SELAMATKAN SENYUMAN ANDA TERIMA KASIH KEPADA UBAT INI Skip to main content

SELAMATKAN SENYUMAN ANDA TERIMA KASIH KEPADA UBAT INI

Saya sudah lama menderita masalah halitosis, dan sudah tiada keyakinan untuk komunikasi, jadi saya perlu mencari pelbagai jenis rawatan. Nasib baik, selepas 5 tahun mencuba, saya menemui DETOXIC dan mengambilnya secara berterusan. Saya sangat terkejut dengan kesan ubat yang berharga ini pada diri saya.
Kecewa
Nama saya Ema, 23 tahun. Saya seorang pemandu pelancong. Saya memilih pekerjaan ini kerana saya suka melancong dan mempelajari perkara-perkara baru di negara asing. Amat mengagumkan untuk pergi ke negara lain, menghirup udara dalam suasana yang baru, bercakap dengan orang asing dan kemudian berkawan dengan mereka. Saya memilih untuk menjadi pemandu pelancong bukan hanya kerana ingin mengembara ke pelbagai tempat, tetapi juga ingin berkongsi pengetahuan saya tentang tempat-tempat yang pernah saya kunjungi dengan para pelancong, dan saya percaya bahawa tempat itu adalah lebih meriah dan akan memberikan pengalaman yang lebih menarik berbanding apabila saya membacanya di dalam buku-buku, tidak kira berapa lama saya tinggal di sana.
Ibu saya selalu membantah pekerjaan saya kerana dia mahu saya menjalani kehidupan yang biasa, menjadi seorang gadis yang normal dalam kehidupan, memilih pekerjaan yang mudah, mencari seorang lelaki untuk berkahwin dan mempunyai anak, dan menikmati hidup yang mudah. Tetapi saya tidak berasa gembira dengan kehidupan sedemikian; oleh itu, saya tidak pernah anggap kata-kata ibu saya betul tentang pekerjaan saya ketika dia berkata yang saya membuat kesilapan sebagai seorang pemandu pelancong.
Biasanya saya tidak memilih mana-mana haluan tertentu, tetapi akan mengubahnya agak kerap kerana tempat-tempat baru biasanya akan memberi saya lebih inspirasi. Pernah sekali, saya membawa para pelancong ke Westminster. Semasa terapung di atas sebuah bot di sungai, sesetengah pelancong mengadu bahawa ada bau yang tidak selesadi atas kapal.
Saya tidak tahu apakah bau itu sehinggalah lawatan itu berakhir, apabila seorang pelancong datang dan berkata kepada saya: "Saya harap anda tidak akan marah kepada saya tetapi ada masalah dengan nafas anda. Apabila anda sedang bercakap, semua orang terpaksa menahan nafas kerana tidak mahu menghidu bau mulut anda. "
Saya terkejut. Tiada siapa yang pernah memberitahu saya tentang masalah itu dan saya tidak pernah menganggap nafas saya berbau sangat teruk.
Setelah mengetahui hal ini, saya berasa kurang yakin untuk berkomunikasi kerana saya takut orang tidak akan selesa dengan bau mulut saya. Maka saya mengadakan lawatan melancong tidak berapa kerap dan walaupun semasa lawatan tersebut, saya menjadi kurang ramah kepada para pelancong dan sering mengasingkan diri dari bercakap tentang tempat-tempat yang dilawati.
Sebelum itu, saya sering bercakap dengan semua pelancong dan berkawan dengan mereka. Selepas tamat pengajian, saya berhenti kerja itu walaupun saya masih gemar melancong, tetapi perasaan kurang yakin masih membuatkan saya teragak-agak berdiri di hadapan orang ramai dan bercakap dengan mereka .
Saya memohon kerja di sebuah pejabat yang menempah tiket untuk para pelancong. Ia suatu pekerjaan yang membosankan, tetapi saya tidak perlu bercakap banyak, jadi orang tidak akan tahu tentang bau mulut saya yang teruk .
Satu benda yang selalu ada di dalam beg saya ialah gula-gula getah. Apabila bercakap dengan orang lain, saya mengunyah gula-gula getah itu dan menganggapnya sebagai benda yang paling penting bagi saya. Namun, ramai yang berpendapat bahawa saya tidak menunjukkan rasa hormat kepada mereka, terutamanya golongan emas.
Saya tidak berani untuk berkongsi beban ini dengan sesiapapun kerana saya berasa malu. Walaupun saya banyak memberi perhatian kepada penjagaan pergigian dan menggunakan natri clorid setiap hari, saya masih tidak dapat merawat halitosis.
Saya terlihat dalam akhbar bahawa pakar menasihatkan orang ramai yang mempunyai halitosis untuk tidak makan makanan yang berbau ikan. Saya ikut nasihat itu, malah tidak makan daging selama berbulan-bulan; tetapi nafas saya masih berbau.
Saya masih rasa kurang yakin pada diri saya sehinggakan saya berhenti kerja di syarikat pelancongan itu dan memberitahu ibu saya bahawa saya sedang mencari kerja lain dan ingin tinggal di rumah, bagi mengelakkankomunikasi dengan sesiapa sahaja.
Ubat penyelamat yang berharga
Selepas saya berhenti kerja selama 2 bulan, ayah saya pulang ke rumah. Ayah saya sentiasa mengembara ke merata tempat, jadi dia tidak pernah tinggal lama di rumah. Ayah saya tahu betapa saya suka mengembara dan mempelajari perkara-perkara baru, jadi dia yakin bahawa ada alasan kukuh kenapa saya tinggal di rumah.
Saya menangis teresak-esak kerana berasa malu. Dia ketawa dan memberitahu saya betapa bodohnya saya. Katanya jika saya memberitahu masalah ini kepadanya awal-awal, ia mungkin dapat dirawat lama dahulu.
Saya tidak tahu bagaimana ayah saya boleh membantu saya sehingga keesokan harinya apabila dia memberikan saya satu bungkusan kecil ubat , dan memberitahu saya untuk mengambil ubat itu bagi merawat halitosis.
Saya tidak tahu sama ada halitosis saya sudah sembuh, tetapi apabila saya bercakap dengan orang lain, saya tidak melihat apa-apa reaksi tidak selesa daripada mereka. Ia seolah-olah seperti ubat pelik ayah saya itu berkesan.
Dia berkata bahawa ubat itu boleh menyembuhkan halitosis saya. Dia tahu bahawa halitosis disebabkan oleh parasit. Menggosok gigi, menggunakan cecair pembersih atau mengunyah gula-gula getah hanyalah rawatan sementara yang tidak boleh merawat masalah itu. Apabila saya menggunakan ubat ini, semua parasit di dalam badan saya akan mati dan saya akan dapat menyembuhkan diri saya daripada halitosis.
Dia berkata bahawa dia belajar tentang cara merawat halitosis ini daripada seorang kawan berbangsa Jepun yang pernah bekerja bersama dengannya. Cecair pembersih yang saya gunakan setiap hari hanya akan menyebabkan mulut saya kering tetapi tidak menyembuhkan bau busuk dalam nafas saya.
Kata ayah saya lagi, jika saya terus menggunakan ubat yang berharga ini, bukan sahaja halitosis saya akan hilang, tetapi badan saya juga akan menjadi sihat dengan sistem imun yang kuat.
Tempat baru sentiasa memberi maklumat yang menarik dan bermanfaat untuk saya. Ayah saya membantu saya semarakkan balik semangat saya terima kasih kepada ubat yang berharga ini. Saya tahu ramai orang yang mempunyai masalah yang sama seperti saya dan saya percaya bahawa mereka mungkin mengalami masalah dalam kehidupan dan juga sukar untuk berkomunikasi. Oleh itu, saya ingin berkongsi ubat ini dengan semua orang dan berharap mereka dapat menyelesaikan masalah itu, seperti yang saya lakukan. Ubat yang berharga itu adalah Detoxic.
Jika anda ingin menyembuhkan halitosis dan mendapat badan yang sihat seperti saya, anda perlu mencari lebih banyak maklumat dan pesanlah Detoxic untuk diri anda sendiri:
Saya melihat terdapat banyak produk palsu di Internet, jadi berhati-hatilah! Hanya ada wakil eksklusif untuk Detoxic.
Lawati pautan berikut:

Komen:

 1. Suhaila     19.03.2018

  Hai Ema, saya sudah lama mengalami masalah halitosis. Saya dapat merasakan bau yang teruk keluar dari kerongkong saya. Banyak cara telah digunakan, tetapi tidak ada yang berkesan. Boleh anda beritahu saya jika parasit adalah salah satu sebab yang menyebabkan nafas berbau?
 2. Ema     20.03.2018

  Terdapat pelbagai sebab untuk halitosis, tetapi sebab yang paling utama ialah parasit. Parasit boleh masuk ke dalam tubuh manusia melalui air dan makanan. Memakan makanan yang tidak elok dan tangan kotor adalah punca parasit di dalam badan, dan menyebabkan nafas berbau. Pada masa ini, makanan yang tidak bersih ada di mana-mana, dan inilah satu-satunya cara untuk membantu tubuh menyingkirkan parasit dan merawat nafas berbau.
 3. Ayu     21.03.2018

  Ema, bolehkah ubat ini diambil oleh kanak-kanak? Kerana kanak-kanak paling kerap mengalami masalah ini.
 4. Ema     21.03.2018

  Detoxic, adalah selamat untuk kanak-kanak. Ia adalah kombinasi herba, jadi ia adalah produk semulajadi 100%. Rakan saya memberikannya kepada anak-anaknya dan ia berkesan tanpa sebarang kesan sampingan :)
 5. Madi     23.03.2018

  Produk ini benar-benar menyelamatkan saya. Saya mempunyai halitosis selama 7 tahun, tetapi hanya selepas 3 minggu menggunakan Detoxic saya mengatasi rasa malu dan tidak yakin dalam komunikasi!
 6. Hairul     24.03.2018

  Saya ingin menambah bahawa produk ini bukan sahaja menyembuhkan halitosis, tetapi juga melindungi tubuh daripada penyakit dan meningkatkan sistem imun.
 7. Ros     24.03.2018

  Saya ambil Detoxic untuk merawat halitosis. Tetapi yang paling penting ialah alergi kronik saya juga telah sembuh.
 8. Zahar     24.03.2018

  Saya adalah orang yang sentiasa menjaga pemakanan dan kesihatan. Saya mengamalkan diet dan sentiasa menjaga kesihatan saya. Saya sentiasa menggosok gigi saya, menggunakan cecair pembersih dan mengunyah gula-gula getah, tetapi saya masih mendapat halitosis. Saya tahu bahawa ia adalah kerana parasit yang ada di dalam badan saya. Ia menyebabkan halitosis dan tentu saja menjejaskan kesihatan serta kulit saya juga. Ini adalah satu-satunya produk yang dapat membantu saya menyingkirkan masalah ini dan berasa lebih baik. (Saya telah sembuh daripada halitosis selama 7 tahun)
 9. Lim     24.03.2018

  Terima kasih Ema kerana berkongsi maklumat berguna ini. Saya terdesak disebabkan masalah ini. Walaupun saya telah mencuba banyak cara sebelum ini, tetapi masalahnya masih ada, dan membuatkan saya berasa malu ketika berkomunikasi dengan orang lain. Malah, saya tidak berani mencintai sesiapa pun. Hanya selepas membaca blog ini, saya mendapat tahu tentang punca utamanya dan menemui cara untuk merawatnya dengan berkesan. Sekarang saya boleh berkomunikasi dengan yakin dengan sesiapa sahaja, dan di mana-mana sahaja. Terima kasih banyak-banyak. Saya pun sudah mempunyai teman wanita sekarang.
 10. Ema     25.03.2018

  Saya benar-benar memahami kesengsaraan orang yang mengalami halitosis jadi saya memutuskan untuk berkongsi kaedah ini dengan semua orang. Saya sentiasa berharap bahawa anda akan mempunyai senyuman yang indah dan badan yang sihat.
 11. Yanti     25.03.2018

  Adik saya mempunyai halitosis yang teruk. Selepas membuat pemeriksaan perut, tekak dan gigi, kami tidak menemui masalah di bahagian tersebut. Dia menggunakan cecair pembersih dan pelbagai jenis penyembur tetapi tiada kesannya juga. Dia membuat ujian lain dan hasilnya menunjukkan bahawa terdapat parasit pada lidahnya. Dia menggunakan Detoxic dan berjaya merawat masalah halitosis, hasil yang hebat.
 12. Adam     25.03.2018

  Ya, memang benar. Sangat seksa apabila bercakap dengan orang yang mempunyai halitosis. Mereka perlu mengambil Detoxic untuk membunuh parasit dan menyembuhkan halitosis sepenuhnya.
 13. Suhaili     26.03.2018

  Oh Tuhan! Sayang sekali saya terjumpa artikel ini terlalu lewat. Kadang-kadang saya mempunyai bau yang teruk di dalam mulut saya dan berasa gugup bercakap dengan kekasih saya. Jika Detoxic, betul-betul berkesan, saya akan mencubanya.
 14. Suzy     26.03.2018

  Saya dan suami mengalami masalah halitosis. Tetapi selepas mengambil Detoxic masalahnya telah hilang. Terima kasih Ema kerana berkongsi.
 15. Suriati     27.03.2018

  Saya tidak pernah ada masalah nafas berbau sebelum ini, tetapi selepas kehamilan saya, bau mulut saya tidak begitu selesa. Jadi saya memutuskan untuk membeli Detoxic untuk menyembuhkan halitosis. Hasil yang luar biasa!

Comments