Apa de sticlă – un mijloc modern de protecție a automobilului dvs Skip to main content

Apa de sticlă – un mijloc modern de protecție a automobilului dvs

Veșnicele discuții în contradictoriu despre soluțiile de lustruire și soluțiile de protecție a automobilului de influența mediului ambiant deja țin de domeniul trecutului – exact de pe atunci de când, pe piața românească, a apărut SILANE GUARD. Astăzi vom povesti despre această apă de sticlă mai detaliat: de unde este, ce efect are, și, de asemenea, de ce ea este atât de populară printre automobiliștii români.
SILANE GUARD - este o apă de sticlă monocomponentă a brandului japonez Willson. Până la acest moment compania propunea clienților săi diverse soluții de curățare, șampoane și accesorii pentru spălare. Acum însă, după părerea automobilistului profesionist Jeremy Clarkson, ei au făcut un enorm salt înainte. ”Protectorul” lor este un adevărat non-sens. În esență este aceeași soluție de luciu, dar de o cu totul altă calitate: dioxidul de siliciu și polimerul calitativ din componența sa pot, în realitate, să ofere automobilului o strălucire irepetabilă, și totodată să-l protejeze de orice acțiune externă a climei”.
În România SILANE GUARD a apărut de foarte puțin timp, dar deja a reușit să cucerească aprecierea a mii de automobiliști încântați. Unii remarcă simplitatea și comoditatea în utilizare, alții – efectul hidrofug durabil, care apără caroseria de ploaie și noroi. Dar cel mai important lucru este că ”protectorul” îndepărtează petele și zgârieturile mărunte. ȘI, în sfârșit, face automobilul să strălucească orbitor.
Când ajunge pe suprafața caroseriei SILANE GUARD formează o peliculă moleculară compactă, care este capabilă să înlăture petele și zgârieturile mărunte, să-i dea automobilului un luciu superb și să-l protejeze de acțiunea din exterior a mediului încomjurător. Vorbind într-un limbaj mai simplu, trebuie doar să-i dați cu ea un luciu temeinic automobilului și să vă bucurați de viață. Nici ploaia, nici noroiul nu vor lăsa nici măcar o singură dâră de murdărie pe caroseria automobilului dvs. Și, ce este cel mai important, apa de sticlă este potrivită pentru orice tip de strat de acoperire de vopsea și lac.
Să remarcăm și faptul că un singur flacon de SILANE GUARD ajunge pentru mult timp – până la 4 straturi de aplicare. Iar efectul luciului radiant, după cum afirmă producătorul, durează până la 1 an. Deci, prieteni, dacă doriți să oferiți strălucire și prospețime aspectului exterior al automobilului dvs – atrageți atenție apei de sticlă. Iar dacă deja ați reușit să o utilizați, atunci obligatoriu împărtășiți-vă impresiile în comentarii.
În concluzie vom adăuga că în România comercializarea apei de sticlă SILANE GUARD se realizează pe site-ul oficial al companiei-reprezentant. Vă dorim să aveți automobile curate!
Dumitru Vieru, 38 de ani

România, Caransebeș

N-am reușit să probez încă, dar deja am făcut comanda :) N-am răbdare să încerc ce fel de produs este.
Toboșaru Alex, 25 de ani

România, Oradea
De curând am vizionat la ”Auto plus” um material despre această sticlă. Au testat o Honda. i-au dat luciu cu SILANE GUARD au expediat-o să facă viraje prin bălți cu noroi. Mașina chiar ieșea uscată din apă. Japonezii pe bune că se pricep la asta.
Daniel Iacob, 26 de ani

România, Arad

Am încercat produsul ăsta practic ieri. Mașina e de nerecunoscut acum, arată ca nouă. Nu i-am testat încă efectul hidrofug, pentru că e vreme frumoasă. Dar praful și murdăria nu se așează, așa este.
Andy Rău, 32 de ani

România, Moldova-Nouă

Ce fain îți lucește peugeot-ul)) M-ați convins, cumpăr )))

România, Sibiu

Am probat SILANE GUARD pe Briliantul meu, Strălucește de parcă ar fi acum adus de la salon, să vedem cât ține efectul.
Elenuța Scutaru, 24 de ani

România, București

Băieți, dar cît timp durează livrarea? Vreau foarte mult să încerc apa asta de sticlă. Dar nu vreau să aștept o lună...
30 de ani

România, Târgu-Mureș

Ilie Fieraru, 28 de ani

România, Zimnicea

Bun lucru. Am pregătit o mașina pentru vânzare cu apă de sticlă. Mi-a reușit să ridic prețul cu 5 mii )))

Comments