Respirația urat mirositoare din gură este cauzata de paraziților intestinali Skip to main content

Respirația urat mirositoare din gură este cauzata de paraziților intestinali

Infecționistul principal a găsit soluția și a împărtășito celor apropiați pentru ai proteja.

Din Editor: Au descoperit o noua cauza apariției mirosului neplăcut din gură: infecție de paraziți. Recent s-a finalizat studiile care au constatat că paraziți și reziduri toxice formate în stomacul unui mediu este favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor de putrefacție. Anume ăsta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirația urât mirositoare din gură.
-Astăzi, vom discuta despre asta cu David-Andrei Oprea.
-David-Andrei, bună ziua ! Voi începe cu problema Numarul unu sa constatat ca marea majoritate a populatiei este infectata cu paraziti.
« - Da. București, deține o poziție de lider în clasamentul de infecții parazitare. Acest lucru rezultă din condițiile de mediu extrem de precare, precum și lipsa de acțiune nerespectabilă din partea autorităților față de oameni.
? –David-Andrei Cât de adevărate sunt aceste studii asupra raportului infestarea și respirația urât mirositoare din gură
Chiar și câțiva ani în urmă, comunitatea medicala credea ca mirosul urît din gură este format în cavitatea orală. Cu toate acestea, studiile recente au arătat că este un alt motiv important, anume sunt problemele cu stomacul (care este practic mereu infectat cu paraziti ). Cercetătorii au raportat de asemenea că, pentru a ignora un astfel de "simptom normal " aparent nu se mai poate. Infectarea cu paraziți duce la imbolnavirea grava a omului.
 
Respirația urât mirositoare din gură- este un semn clar al prezenței paraziților în organism 
și duce la complicații fatale
Cu încredere , pot spune că aceasta cercetare este susținută și de institutul nostru. Un Banal "miros neplăcut" din gură se duce la o boală gravă. În general, aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infecția cu paraziți. Și nu este vorba doar de moarte de boală. Marea majoritate a așa-numitelor "decese naturale" - este consecințele activităților paraziților din interiorul corpului tău
De obicei paraziții în organism sunt considerati vermii obișnuiți, cum se poate înțelege ca ei , pot duce la respiratia urat mirositoare din gură si chiar la moartea unui om?
De fapt - Este o concepție greșită, că paraziți umani – sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe, și activitatea lor duce la o varietate de consecințe. Helmintii ca o varietate din paraziti sunt foarte periculoși. Ei distrug literalmente intestinele, ceea ce duce la descompunerea lor și în cele din urmă survine moartea. Și, apropo, este chiar dificil de greu de a fi depistați si distruși acesti viermii.
Alături de aceasta există mii de paraziți, care pot trai in ficat, creier, plămâni, sânge, stomac si intestine. Și aproape majoritatea dintre ele duc la urmari fatale. Unele dintre ele sunt de la început agresive și distrug organismul. Altele acționează discret, insa se inmultesc foarte rapid încât organismul - purtător și nu poate rezista, si persoana moare |
Astfel, pot spune cu încredere că paraziții au infectat aproape totul. Doar cele mai multe dintre ele sunt extrem de dificil de detectat. Iar atunci când sunt prezente consecințe de infectare, medicii încep tratamentul. In mare parte ele nu sunt văzute cu ochiul liber ci depistarea lor necesita investigatii speciale.
Repet "Exista mii de paraziti care pot trai in ficat, creier, plămâni, sânge, si stomac și aproape toate dintre ele - sunt mortale pentru organismul omului. Și totul , de obicei, se începe cu un simplu miros neplăcut din gură.
-Puteți aduce câteva exemple specifice de infestare cu paraziți?

Eu pot povesti sute de cazuri. Dar, poate, mă concentrez asupra celor care demonstrează cel mai clar pericolul care defineste cuvintul paraziți.
În primul rând, după cum sa dovedit, unele tenii pot duce la cancer. Mai mult decât atât, în mod oficial nu persoana este infectată, dar anume alimentatia consumata. Astfel , celulele lor maligne sunt raspandite pe tot corpul omului. Acest lucru se întâmplă atunci când larvele de vierme au pătruns în ganglionilor limfatici din intestinale umane. Ca urmare, se transforma in tumori canceroase, infectând rapid omul. Moartea survine în doar câteva luni. Doar săptămâna trecută a fost înregistrat un alt caz de deces uman, care avea astfel de umflături.
În centrul acestei poze: sunt prezentate celulele canceroase, care se transmite la om de un vierme parazit
Un alt caz - infectarea creierului uman. Acest lucru duce la nevroza, oboseala, iritatie excesivă și dereglări ale dispoziției. Și, într-o etapă ulterioara se dezvolta boli mai severe, care duc în cele din urmă la moarte.
«Noi avem o fotoarhivă de la autopsii în cazul în care s-au constatat paraziti in corpurile umane. Nu vă pot arăta aceste imagini, ele sunt teribile.
Al treilea exemplu - infecția cu paraziți ai inimii umane. Se crede că aceasta este o boală rar întâlnita . Dar, de fapt, într-o anumită cantitate de viermi de inima sunt prezente la aproximativ 23% din oameni. Aceasta este de fapt unul din patru. Într-un stadiu incipient, ele sunt absolut invizibile, efectele lor nocive asupra organismului sunt reduse la zero. Dar pe timp ce trece, activitățile lor sunt mai vizibile. Ei sunt cauza principală a unei multitudini de boli de inima, dar atunci când vine vorba de moarte subita din cauza unui stop cardiac, atunci ponderea acestor paraziți reprezintă aproape 100% din cazuri.
Cum se manifesta infectarea cu paraziti asupra altor organe?
Bărbații infectați de paraziți se manifesta: prostatita, impotenta, adenom, cistite, nisip si pietre in rinichi si vezica urinara. 
Femeile: durere și inflamație a ovarelor, fibrome, boala fibro chistica a sânului, inflamația glandei suprarenale, vezica si rinichi. Și, desigur, există o îmbătrânire prematură a pielii.
-Cum sa te protejezi de paraziți? Există unele teste, medicamente?
-Din păcate, putem spune că astăzi nu există cu adevărat instrumente precise pentru diagnosticul de paraziți la om. În parte, acest lucru se datorează prezenței unui număr mare de specii de paraziți , și parțial de nivelul extrem de ridicat de complexitate al detectarea lor. Procedura de analiză completă asupra paraziților există numai în Bucuresti dar și are cost imens
Primele simptome prin care se poate spune că trăiești în corpul de paraziți, acestea sunt:
  • Respirația urât mirositoare din gură
  • alergie (erupții cutanate, ochi umezi, nas înfundat)
  • răceli frecvente, durere în gât, congestie nazală
  • oboseala cronică
  • dureri de cap frecvente, constipație sau diaree
  • Durere la nivelul articulațiilor și mușchilor
  • nervozitate, tulburări ale somnului și apetitului
  • cercurile intunecate, pungile de sub ochi
în cazul în care două dintre următoarele simptome - vă prezentă în organism atunci este clar că in corpul dvs sunt prezenți paraziții.
Dacă vorbim despre medicamente, dam de alta problema . Până în prezent, există doar un singur remediu unic , pentru a scăpa de tot felul de paraziti . Remediu autohton si sigur infensiv.
Remediu? ce fel de remediu? de cine a fost crea puteti da detalii?

-Este agent antiparazitar" Bactefort ", care a fost creat cu participarea Institutului nostru de Parazitologie al Ungariei și un grup de savanti independenti. Paralel mai cercetăm altele douăzec feluri de preparate antiparazitare. Dar, în sfîrșit a fost luata decizia de a se opri a se opri la "Bactefort" ca cea mai eficientă opțiune.
Bactefort este o fuziune unică de bilă urs, ferulă Dzhungarian, suc de fructe sumac și 20 de componente auxiliare. În procesul de creare și testare, acest remediu sa dovedit a fi extrem de eficient. Astăzi, este într-adevăr unicul medicament productiv. Este atit de bun ca tarile orientale sunt gata sa achizitioneze toata cantitatea produsa . Dar avem un mandat din partea autorităților, potrivit căruia o sumă semnificativă de bani ar trebui să rămână în țară și produsul sa fie vândut cetățenilor romani. Mai mult decât atât
- export marja cumpărătorilor de Vest (Bactefort este vândut în străinătate de zece ori mai scump decât costul său),
CU ce Bactefort este atit de bun? cu ce este atit d ediferit de restu medicamentelor contra parazitilor?

-- Dupa cum am mentionat astazi este unul din celea mai bune remedii in lupta cu parazitii cu toate tipurile de paraziti. Acesta si este cauza suprasolicitarii acestui produs. Comparativ cu alte remedii care acționează asupra doar unui tip de paraziti, acest produs actioneaza asupra întregului spectru de paraziti. Nu conteaza de ce paraziti ati fost infectat acest produs distruge toate tipurile. Cum am mentionat mai sus este foarte dificil de a depista paraziții. Daca luați Bacterfort curățați întregul organism de tot tipul de paraziți oriunde ar fi ei plasați creier. inima, ficat sau intestine. Nici un preparat până acuma nu putea acest lucru. Plus la toate nu este un medicament chimic, ci la 100-ta natural care nu atesta reactii alergice, dezechilibru intestinal si alte probleme care apar în cazul administrării medicamentelor chimice, care in afara ca tratează de paraziți, a fectează ficatul cu diferite compuși chimice.
-Cred ca cititorii noștri ar fi interesați de întrebarea de unde sa procure acest medicament?
Ce doriti sa spuneti cititorilor nostri la incheierea interviului?

Vreau sa le spun sa fie atenti la sanatatatea si viata lor. Da este greu dar foarte important, in interiorul organismului traiesc o cantitate mare de paraziti vii, ei sunt oriunde singe, plamii inima si creer. Parazitii ne distrug corpul din interior, otravind corpul. Ca urmare apar diferite probleme de sanatate care reduc durata vietii cu 15-25 ani. Asta daca nu vorbim despre decesele subite care deobicei sunt asociate cu invaziile de paraziti in corpul uman.
PS. domnul Andrei-David la insistenta mea a promis o reducere cu 50% cititorilor nostrii.Astfel puteti sa procurati bacterfort cu o reducere suplimentara de 50% 
Interviu cu Cristina Rjeva 
Fotografii din surse deschise


Comentariile de astăzi
Clara Filipescu 30.04.2018
Eu personal am procurat un tub, respirația neplacuta ma ingrijoreaza. Deja de 5 zile îmi da bătăi de cap, în același timp nu am probleme cu stomacul. Acuma cred ca pentru profilaxie o sa comand produsul la 3 luni.
Aureliu Godeanu 30.04.2018
Cind am inceput sa iau Bacterfort nu credeam in efectul lui. Dar chiar a ajutat au trecut durerile abdominale si a disparut mirosul din gura. Si acum la 53 de ani pot sa dau cote celor de 30 de ani. Va multumesc frumos ca ati povestit oamenilor despre pericolului carui se expun, medicul de familie la sigur nu va vorbi despre asta.
Maria-Teodora Chițu 01.05.2018
Multumesc pentru articol! Am comandat acest preparat.
Cristian Diaconescu 02.05.2018
Am făcut comandă de acest preparat. Ei au promis să livreze în cursul săptămânii (la București), așteptăm
Adina Negrescu 02.05.2018
M PROCURAT Bactefort, este de a dreptul minunat. Ma simt tinara si frumoasa, nu ma imbolnăvesc atât de repede ca înainte.Il recomand tuturor.
Andra-Maria Moraru 03.05.2018
Din bunei am fost invatata ca pelinul elimina libricii din organism. Insa utilizând pelin nu am putut scapă de respirația urâta. Am hotărât sa încerc si Bacteriform, problema de respirație a disparut. Nu mai beau pelinul amar problema cu respirația a dispărut si nu cred ca voi consuma vreo data pelin, pentru ca prețul la bacteriform este adecvat si efectul ii acelasi.
Andrei-Cristian Barbu 04.05.2018
Sufeream de mult timp de dureri de cap. Am trecut un curs de Bactefort in câteva săptămâni, toate durerile au disparut. Acum cred că poate acolo erau ceva paraziți care” isi desfasurau activitatea “ care au dispărut cu ajutorul acestui preparat....
Nicoleta Dobre 04.05.2018
Interviul este foarte interesant, vă mulțumesc! Dezvăluiți adevarul oamenilor!
Virgil Radu 06.05.2018
Sunt solidar cu recomandările. Când am început să beau acest preparat- din mine abia începe să iasa așa…. am intrat în panică și am dat buzna la capitala. Eu am găsit acolo centrul de parazitologie, sa uitat la toate acestea și a spus că am fost infectat cu paraziti ai ficatului, Și, dacă nu foloseam preparatul Bactefort, ei in timp de 2-3 ani, aș fi murit.
Teodora-Maria Ștefănescu 07.05.2018
Acesta nu este o înșelăciune? De ce se vinde pe Internet?
Ioana-Alexandra Lăzărescu 07.05.2018
Teodora , a-ți citit acest articolul? Vînzările sunt numai pe Internet, deoarece farmaciile au un interes in profit si pun preturi exagerate! Si cum poate exista o înșelăciune, în cazul în care plata este doar după primirea preparatului? Am comandat - a venit un curier, am verificat și și apoi am achitat. La oficiul poștal - același lucru, există, de asemenea, plata la livrare. Iar pe Internetul acum se vind de toate - haine și încălțăminte, mobilă și echipamente
Teodora-Maria Ștefănescu 08.05.2018
Îmi pare rău, nu am văzut Online, mai întâi informații despre achitare la livrare. Asta e bine, atunci când plata este la livrare. O să mă duc, să fac comandă.
Magda Stanescu 08.05.2018
Este un preparat extraordinar. Eu au băut împreună cu soțul acest preparat, la ambii au avut loc îmbunatățiri semnificative al sănătății. Într-adevăr păre că am întinerit, am obtinut mai multa putere si dorință de activitate. Paraziți inhibă cu siguranță umanitatea. Cînd curăți organismul te simți destul de diferit.
Anatolie Dumitrescu 10.05.2018
Multumesc pentru recomandare. Este necesar să se curețe organismul. Pentru măcar o dată în viața ta. Nu am făcut asta niciodată, dar acum cred că este mai bine fără paraziți :)
Simona Popescu 9 12.05.2018
Am citit comentarii și am înțeles trebuie să comand) Fac comandă.

Comments