Как да си подмладим лицето с 15 години за един месец, без да използваме ботокс Skip to main content

Как да си подмладим лицето с 15 години за един месец, без да използваме ботокс


Драматичните промени на лицето ми, предизвикаха вълна от въпроси
Здравейте скъпи мои читателки. Днес, най-после, ще отговоря на въпросите, които вие най-често ми задавате вече половин година – как съм успяла толкова да си подмладя лицето?
Та нали през цялото време съм говорила в блога, че имам отрицателно отношение към пластичните операции и инжекциите ботокс.
Както си спомняте, винаги съм твърдяла, че вредата от тях е повече, отколкото ползата. А ето тук от раз петнадесет години изчезват от лицето, като че ли не ги е имало никога! Отстъпила ли съм от своите принципи?
Аз половин година пазех мълчание (по-нататък ще обясня защо), а сега отговарям. Не съм се отказала от своите принципи. Възрастта вече не е същата. Както и преди, аз мисля, че ботокса и скалпела повече вредят, отколкото да носят полза.


Има примери, известни в целия свят за неуспешни пластични операции
В моето подмладяване скалпела и ботокса не са участвали! И ето сега стигам до най-интригуващото…

Как успях да се подмладя с 15 години

Това, че ми е необходимо да подмладя лицето си аз отдавна разбирах. Разбирах го и като жена, която независимо от годините, все още искаше да се харесва на мъжете, разбирах го и като водеща на популярния блог «Здраве и красота». Разбирах и търсех начини за реализиране на тази цел. Както знаете, по принцип отхвърлям ботокса и скалпела.
Подмладяване чрез лазерни или други методи на козметиката с апаратура? Резултатът, който наблюдавах при някои познати, честно казано, не ме впечатляваше особено. Освен това, както забелязах (а и не само аз), след завършване на процедурите, лицето някак много бързо се състарява.
И тук ми помогна случайността! Който постоянно чете моя блог, знае, че имам сестра Бисера, ПО-ГОЛЯМА със 7 години, която живее във Франция. Наистина нея там отдавна я наричат Берзе. По принцип то е едно и също, защото Берзе означава светъл. И представете си, звъни ми тя по скайпа и аз виждам на екрана не по-голямата, а по-малката сестра! Разбира се, последваха куп въпроси, и аз скоро си изясних, че тази чудесна метаморфоза на сестра ми се дължи на маската за лице Bioretin. Неотдавна я пуска на пазара френската фирма Poetea, която основно е специализирана в производството на лечебна козметика.
Естествено сестра ми изпрати няколко опаковки Bioretin, а аз през това време се постарах да се запозная с това средство малко по-подробно. За щастие, знам добре френски, благодарение на сестра ми.
Подмладяване с Bioretin
Французите претендираха, че клинически доказания ефект на подмладяване на лицето с помощта на маската Bioretin представлява 15-17 години! Това се постига по следния начин:
  1. Благодарение наличието на естествен Колаген в нейния състав, се извършва ускоряване регенерацията на клетките, вследствие на което кожата става по-стегната гъвкава и еластична. Бръчките се изглаждат, подобрява се цвета на лицето.
  2. Благодарение наличието на Бетаин се извършва регулация на водния баланс на кожата, намалява се раздразнеността. Облекчава се раздразнеността. Сухотата – това е най-злия враг на кожата!
  3. Благодарение наличието на комплекс от растителни масла, а също и на синя глина се извършва обогатяване на кожата с необходимите витамини и микроелементи, по този начин се забавя естествения процес на стареене, повишава се тонуса на кожата, нормализира се обмена на вещества в клетките.
Също така се подчертава, че маската Bioretin има висока ефективност не само благодарение на своето богатство от натурални компоненти, но и на правилно подбраните пропорции, което води до ефекта на синергия – взаимно усилване действието на веществата върху кожата.
«Е какво пък, да видим», – помислих си аз, а сама направо изгарях от нетърпение да започна използването на Bioretin.
И ето, накрая дългоочакваната пратка е при мен!

Как се подмладявах с помощта на Bioretin

Маската Bioretin аз нанасях на дебел слой преди лягане, обхващайки и шията. След половин час, отстранявах остатъците, които не са попили в кожата с помощта на тампон за почистване.
Само след три дни от началото на използването на Bioretin аз видях първите изменения. Фините бръчки около очите и на челото бяха станали не толкова релефни. Забележете, бяха изминали само три дни! А вече след седмица нямаше нужда и от по-особено вглеждане. Измененията на лицето можеха ясно да се видят.
След две седмици аз практически се сбогувах с торбичките под очите. А след три – челото ми беше станало гладичко, чистичко, как след ботокс. Най-дълго се съпротивляваха бръчките около носа и устните, но и те след седмица изчезнаха. И между другото, за да се подмлади лицето минимум с 12-15 години, на мен ми трябваха 4 седмици. Отличен резултат!
Подмладих се с 15 години за 4 седмици! Отличен резултат!

Изминаха 6 месеца

А сега за това, защо аз не разкривах своята тайна 6 месеца. Вие знаете, аз винаги съветвам за това, в което съм напълно уверена. Затова реших да почакам и да видя, какво ще се случи с моето лице, когато престана да използвам Bioretin. Защо 6 месеца? Да, защото това е срока, през който изчезва ефекта на подмладяване от ботокса и още повече от методите в козметиката, при която се използват апарати.
И така ето, след изтичането на 6-те месеца, аз не забелязах никакви отрицателни изменения след 6 месеца не забелязах никакви отрицателни изменения Аз както и преди изглеждам с 15 години по-млада. Което искрено желая и на вас. Впрочем паузата от 6 месеца наистина беше от полза! Работата е там, че сега разрешиха вноса на Bioretin в България. Затова този френски препарат може да се поръча на официалния сайт на производителя.
Така че, скъпи жени, сега да изглеждате красиви не е вече така сложно и скъпо. Французите са се постарали. Благодаря на тях!

Comments