Tekuće staklo - moderan način zaštite vašeg automobila Skip to main content

Tekuće staklo - moderan način zaštite vašeg automobila

Stariji sporovi oko poliranja i zaštite vozila od utjecaja okoliša već su bili u prošlosti - upravo od SILANE GUARD na hrvatskom tržištu. Danas ćemo detaljnije govoriti o ovom tekućem staklu: odakle dolazi, kakav učinak ima i zašto je to beznačajno popularan među automobilistima.
SILANE GUARD - inovativna jednokomponentna tekuća stakla japanske marke Willson. Do sada je tvrtka ponudila svojim kupcima različite purifiers, šamponi i pribor za pranje. Sada, prema Đeremi Klarksonu, poznatom automobilskom stručnjaku, napravili su ogroman korak naprijed: Njihov branitelj je pravi nonsens. Zapravo, to je isti poljski, ali posve drukčije kvalitete: silicijev dioksid i visokokvalitetni polimer u svom sastavu mogu stvarno dati automobil jedinstvenom sjaju, kao i zaštitu od vanjskih utjecaja klime.
U Hrvatskoj SILANE GUARD pojavili su se nedavno, ali su već uspjeli osvojiti oduševljene recenzije tisuća vozača. Neki napominju praktičnost i jednostavnost korištenja, drugi - otporni učinak vodootpornosti, koji štiti tijelo od kiše i prljavštine. Pa, što je najvažnije - branitelj eliminira ogorčenje i manje ogrebotine. I konačno, čini automobil sjajan sjaj.
Ako nešto utječe na površinu tijela SILANE GUARD formira gusti molekularni štit koji može ukloniti ogrebotine i male ogrebotine, dati automobil veličanstveni sjaj i zaštititi ga od vanjskih utjecaja na okoliš. U jednostavnim terminima, samo trebate pravilno polirati vaš automobil - i uživati u životu. Ni kiša ni prljavština neće ostaviti ni jedno razvod na stražnjem dijelu vašeg automobila. I što je najvažnije: tekuće staklo će stati bilo kakvu boju.
Imajte na umu i činjenicu da je jedna bočica SILANE GUARD koristi se dosta dugo - do 4 sloja obrade. I učinak sjaja, prema proizvođaču, traje do godinu dana. Dakle, prijatelji, ako želite dati svojom automobilu svježinu i sjaj - obratite pozornost na tekuće staklo. Ako ste ga već pokušali, svakako podijelite svoja pojavljivanja u komentarima.
Zaključno, dodamo da se u Hrvatskoj provodi prodaja tekućeg stakla SILANE GUARD na zvaničnom web sajtu predstavnika tvrtke. Želimo vam čiste automobile!
Darko Vasić, 38.godina

Hrvatska,Vukovar

Nisam imao vremena pokušati, ali već sam registrirao nalog :) Također ne mogu čekati provjeriti što je ovo.
Ante Trubić, 25.godina

Hrvatska, Šibenik
Nedavno sam gledao to staklo na Auto Plus. Honda je testirana - polirana s SILANE GUARD i poslali da se voze na prljavim lokvama. Auto je doista izašao iz vode. Japanci su stvarno zapljusnuti.
Momčilo Jović, 26.godina

Hrvatska, Zagreb

Danas ju je pokušao doslovce. Auto sada zapravo se ne zna - izgleda kao novo. Efekt koji ne odbija vodu još nije testiran - vrijeme je suho. Ali prašina i prljavština se ne podmiruju, to je činjenica.
Aleksa Spajić, 32.godine

Hrvatska, Rijeka

Vauš kod tebe auto iskre)) Uvjeren sam, kupiću)))

Hrvatska, Osijek

Ispitivao sam SILANE GUARD na Brühlu. Sjaj poput salona, vidimo koliko će dugo trajati učinak.
Nada Stijepić, 24.godine

Hrvatska, Zagreb

Dečki, koliko dugo dolazi isporuka? Strast kako želim da to tekuće staklo pokušam. I ne želim čekati mjesec dana …
30. godina

Srbija, Šid

Mjesec čekati i ne treba, vi ste tamo od Kine želite naručiti?) Kupi na službenoj web stranicetvrtke, tamo ćete donijeti najviše tjedan dana. Već je stigao četvrti dan. Stvar je, naravno, cool!
Saša Manojlović, 28.godina

Hrvatska, Splt

Dobra stvar. Pripremao sam kolica za prodaju. Cijena je povećana za 5 k)))

Comments