Течно стъкло - един съвременен начин за защита на вашия автомобил Skip to main content

Течно стъкло - един съвременен начин за защита на вашия автомобил

Вечните спорове относно полирането и средствата за защита на превозните средства от въздействието на околната среда вече са в миналото - и по-точно, откакто на българския пазар се появи SILANE GUARD. Днес ще разкажем по-подробно за това течно стъкло: откъде е, какъв ефект има, както и защо е толкова популярно сред българските автомобилисти.
SILANE GUARD - иновативно еднокомпонентно течно стъкло от японската марка Willson. Досега компанията е предлагала на своите клиенти различни почистващи препарати, шампоани и аксесоари за автомивки. Сега обаче, според известния автомобилен познавач Джеръми Кларксън, те са направили огромен скок напред: “Техният “защитник” е пълна измислица. Всъщност това е същият лак, но с съвсем различно качество: силициевия диоксид и висококачествения полимер в състава му наистина могат да предадат на автомобила неповторим блясък, а също така и да го предпазят от всякакви външни климатични въздействия”.
В България SILANE GUARD се появи съвсем наскоро, но вече успя да спечели възторжените отзиви на хиляди шофьори. Някои от тях отбелязват удобството и лекотата на използване, други - устойчивия водоотблъскващ ефект, който защитава автомобила от дъжда и мръсотията. И най-важното - защитникът премахва петната и малките драскотини. И накрая, кара колата да блести с ослепителен блясък.
При контакт с повърхността на каросерията SILANE GUARD образува плътен молекулярен слой, който може за премахне потъмняването и малките драскотини, да придаде на колата великолепен блясък и да я предпази от външното въздействие на околната среда. Казано на прост език, трябва просто хубаво да полирате колата си с него и да се радвате на живота. Нито дъждът, нито мръсотията няма да оставят нито едно петно върху каросерията на вашия автомобил. И най-важното: течно стъкло е подходящо за всякакъв вид боя.
Имайте предвид, че един флакон SILANE GUARD стига за дълго - чак до 4 слоя на обработка. А ефекта на сияещ блясък, както твърди производителят, трае до една година. Така че, приятели, ако искате автомобилът Ви да придобие свеж и лъскав външен вид - обърнете внимание на течното стъкло. А ако вече сте го изпробвали, не забравяйте да споделите своите впечатления и коментари.
В заключение ще добавя, че в България продажбата на течно стъкло SILANE GUARD се извършва чрез официалния сайт на фирмата дистрибутор. Желаем Ви чисти превозни средства!
Димитър Денчев, на 38 години

България, Сливен

Не можах да опитам, но вече оставих поръчка :) Нямам търпение да проверя, какво е това нещо.
Антон Иванов, на 25 години

България, В.Търново
Наскоро гледах за това стъкло в Auto Plus. Тестваха Хонда - полираха я с SILANE GUARD и я караха през мръсни локви. Количката наистина излизаше суха от водата. Японците наистина си разбират от работата.
Данаил Дончев, на 26 години

България, Монтана

Опитах това нещо буквално онзи ден. Количката ми наистина не мога да я позная - изглежда, като нова. Водоотблъскващият ефект все още не е тестван - времето е сухо. Но праха и мръсотията не се задържат и това е факт.
Алекс Гечев, на 32 години

България, Монтана

Мале, как ти светна пежото )) Убеди ме, вземам го )))

България, Стара Загора

Тествах SILANE GUARD върху Брилянта. Блести като от шоурума, ще видим колко ще издържи ефекта.
Анелия Христова, на 24 години

България, София

Момчета, колко време е доставката? Нямам търпение да опитам това течно стъкло. Не ми се чака цял месец ...
на 30 години

България, Монтана

Няма нужда да чакаш цял месец, да не би да го поръчваш от Китай?) Купи го от официалния сайт на фирмата, те максимум за седмица ще ти го докарат. При мен на четвъртия ден дойде. Продуктът, разбира се, е страхотен!
Александър Ботев, на 28 години

България, Перник

Хубав продукт. Подготвих с течно стъкло колата си за продан. Цената й се вдигна с 15 хиляди )))

Comments