Ако имате диагноза артрит – не бързайте да лягате под скалпела! Skip to main content

Ако имате диагноза артрит – не бързайте да лягате под скалпела!

Моята история за на пълното излекуване на възпалените ставите на краката за половин година!
добавен 28.08.2017

Малко предговор. Аз съм на 58 години и през последните 20 години имам увеличени коленни стави, тъй като страдам от ревматоиден артрит. За когото не е ясно – това е възпаление на ставите.
По-рано беше поносимо, но в последно време вече не мога да ходя от болки, особено силно удари в дясното коляно, всякаква физическа активност – ходенето до работа и на работа, работата в градината, дори ходенето по апартамент се превърнаха в проблем.
Бях на ортопед. Той ми направи някакъв много болезнен масаж, аз просто крещях от болка, не можах да издържи и в крайна сметка дори не довършихме сеанса. И от още 10 сеанса, естествено, се отказах. Тогава той каза: само операция. Операция – категорично НЕ. По здравословни причини не мога (имам диабет), много зле заздравява всичко.
Опитах всички, всички рецепти от народната медицина, от разтриване с чесън, вани за крака и гимнастика до компрес с урина. Не мога да кажа, че нещо ми помогна особено.

Решението дойде неочаквано

Приятелка на дъщеря ми ме посъветва да си купя крем "Artrovex", тъй като майка й го използвала и била много доволна. Проблемът стоеше остро, така че без да се колебая си поръчах наведнъж две опаковки, и като дойде пратката, веднага намазах с крема колене си.
Няколко думи за крема. Той се използва при разрушаване на ставите. Глюкозаминът и хондроитина, които се съдържат в крема, са особено полезни при лечението. Кремът намалява болката в коленете, хрущялите, възстановява опорно-двигателния апарат. Трябва да се маже при остеоартрит, остеохондроза, артрит, радикулит и други заболявания на ОДА.
Първоначално го мазах през ден, след това започнах да се мажа постоянно, по няколко пъти на ден, и задължително преди лягане. Въпреки че в упътването пише, че има ефект още след 2 дни употреба.
Буквално след една седмица ИЗОБЩО спряха да ме болят коленете. Не мога да Ви опиша, какво удоволствие и радост изпитвах тогава.
Също така след 7-10 дни мина и зачервяването в областта на ставите, отока спадна. И аз отново можех да ходя без да накуцвам – и отново много се радвах.

След един месец

Мажа коленете с крема 3 пъти на ден в продължение на един месец. Отоците на коленете спаднаха почти наполовина, аз дори вече мога да тичам и да правя физически упражнения, за да разработя ставите. Като цяло, стана много по-добре, и аз отново мога да се върна към пълноценен живот.

От къде го купих

Сигурно Ви мъчи същия проблем. Аз наистина успях да се справя с болните си колене, така се появи и този блог. Ако Ви интересува мястото, то аз си купих крема от тук.
Хареса ми, че тук е лесно да си поръчаш, дори ако никога не си пазарувал в интернет, и бързо го доставиха, без измама. Може би вече сте използвали крема "Artrovex", тогава пишете коментари.

Ще ми бъде много интересно да науча вашето мнение.

4 коментара
Страхотно нещо! По-рано ужасно ме болеше гърба, за съжаление изоставих болката, докато тя се первърна в остеохондроза на шията. Дъщеря ми препоръча да си купя този крем, и след един месец аз се чувствах като нов човек и въобще се влюбих в активния начин на живот.
преди 10 минути |Коментар
2
Започнаха да ме наболяват костите на ръцете. Ръцете на майка ми са на страшни буци, всичките пръсти са «разкривени». Страх ме е историята да не се повтори, купих си крема. Няма болки, дискомфорта премина.
преди 49 минути |Коментар
5
Благодаря на автора на блога, че не го до мързя и «разкри» проблема. Някакси малко пошат за такива болести. Също имам болки в краката и също много неща опитах и дори операция си правих – всичко се върна обратно. Ще опитам с крема, много Ви благодаря за идеята.
преди 3 часа |Коментар
7
Имам артрит - това е наследствено! И майка ми и баба ми имаха. Купих си крема – много хубаво нещо!!! Кагато съм вкъщи, се мажа с крема, а ако се налага да ходя до някъде за по-дълго - мажа дебел слой и замотавам с бинт, за да не попие в дрехите. Разликата се вижда веднага! Сега поне коленете не отичат и не болят!
преди 3 часа |Коментар

Comments