Tebal dan licin- Saya telah menyelesaikan masalah keguguran rambut hanya dalam 1 minggu! Skip to main content

Tebal dan licin- Saya telah menyelesaikan masalah keguguran rambut hanya dalam 1 minggu!

Hello, rakan-rakan semua!
Saya ingin berkongsi dengan anda bagaimana saya dapat menyelesaikan masalah yang rumit iaitu keguguran rambut. Ia masalah yang sangat serius - sekurang-kurangnya untuk saya. Saya tidak pernah terfikir bahawa saya perlu berurusan dengan hal ini, terutamanya pada usia 29. Ia adalah suatu BENCANA! Keguguran rambut tidak berlaku dalam satu hari, tidak, ia adalah proses yang beransur-ansur - saya dapat melihat rambut saya makin lama makin nipis, saya kehilangan rambut saya dengan setiap hari berlalu: semasa menyikat, mencuci, bahkan apabila waktu tidur. Ia cukup untuk sikit terbalik kepada kawasan yang nipis untuk menutupinya tetapi pada suatu hari saya nampakKAWASAN BOTAK di tengah-tengah kepala saya.
Anda lihat ia sendiri, ini apa yang saya punyai pada kepala saya kira-kira 2 bulan yang lalu (mungkin sedikit lebih daripada 2):
01

Ini adalah suatu masalah yang benar bagi para wanita

Para lelaki sekurang-kurangnya boleh potong rambut menjadi sangat pendek, dan juga mendapat manfaat daripadanya dengan menjadi lebih kelelakian, tetapi kaedah ini tidak sesuai dengan wanita, kita tidak akan menjadi lebih feminin, itu sudah pasti. Saya mungkin lebih membesar-besarkan hal ini sedikit, tetapi rambut yang cantik, panjang dan tebal adalah apa yang membuatkan wanita seorang wanita.Kehilangan wanita dalam diri sendiri anda adalah seperti kehilangan diri anda. Adakah awak faham apa yang saya maksudkan? Saya terpaksa mengambil cuti beberapa hari kerana saya terlalu malu untuk menjumpa rakan sekerja saya. Saya berusia 29 tahun tetapi pada masa itu saya merasakan saya adalah seorang remaja yang paling sedar diri di dunia. Dan suami saya ... dia memberitahu saya bahawa semuanya baik-baik saja dan dia akan cinta saya tidak kira bagaimana saya kelihatan, tetapi saya dapat merasakan dia semakin jauh daripada saya. Itu adalah masa ketika saya merasakan seolah-olah saya sedang melalui neraka. Saya tidak merasa yakin pada diri saya, dan akibatnya dalam hidup saya, dan saya ternyata terasa seperti hidup saya sudah berakhir.

Saya telah mencuba banyak perkara untuk cuba menyelesaikan masalah.

Secara semulajadi, saya cuba menggunakan segala yang ada di tangan saya. Saya tidak mempunyai masa untuk memikirkan secara teliti kaedah-kaedah yang saya mencuba, saya hanya bereksperimen kerana ini adalah masalah yang perlu diatasi secepat yang mungkin. Anda tidak bayangkan berapa banyak perkara yang saya telah cuba. Berikut adalah senarai yang kasar:
- syampu (* ia telah dibeli dengan quantiti yang tidak munasabah, jenama dan tag harga yang berbeza, saya menggunakannya dengan mengikut arah setepat mungkin, tetapi tidak ada kesan, walaupun untuk jangka pendek) IA TIDAK PERNAH BERKESAN!
- semburan dan losyen (dibeli dengan jumlah yang tidak munasabah juga, digunakan degnan sendirinya serta dengan kaedah rawatan lain, rambut saya menjadi lebih lembut tetapi rambut masih gugur) - IA TIDAK PERNAH BERKESAN!
- pil (apabila saya berkonsultasi dengan pakar trikologi, dia menetapkan satu pil untuk saya, memberitahu saya bahawa hati saya tidak sihat, yang menyebabkan rambut gugur). Saya melalui seluruh kursus, melalui beberapa ujian. Hasilnya: menurut hasil ujian saya, semuanya normali, tetapi saya masih terus kehilangan rambut saya. IA TIDAK PERNAH BERKESAN!
- diet khas (tiada apa-apa untuk di tambah di sini, betul, 'makanan yang betul' tidak akan membuat rambut anda bertambah, percayalah kepada saya) - IA TIDAK PERNAH BERKESAN!
- kaedahtradisional (Saya menggosok sup bawang merah ke kulit kepala, juga menggunakan minyak burdock dan mayones - tetapi saya fikir ia menjadi lebih teruk lagi, rambut saya menjadi lebih nipis) IA TIDAK PERNAH BERKESAN!
Seperti yang anda dapat lihat, saya tidak hanya duduk diam dan tidak melakukan apa-apa. Tetapi saya terdesak kerana tidak ada yang membantu. Tidak sedikit pun. Tiada kesan apa pun. Saya berharap tinggi sekurang-kurangnya satu rawatan rambut gugur akan membantu.

Penyelamatnya datang tanpa apa-apa sangkaan

01
Saya menelefon rakan saya, dia ketawa kepada saya dan memberitahu saya memang bodoh, bahawa mask rambut yang mahal ataupun murah memang tidak akan berkesan. Mereka hanya membuat kesan visual dengan menyalut rambut dengan silikon - jadi rambut halus dan licin, buat masa tersebut.
Prosedur salon juga suatu penipuan, tidak ada gunanya menunggu pemulihan rambut yang mereka janji, anda akan mendapat kesan visual sementara yang akan hilang dalam 3 hari.
Rakan saya menasihatkan untuk mencuba satu perkara sahaja - mask ubat rambut khas Princess Hair.Semua orang di salon rambut tempat bekerja dia telah menggunakan produk tersebut untuk masa yang lama, jadi pada dasarnya ia adalah satu-satunya rawatan yang sebenarnya boleh membantu pertumbuhan rambut dan memulihkannya juga.
Pendek kata, kawan saya memberitahu saya bahawa lebih kurang semua produk rambut yang dijual di kedai mengandungi komponen-komponen yang boleh dijumpai dalam mask ini. Kesannya boleh tahan. Tetapi ia Tetapi kos ia lebih mahal.
Pendandan rambut mengetahui mengenainya sejak sekian lama kerana semua prosedur super mahal seperti 'bio-restorations' dan 'straightenings' adalah berdasarkan produk ini. Mereka hanya mereka nama mewah untuk prosedur ini untuk mengambil lebih banyak wang daripada pelanggan-pelanggan mereka.

Menjelang akhir 2 minggu selepas penggunaan berterusan Princess Hair, rambut saya kembali normal.

Ya, betul. Sesetengah tempat, terutama bahagian tengah dan juga di hadapan kepala yang lebih dekat ke dahi, ia kelihatan jelas saya botak kerana rambut masuh gugur di situ. Dan kemudian tiba-tiba - whap! tempat botak saya mula hilang.
Saya hampir menangis tengok hasilnya! Ia sukar untuk mempercayainya, tetapi ia adalah benar. Entahlah, tidak tahu apa yang begitu ajaib tentang mask ini, tetapi IA BENAR-BENAR BERKESAN!
Anda tidak percayakah? Lihat untuk diri anda sendiri (foto diambil 2 bulan berasingan).
01
Perbezaannya jelas! Akhirnya saya boleh berhenti menyembunyikan tempat botak saya dengan sikat balik.
Bagaimana saya menggunakannya? Ikut arahannya semua dengan betul - saya meletakkan mask ini ke rambut dan kulit kepala, menggosoknya, kemudian membersihkannya. Sangat mudah digunakan, dan KESANNYA SANGAT JELAS!
Di masa saya memesannya? Di laman web ini. Sejauh yang saya tahu, mereka hanya membekalkan produk asal, yang boleh diperiksa dengan kod pada pakej.
Inilah, kisah saya keseluruhannya. Kebahagiaan tidak mengenal batas, jadi saya memutuskan untuk mengongsinya dengan anda. Saya pasti ia akan membantu anda juga.
Oh, ia juga membantu ibu saya. Jadi sekarang ada dua daripada kita! Inilah hasilnya:
01
P.S. Kongsi cerita anda sendiri dalam ulasan.
Adakah anda ingin menghilangkan masalah keguguran rambut? Klik di sini!

Ulasan

01
Sharina H.
Saya tahu pasal mask ini juga. Saya mula botak pada umur yang sangat muda, tetapi mask ini membantu saya, keputusan hampir sama. Saya sangat mengesyorkannya!
24.02.2018
01
01
Mira
Jika tidak ada lain yang membantu, jadi ya, anda patut mencubanya. Saya pernah melakukan transplantasi rambut. Membelanjakan jumlah wang yang tidak dapat dibayangkan. Di satu pihak, saya tidak menyesalinya, tetapi di pihak yang lain - itu sangat menyedihkan. Saya boleh menyimpan banyak wang jika saya tahu tentang mask ini sebelum ini ((Kenapa la saya tidak ?!))
25.02.2018
01
Julia
Tak tahu la nak cakap apa. Bunyi menggoda, saya akan memesanlah. Tak ada lagi tempat-tempat botak, tapi rambut gugur dengan teruk sekali!
25.02.2018
01
Kamaliah
Saya setuju, ia sangat bagus untuk menolong rambut nipis! Saya mula-mula dapat tahu produk ini daripada artikel ini. tapi rambut saya rosak sangat disebabkan kerinting, saya buat walaupun semua orang cakap jangan sebab ia sangat bahaya. Rambut saya selepas kerinting rosak habis walaupun saya pergi ke pendandan yang profesional! Saya sudah gunakan mask ini untuk sebulan, dan rambut saya sangat berkilat! Dan dah bertumbuh 5sm! dah tak nampak dah beza rambut rosak dan rambut yang baru
27.02.2018
01
01
Marinah Samsul
Saya memesannya untuk anak perempuan saya, saya berada di diri saya dengan rasa bimbang. Saya sebenarnya tidak pernah nampak sebarang masalah pun dengan rambutnya, tetapi dia terdesak.
28.02.2018
01
Betrisya
Oh, mask ini pun membantu saya! Ia berkesan dengan sangat cepat! Takpayah nak tunggu setengah tahun nak nampak hasilnya
28.02.2018
01
01
Izzat
Sekiranya anda mempunyai keraguan, tengoklag keputusan saya. Ada apa-apa soalan?)
02.03.2018
01
01
Iman Ahmad
Saya mempunyai masalah yang sama, saya telah mencuba selama 7 tahun, tetapi tidak ada keputusan. Hanya mask iniyang membantu saya. Saya tidak tahu apa yang akan saya lakukan tanpa produk ini. Saya membelinya juga untuk ibu saya, dia sangat gembira. HADIAH YANG SANGAT HEBAT! Keputusan saya:
03.03.2018

Comments