Tekoče steklo je sodoben način zaščite vašega avtomobila Skip to main content

Tekoče steklo je sodoben način zaščite vašega avtomobila

Večni spori o lakih in zaščiti vozil pred vplivi okolja so že v preteklosti - točno od takrat ko se je pojavil SILANE GUARD na slovenskem trgu. Danes bomo podrobneje opisali to tekoče steklo: od kod prihaja, kakšen učinek ima in zakaj je med slovenskimi vozniki nenavadno priljubljeno.
SILANE GUARD je inovativno enokomponentno tekoče steklo japonske blagovne znamke Willson. Do sedaj je podjetje svojim strankam ponujalo različne čistilnike, šampone in dodatke za pranje. Zdaj pa po mnenju znanega avtomobilskega poslovneža Jeremy Clarkson, so naredili velik korak naprej: “Njihov branilec je nekaj posebnega. Pravzaprav je isti lak, vendar popolnoma drugačne kakovosti: silicijev dioksid in visokokakovostni polimer v njegovi sestavi lahko resnično dasta avtomobilu edinstven sijaj in ga varujejo pred kakršnimi koli zunanjimi vplivi okolja
V Sloveniji se je SILANE GUARD pojavil pred kratkim, vendar je že osvojil draga mnenja tisoč voznikov. Nekateri opozarjajo na udobnost in enostavnost uporabe, drugi - na odporen vodoodbojni učinek, ki ščiti karoserijo pred dežjem in umazanijo. No, kar je najpomembnejše - »branilec« odpravlja manjše praske in obnavlja barvo. In, končno, naredi tako da avto sija.
Ko pride na površino karoserije SILANE GUARD oblikuje gosto molekularno folijo, ki lahko odpravi poškodbe in majhne praske, daje avtomobilu čudovit sijaj in ga varuje pred zunanjimi vplivi okolja. Enostavno morate samo pravilno polirati vaš avto - in uživajte v življenju. Ne bo sledi niti dežja niti umazanije na karoseriji vašega avta. In najpomembnejše: tekoče steklo je primerno za katerokoli vrsto površine.
Moramo tudi omeniti, da je ene embalaže SILANE GUARD dovolj za dlje časa - do 4 plasti. In učinek sijaja, po mnenju proizvajalca, traja do enega leta. Torej, prijatelji, če želite dati videzг vašega avta svežino in briljantnost - bodite pozorni na tekoče steklo. In če ste že imeli priložnost, da poskusite, se prepričajte, da v svojih komentarjih delite svoje vtise.
Na koncu bomo dodali, da se v Sloveniji prodaja tekočega stekla SILANE GUARD opravlja na uradni spletni strani družbe proizvajalca. Želimo vam čiste avte!
Lojze Korinc, 38 let

Slovenija, Ptuj

Nisem še uspel poskusiti, vendar sem že prijavil naročilo :) Komaj čakam, da preverim, kakšna je stvar.
Aleš Trubič, 25 let

Slovenija, Domžale
Včeraj sem gledal oddajo o tem steklu po televiziji. Testirali so Hondo - dala so nanjo SILANE GUARD in so jo pol vozili po jamah in umazaniji. Res je šla suha iz vode. Japonci to res znajo naredit.
Dani Larc, 26 let

Slovenija, Maribor

Poskusil sem ga prav včeraj. Res ne morem prepoznati svojega avta, ker izgleda kot nov. Učinek vodoodbojnosti še ni preizkušen - vreme je suho. Toda prah in umazanija ne ostaneta, to je dejstvo.
Ante Perič, 32 let

Slovenija, Maribor

Wow, kako tvoj konj sija)) Prešpričali ste me, kupil ga bom )))

Slovenija, Novo Mesto

Poskusil sem ga SILANE GUARD na Brillanceu. Sija kot da je samo iz trgovine, da vidimo, koliko bo trajal učinek.
Anja Frol, 24 let

Slovenija, Ljubljana

Fantje, kako je dolga dostava? Rad bi poskusil tole steklo. Ne bi pri tem čakal kak mesec dni…
30 let

Hrvaška, Zagreb

Ni ti treba čakati meseca, ni to naročilo s Kitajske ali kaj takega) Naroči na uradni spletni stranidružbe, največ kak teden boš moral počakat. Dobil sem ga čez štiri dni. Stvar pa je res vredna!
Tone Boot, 28 let

Slovenija, Brnik

Super je. Pripravil sem avto s tekočim steklom za prodajo. Uspelo mi je dvigniti ceno )))

Comments