta fetei mele. Tocmai am comandat acest ser și am un sentiment foarte bun!

 • Corina Zicu
  Bună, tocmai am plasat o comandă. Abia aștept să primesc produsul! Mulțumesc. Pupici.

 • Beatrice Turcu
  Mama mea tocmai mi-a trimis un e-mail, o colegă de muncă i-a spus despre acest produs. Cred că face minuni

 • Silvia Mândilă
  Voi spune tuturor prietenilor mei despre acest produs, vă mulțumesc pentru informații

 • Iulia Pancu
  Nu eram sigură dacă să comand online sau nu, dar această ofertă m-a convins, nu am vrut să o ratez. Am verificat toate paginile și totul este criptat și pare în regulă. Abia aștept să văd noul meu look.

 • Mirela Barcău
  Am plasat o comandă. Abia aștept să mă apuc și să văd ce rezultate obțin.

 • Cristina Chirilă
  În calitate de agent imobiliar, este important să arăt și să mă simt foarte bine, dar din păcate sectorul imobiliar nu este într-o situație convenabilă, așa că nu am mai putut cheltui atât de mulți bani în ultimul timp. Vă mulțumesc pentru informații, abia aștept să primesc și eu produsul.

 • Corina Stănescu
  Am încercat atât de multe produse similare, încât o parte din mine vrea să îl încerce și pe acesta, dar cealaltă parte îmi zice că sigur nu va funcționa! Vă rog să mă asigurați că acesta chiar funcționează.

 • Sandra Baniciu
  Am încercat serul împotriva ridurilor acum ceva timp și a funcționat, super. Vă voi ține la curent.

 • Ioana Sabău
  Am reușit și eu să fac ceva frumos pentru mine fără să mă simt vinovată din cauza prețului.

 • Laura
  Nu știam că se pot obține asemenea rezultate.

Comments