Υγρό γυαλί – ένας σύγχρονος τρόπος για την προστασία του δικού σου αυτοκινήτου Skip to main content

Υγρό γυαλί – ένας σύγχρονος τρόπος για την προστασία του δικού σου αυτοκινήτου

Οι αιώνιες διαφωνίες σχετικά με τη στίλβωση και την προστασία των οχημάτων από τις επιπτώσεις του περιβάλλοντος είναι ήδη στο παρελθόν - ακριβώς από τότε, που εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά το Silane Guard. Σήμερα θα πούμε για αυτό το υγρό γυαλί με λεπτομέρεια: από πού προέρχεται, ποια είναι η επίδραση του και γιατί είναι τόσο δημοφιλής στους Έλληνες αυτοκινητιστές.
Silane Guard -είναι ένα καινοτόμο υγρό γυαλί ενός συστατικού από την ιαπωνική μάρκα Willson. Μέχρι τώρα η εταιρεία έχει προσφέρει στους πελάτες της διάφορα καθαριστικά, τα σαμπουάν και τα αξεσουάρ για πλύσιμο. Τώρα, σύμφωνα με την γνώμη του διάσημου εμπειρογνώμονα στην αυτοκινητοβιομηχανία τον Jeremy Clarkson, έκαναν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός: "Ο υπερασπιστής τους" - είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα, είναι το ίδιο βερνίκι, αλλά έχει τελείως διαφορετική ποιότητα: το διοξείδιο του πυριτίου και το πολυμερές της υψηλής ποιότητας στη σύνθεση του μπορούν πραγματικά να δώσουν στο αυτοκίνητο μια μοναδική λαμπρότητα και να το προστατεύσουν από κάθε επίπτωση του εξωτερικού κλίματος”.
Στην Ελλάδα Silane Guard για πρώτη φορά εμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά έχει ήδη κερδίσει πολύ καλά σχόλια από τους χιλιάδες αυτοκινητιστές. Μερικοί σημειώνουν την άνεση και την ευκολία χρήσης, οι άλλοι - ένα ανθεκτικό νερό-απωθητικό αποτέλεσμα, το οποίο προστατεύει το αμάξωμα από τη βροχή και τη λάσπη. Λοιπόν, και το πιο σημαντικό – είναι "ο υπερασπιστής" που εξαλείφει την αμαύρωση και τις μικρές γρατζουνιές. Και τέλος, κάνει το αυτοκίνητο εκπληκτικά να γυαλίζει.
Όταν μπαίνει στην επιφάνεια του αμαξώματος, το Silane Guard σχηματίζει μια πυκνή μοριακή μεμβράνη, η οποία μπορεί να εξαλείψει την αμαύρωση και τις μικρές γρατζουνιές, να δώσει στο αυτοκίνητο μια μαγευτική γυαλάδα και να το προστατεύσει από εξωτερικές περιβαλλοντικές επιρροές. Με απλά λόγια - απλά τρίβετε σωστά με αυτό το αυτοκίνητο σας – και απολαμβάνετε τη ζωή. Ούτε η βροχή ούτε η λάσπη δεν θα αφήσουν ούτε ένα σημάδι στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας. Και το πιο σημαντικό: το υγρό γυαλί είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε χρώμα και βερνίκι.
Σημειώστε επίσης ότι ένα μπουκάλι του Silane Guard θα φτάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα - μέχρι 4 στρώματα εφαρμογής. Και το αποτέλεσμα της λαμπερής γυαλάδας, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, διαρκεί έως και ένα χρόνο. Έτσι, φίλοι, αν θέλετε να δώσετε στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας την φρεσκάδα και την γυαλάδα - δώστε προσοχή στο υγρό γυαλί. Και αν ήδη το προλάβατε να δοκιμάσετε, τότε φροντίστε οπωσδήποτε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.
Συμπερασματικά, προσθέτουμε ότι στην Ελλάδα η πώληση του υγρού γυαλιού Silane Guard πραγματοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπευτικής εταιρείας. Σας ευχόμαστε να είναι καθαρά τα αυτοκίνητα!
Δημήτριος Μπογιατζής, 38 ετών 

Ελλάδα, Καλαμάτα

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλά την παραγγελία ήδη έκανα:) Επίσης ανυπομονώ να ελέγξω τι είναι αυτό το πράγμα.
Αλέξης Ταμένης , 25 ετών

Ελλάδα, Ξάνθη
Μόλις χθες για αυτό το γυαλί σε ένα τηλεοπτικό κανάλι έβλεπα. Έκαναν τεστ-drive στο Honda – κάναμε την στίλβωση μαζί με το Silane Guard και στείλαμε να οδηγεί σε βρώμικες λακκούβες. Το αυτοκίνητο βγήκε πραγματικά ξηρό από το νερό. Οι Ιάπωνες είναι πραγματικά πολύ έξυπνοι.
Ιάσωνας Γρηγοριάδης , 26 ετών

Ελλάδα, Θεσσαλονίκη

Και εγώ ήδη έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά αυτό το πράγμα προχθές . Το αυτοκίνητο τώρα δεν αναγνωρίζεται πραγματικά – μοιάζει σαν να είναι καινούργιο. Το νερό-απωθητικό αποτέλεσμα δεν έχω δοκιμάσει ακόμη - ο καιρός είναι ξηρός. Αλλά η σκόνη και η λάσπη δεν κάθονται, είναι γεγονός αυτό.
Χαράλαμπος Κυρικλίδης , 32 ετών

Ελλάδα, Καβάλα

Τι ωραία το peugeot σου γυαλίζει )) Με πείσατε, αγοράζω )))

Ελλάδα, Σέρρες

Δοκίμασα το Silane Guard στο Bruhl. Γυαλίζει σαν τώρα βγήκε από κατάστημα, ας δούμε πόσο το αποτέλεσμα θα αρκέσει.
Ιωάννα Κουρελή, 24 ετών

Ελλάδα, Αθήνα

Παιδιά, πόσες μέρες πάει η παράδοση; Θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτό το υγρό γυαλί. Και δεν θέλω να περιμένω έναν μήνα…
30 ετών

Ελλάδα, Ηράκλειο Κρήτης

Ένα μήνα δεν χρειάζεται να περιμένεις, εσύ από την Κίνα επρόκειτο να παραγγείλεις αυτό; ) Αγόρασε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εκεί θα σου φέρουν το πολύ σε μια εβδομάδα. Σε εμένα ήρθε την τέταρτη μέρα. Αυτό το πράγμα, φυσικά είναι εξαιρετικό!
Αλέξανδρος Ζαμπουνίδης , 28 ετών

Ελλάδα, Ιωάννινα

Καλό πράγμα είναι. Ετοιμάζουμε με το υγρό γυαλί το αυτοκίνητο προς την πώληση. Η τιμη του καταφέραμε να αυξήσουμε κατά 200 ευρώ )))

Comments