Prostatita este responsabilă pentru 75% din decesele bărbaților! Skip to main content

Prostatita este responsabilă pentru 75% din decesele bărbaților!

Tot al doilea bărbat cu tulburări de prostată dezvoltă o tumoare canceroasă în 2-3 ani! Cum să îți salvezi viața?

Nota editorului: Organizațiile medicale internaționale trag un semnal de alarmă. Prostatita ar fi una dintre amenințările cheie asupra vieții oamenilor din întreaga lume. Cel puțin 75% dintre toți pacienții mor, în cele din urmă, din cauza complicațiilor. Este, într-adevăr, prostatita periculoasă și cum poate fi combătută? Acesta este subiectul discuției noastre cu Dr. Iordache.
Bună ziua, domnule doctor Iordache. Cum comentați datele internaționale referitoare la pericolele prostatitei?
Din nefericire, pot doar confirma veridicitatea lor. Într-adevăr, aproximativ 75% dintre bărbații care suferă de prostată inflamată, în cele din urmă, mor de cancer. În plus, în ultimii ani, speranța de viață a fiecărui pacient a scăzut. Dacă înainte, unui bărbat diagnosticat cu prostatită i se dădeau cel puțin 10-20 de ani de viață, în prezent, această perioadă este între 3 și 12 ani.
Dacă vorbim de România, din cauza condițiilor precare de mediu și a calității alimentației, procentul deceselor la bărbați este și mai mare. Dacă, potrivit statisticilor la nivel mondial, 7-8 din 10 pacienți mor, în România, mor 8-9 din 10. Este puțin probabil ca situația să se schimbe în viitorul apropiat.
- Care este problema cu tratamentul prostatitei? Deoarece, în prezent, se știe că boala este tratabilă sau poate fi cel puțin ținută sub control.
- Da, în prezent prostatita poate fi tratată. Dar problema este că majoritatea pacienților nu merg la medic pentru a vorbi despre acest lucru. Unii bărbați nu o consideră periculoasă, în timp ce alții se simt jenați. În final, pacienții ignoră boala. Iar când se hotărăsc să solicite asistență medicală, de obicei este deja prea târziu, pentru că tumoarea canceroasă a început deja să se dezvolte.
Fiecare trebuie să țină minte că prostatita este o boală mortală, principalul pericol fiind acela că prostata se poate transforma în tumoare canceroasă. Care, la rândul ei, duce de cele mai multe ori la decesul pacientului. Până în prezent, majoritatea deceselor cauzate de complicațiile prostatitei sunt provocate de cancer. Cu cât este mai precar mediul și mai mare presiunea asupra organismului pacientului, cu atât mai rapid prostatita se transformă într-o tumoare mortală. Fără control și tratament, uneori boala se dezvoltă rapid, ducând la apariția cancerului în decurs de 1-2 ani.
Iată câteva exemple triste, care, din nefericire, sunt foarte răspândite în practica de zi cu zi.
1. Intervenție chirurgicală efectuată unui bărbat de 47 de ani pentru a elimina o tumoare malignă la nivelul prostatei. Din păcate, viața pacientului nu a putut fi salvată.
AVERTIZARE! FOTOGRAFII ȘOCANTE!
2. Aceasta este o tumoare îndepărtată de la alt pacient, care, din fericire, a supraviețuit. S-a dezvoltat după 1 an și jumătate de la prima durere la prostată.
AVERTIZARE! FOTOGRAFII ȘOCANTE!
„Prostatita este o boală mortală, principalul pericol fiind acela că prostata se poate transforma în tumoare canceroasă”
- Există vreun tratament eficient al prostatitei pentru acasă? S-ar rezolva problema consultului medicului și ar economisi timp.
- Dacă vorbești despre așa-numitele „medicamente tradiționale”, acestea sunt absolut inutile. Mai mult decât atât, ele pot înrăutăți situația. Singurul lucru care poate fi folosit în ziua de azi pentru a trata prostatita acasă și care dă rezultate foarte bune este produsul special numit Prostect. Această dezvoltare științifică este cu adevărat unică în medicina mondială. În prezent, rețelele de clinici internaționale se străduiesc să obțină acest medicament.
Prostect este rezultatul câtorva ani de cercetare a unei echipe numeroase de dezvoltare, care a inclus experți și practicieni de top de la clinici care au de-a face cu prostatita în fiecare zi.
- Pare că sunteți sigur de acest produs. A fost supus vreunui studiu clinic?
- Cu siguranță. Înainte de certificare, fiecare medicament trece printr-o serie de studii clinice. Iar Prostect nu face excepție. Rezultatele studiilor clinice au provocat un șoc real printre urologi. Aproximativ 85-87% dintre pacienți și-au revenit fără recidive. Toți ceilalți au raportat eliminarea completă a simptomelor și a proceselor inflamatorii ale prostatei. Deși au fost raportate unele recidive, acestea au dispărut odată cu repetarea tratamentului cu produsul.
Prostect este grozav, deoarece rezolvă problema în detaliu. Simptomele trec deja după primele zile de tratament. Apoi, procesele inflamatorii dispar, iar potența este restabilită în totalitate. Și, cel mai important, posibilitatea de degenerare a prostatei inflamate într-o tumoare canceroasă este complet eliminată.
În afară de România, produsul a fost certificat și în alte țări europene și în SUA. Studiile clinice confirmă în întregime datele noastre.
- Următoarea întrebare este cum pot pacienții să achiziționeze Prostect în prezent?
- Dacă te referi la lanțurile de farmacii, din păcate, medicamentul este disponibil în prezent în doar câteva farmacii. Problema este că domeniul farmaceutic este precum o corporație imensă. Aleargă după profituri uriașe. Prostect este chiar acest caz în care cineva ar putea cere aproape orice sumă de bani pentru medicament. Deși problema se află încă în negocieri, oamenilor trebuie să li se ofere posibilitatea de a achiziționa acest produs. Prin urmare, vânzarea Prostect a fost organizată online, pe un website oficial. Eu însumi am vizitat website-ul zilele trecute, pentru a testa și a vedea cum funcționează totul. Într-adevăr, este simplu și direct. Plasezi comanda online, după care operatorul te contactează pentru a specifica detaliile și a confirma livrarea. Ceea ce este important este că plata se face numai după livrarea produsului. Cred că acesta este un mare avantaj pentru cei care nu sunt obișnuiți să comande lucruri prin Internet.
Până în prezent, achiziționarea este disponibilă numai pe website.
Dr. Andrei Iordache, vă mulțumesc pentru răspunsurile acordate revistei noastre. Poate doriți să adăugați ceva la finalul acestui interviu?
- Aș dori să subliniez din nou că prostatita nu este doar un fel de „boală jenantă”. Este o afecțiune mortală care duce la cancer și care, anual, curmă sute de mii de vieți omenești. Dacă nu vrei să mergi la un urolog sau pur și simplu nu cunoști un specialist bun, folosește Prostect. În România, practic, este vândut la preț de producător. Iar eficacitatea produsului este aceeași cu cea a procedurilor medicale costisitoare.
P.S. Am rugat producătorul să le acorde cititorilor noștri o reducere suplimentară. Acum toată lumea poate achiziționa Prostect cu o reducere suplimentară. Încă o dată, aici este linkul website-ului oficial pentru comenzile în România.
Intervievat de Melania Anghel 
Fotografii din surse deschise

COMENTARII:

 • Călin G. 24.07.2018Am comandat acest produs și am putut vedea îmbunătățiri într-o săptămână. M-am gândit să fac o operație, dar acum nu mai e nevoie. Am 48 de ani și mă simt de 38, nu mă așteptam să se întâmple asta :)
 • George 25.07.2018Îmi pare rău că medicul meu nu mi-a spus mai devreme despre gravitatea acestei probleme. Știi, prostatita este o boală foarte răspândită! Cu Prostect am uitat de durere, erecția a revenit, soția mea spune că se simte ca în anii tinereții. Sunt entuziasmat! Vă mulțumesc foarte mult pentru discuția voastră deschisă
 • Mihai 25.07.2018Am comandat și eu acest produs pentru prostatită. L-am primit după trei zile. După ce l-am folosit 2 zile, am reușit să dorm toată noaptea, fără a fi nevoit să urinez... Acum pot spune cu certitudine că îmbunătățirea este cu adevărat semnificativă (folosesc produsul de 3 săptămâni). Nu știu ce aș face fără Prostect...
 • Amalia 25.07.2018Mulțumesc pentru articol! Am comandat produsul pentru soțul meu. Deja îl folosește.
 • Ioan_83 26.07.2018Am comandat, aștept. Operatorul a spus că ar putea dura un pic mai mult până va fi livrat la adresa mea. Voi reveni pentru a vă împărtăși rezultatele
 • Cătălin 26.07.2018Recomand acest produs. Îl folosesc de o lună de zile, totul e în regulă. Fără efecte secundare, fără alergii, spre deosebire de majoritatea antibioticelor. Sângele din spermă a dispărut imediat. Durerea a trecut, nu mai alerg la toaletă mereu, viața sexuală s-a îmbunătățit.
 • Denisa 26.07.2018Am văzut o emisiune TV în care se menționa acest produs. Spuneau că este unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva prostatitei. Înainte, dacă pastilele nu dădeau rezultate, oamenii trebuiau să se opereze.
 • Cristian 26.07.2018Acest produs mi-a ajutat fiul (24 de ani), care a avut un accident la sport, apoi hipotermie (în timpul unei excursii). Am plecat în străinătate, pentru a se vindeca. Ne-a luat 2 ani, în timp ce Prostect l-a vindecat în 3 săptămâni. El continuă să îl folosească, sperăm că îl va vindeca 100%.
 • Mircea 27.07.2018Am avut dureri de spate. Îmi petrec toată viața conducând, nu am timp să merg la medic. Am ajuns la un medic chirurg, care m-a trimis la urolog. Prin urmare, acesta mi-a prescris Prostect. Totul e bine, înapoi la muncă.
 • Sergiu 27.07.2018Un interviu senzațional, fără editări, mulțumesc, mi-ați deschis ochii. Mâine merg la un urolog. Mulțumesc!
 • Iustin 27.07.2018Sunt de acord cu cei de mai sus: acest produs este excelent. Ajută la combaterea prostatitei, are rezultate foarte bune, este cel mai bun remediu în cazul meu, și nu numai al meu.
 • Dragoș 27.07.2018Parcă l-aș achiziționa, dar încă nu sunt sigur... De ce online, în loc de o farmacie? Ar putea fi o înșelătorie?
 • Alexandru 27.07.2018Dragoș, înșelătorie? Acest articol spune că farmaciile caută profituri mari, l-ar vinde de zece ori mai scump! Ar putea fi o înșelătorie cu plata la livrare? Depinde de tine, verifică pachetul pentru documente și alte lucruri. L-am comandat în iulie, a fost livrat prin curier, după aproximativ 7 zile. Am verificat totul și abia apoi am plătit. Dacă preferi, poți să-l ridici de la oficiul poștal, fără să mai fie livrat acasă. În ziua de azi totul se vinde online, inclusiv acest produs. Aceasta este cea mai bună metodă de a ști adevărul despre unde poți achiziționa medicamente la prețuri mai mici.
 • Dragoș 28.07.2018Îmi pare rău, greșeala mea, ar fi trebuit să citesc mai atent. Îl voi comanda pentru tata, are dureri foarte mari… :((( Plata la livrare înseamnă fără înșelătorie
 • Constantin 28.07.2018Acest produs este excelent. Soția mi l-a comandat, la început am fost nervos, deoarece nu mi-a spus înainte. În general, este dificil să vorbești despre problemele bărbaților. Acum sunt fericit, soția este fericită și ea, și acum așteptăm un copil.
 • Cosmin 28.07.2018Mulțumesc pentru sfat. Nu aveam de gând să tratez boala, m-am gândit că va trece de la sine. Vreau să uit de problema care m-a făcut să sufăr timp de zece ani. Nu pot da vina pe medici, nu mi-au dat nicio garanție, va trebui să mă ajut eu singur.
 • Adrian 29.07.2018Comentariile sunt clare, trebuie să încerc. Voi comanda, am găsit în sfârșit ceea ce căutam.

Comments